Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 123

• 46 605
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Освободени са Özge Özpirinçci, Еngin Altan Düzyatan  и още 21 бройки, вкл. Kenan İmirzalıoğlu

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/71936/2368/1/24 … di-7-agustos-2013

# 661

Hug Hug  Hug

Много се радвам, че всичко се размина. ooooh!

# 662
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 newsm44 newsm44 newsm44

Фръц-пръц!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ердооо -  smile3533, една от мойте ако те хване, ще те очисти за секунди  Mr. Green Засега те поздравявам с новата песен на бат Тойгар  Wink Ако те кефи, ще ти я пуснем на погребението  Joy Joy Joy

lets get party!  newsm68 

# 663
Направо си е показно дърпане на уши- да се види, който не слушка ,колко лесно е да бъде озаптен - една оранжерия  и готово, сите вегетарианци Mr. Green
А видеата,колкото трагично ,толкова и смешно, роднина-милиционер,роднина-милиционер..., сякаш някой тръгнал да бяга, само гривните им липсваха.
Мерси за инфото на цялата тумба местни и прелетни Hug

# 664
Тези сайтове както винаги издишат - информацията им е гола вода и май доста си измислят.  

# 665
 Shocked Shocked Shocked
  Говорих с моя позната, която е на гости в Истанбул. Около нея турците /високо образовани хора/ масово смятат, че много хора на изкуството по принцип отдавна са се  оляли с поведението си. Били публични личности, но напоследък забравили да си турят юзди на поведението в публичното пространство.....Та тези турци не подкрепят Ердолер, но не подкрепят и много хора от  изкуството, доста от арестуваните се били самозабравили по принцип. Ако били виновни и се докаже...трябвало да си понесат наказанието като всеки обикновен турчин.
Аз  разказах на моята позната какви вълнения ни тресат тук, тя остана много учудена, защото специално тази акция хората не свързвали с поредна атака на Ердолер.... newsm78 newsm78 newsm78

ПП. Хубава новина, че вече ги пускат масово Peace Heart Eyes Затова по-свежа снимка на Ийит Laughing

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 16:18 от lia-martin

# 666
Точно така е - защото не се подчиняват на правилата, които са наложени на народа. Да почнем от забрадките, пушенето, пиенето, разголването, независими, пътуват, взимат маса пари и т.н.

# 667
Благодарско за преводите  Hug

Миме, няма да ти се приеме бартера. Ердо не либи комунисти  Naughty ... дори и продажни  Wink Остават си при нас за вечни времена  Joy

Пфуу, язък.... Така се бях размечтала....

# 668
Лиа, молим ти се, не ми цитирай олигофрени  Naughty независимо колко са образовани. Едното няма много общо с другото, да ти кажа.
Да, не се подчиняват, затова народът се кефи, когато страдат... Мисля, преди две страници сипах огън и жупел по тази тема. А що за творец е този, който се подчинява?! И къде пише, че ходенето по кръчми и пушенето на трева е смъртен грях?! Къде?!
Това са хора, които девет месеца в годината имат време единствено да си измият задните части и да си легнат, за да са на линия на следващия ден. За да може високообразованите да ги гледат в сериали, на кино, да им ходят на концерти и после да ги плюят, докато чистят леща. Взимат пари изкарани по абсолютно честен и безбожно труден начин. Ще си ги харчат, както намерят за добре. Ай, сиктир бе!  #Cussing out

Hug прегръдката е за Лиа  Wink

Бланче, ще чакаме официозите  Laughing Засега отивам да видя във фейса каква е конушмата  Mr. Green

# 669

И къде пише, че ходенето по кръчми и пушенето на трева е смъртен грях?! Къде?![/b]

В Корана.

# 670
Лиа, молим ти се, не ми цитирай олигофрени  Naughty независимо колко са образовани. Едното няма много общо с другото, да ти кажа.
Да, не се подчиняват, затова народът се кефи, когато страдат... Мисля, преди две страници сипах огън и жупел по тази тема. А що за творец е този, който се подчинява?! И къде пише, че ходенето по кръчми и пушенето на трева е смъртен грях?! Къде?!
Това са хора, които девет месеца в годината имат време единствено да си измият задните части и да си легнат, за да са на линия на следващия ден. За да може високообразованите да ги гледат в сериали, на кино, да им ходят на концерти и после да ги плюят, докато чистят леща. Взимат пари изкарани по абсолютно честен и безбожно труден начин. Ще си ги харчат, както намерят за добре. Ай, сиктир бе!  #Cussing out

Hug прегръдката е за Лиа  Wink

Бланче, ще чакаме официозите  Laughing Засега отивам да видя във фейса каква е конушмата  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
За познатата ми съм сигурна, че не чисти леща пред тв-екрана, гледайки турски сериали Heart Eyes, за другите - не знам, може и така да е hahaha

Подсъдими по делото "Ергенекон" ще плащат и солени глоби

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5978131

# 671
Ох, сега прочетох и това, интересно ми беше Party

Турски депутат: Германия стои зад протестите в парка Гези

Когато третото летище в Истанбул бъде завършено, летището във Франкфурт в Германия ще загуби важността си, завиждат ни за развитието, каза турският депутат

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5974611

# 672
Само дето в Турция няма официална религия, за да взимаме напътствия единствено от Корана  Wink

Сунитският ислям се изповядва от 90% от населението на страната, а останалата част изповядва най-вече алевитство, юдейство и православно християнство. Официален език е турският, а официална религия няма.

как пък ние толкова години ги следим под лупа, да не разберем, че така са се разхайтили  Rolling Eyes

# 673
Както се и предполагаше изигра си театрото властта , размаха пръст на свободните души и използва известните за да се вдигне шум , че да няма не разбрали .  Peace

Надявам се да се борят за свободата си и правото на личен избор . Защото точно ние ,който сме живели в години на комунистическо лицемерие много добре знаем , че морала не е в забрадката , а в душата на човек . Може да звучи малко вулгарно , но  това с шиенето не са го измислили , заради не забрадените нали  Peace Така ,ч е да оставят морала всеки човек сам да си го определя и властта да защитава законността .

# 674
Моралът, чичко застаряващ,
се чуди как да се самозадоволи.
Приел е ролята на страдащ
и гледа по паважа в публичните дни.

Димитър Воев - 92-ра година текст

http://www.youtube.com/watch?v=FoXa2-T-rXw

Общи условия

Активация на акаунт