Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 40

• 59 331
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Като видях палитрата на  Jackie Lynne в темата на Inglot и ми се прииска да си нагримирам поне едното око и го направих  Mr. Green

# 421
Jackie Lynne каква е тази палетка ?

# 422

Това ми е най-любимата палитра от всичките. Останалите са по-шарени или черно-лилави цветове. Като цяло си харесвам абсолютно всичките сенки на Инглот, но тези ги ползвам най-често.
А сянката без която не отивам никъде DS 467. Това ми е вече 5 или 6-ти рефил, не помня.
Веднага след нея се нареждат AMC 30 и AMC 46

Aз не съм използвала сенки на Инглот нито подобни цветове, но като ги видях и ми се прииска да се нагримирам  Heart Eyes

# 423
  • в 1001-та нощ
B & C  Shocked къде си  Rolling Eyes къде е тази жега  Blush

аз днес - плахо, плахо се опитах да повторя онзи грим от морето, не стана същото, може би емоциите са други и съм без метеорити - с една компактна пудра на флормар, но трябва отдолу да си ползвам и матиращата на бен най  Rolling Eyes

сега лицето стои с един полиран блясък, не е лошо, на тен е добре, обаче не съм свикнала и утре ще пробвам с бен най отдолу  Blush

# 424
  • София
a.l.e.n.a, много хубав е станал.  Peace  Какво е червилото? Прекрасно ти стои, цвета е супер!

# 425
  • в 1001-та нощ
мерси  Blush

червилото е много ефектно и на живо  Blush интересен златисто коралово оранжево нюдов цвят, над пастелено-матов розов мек молив; червилото е Флормар Selection, номер 31  Peace

така изглежда

# 426
  • в 1001-та нощ
днес реших да пробвам светлосиньото на Пупа, без очна линия, с едно отречено синьо на ГР, което възродих в темата МС

чувствам се разголена без очна линия и за жегите го намирам за подходящо, все едно съм с ефирна рокличка и духа вятър  Heart Eyes

# 427
a.l.e.n.a поздравления за избора стои страхотно много нежно Wink

# 428
  • в 1001-та нощ
нали  Blush и на мен ми е някак необременяващо  Blush утре ще пробвам зелените, то е едно светло тревисто светещо зелено със златист намек

може и да не е утре, че имам една служебна среща и няма да е подходящо, но в четвъртък  Blush

# 429
Ще чакаме снимки значи Hug Темата е супер, отдавна ви чета, но вече ще ви и пиша. Страхотни идеи имате и много полезна информация Simple Smile

# 430
a.l.e.n.a поздравления за избора стои страхотно много нежно Wink
+1  Heart Eyes

# 431
  • в 1001-та нощ
Мерси, Момичета  Blush

Бубето Blush направо можеш да покажеш и ти нещичко Wink

# 432
  • София, Лагера
Аленка, супер си, и лятно, и нежно, и мечтателно!!! Като фея!  Heart Eyes На мен страшно ми харесва без очна линияили тъмен контур, хич не ми стои незавършено!  Peace

# 433
Алена, наистина изглеждаш  много по-добре без очна линия. Поздравления!

# 434
  • в 1001-та нощ
Мерси дами, на мен още ми е странно, като се погледна в огледало, все едно съм сменила цвета на косата или е постригана - знаете как е стряскащо първите дни  Blush толкова съм свикнала с очната линия, че  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Ноеми  Blush а трябва да призная, че не исках да има нищо тъмно в грима, не бях уверена - дали нещо ще стане, но пък пробвах  Blush

Дами, има още 2 дни за морския грим Wink))) някой друг включи ли се  Blush

Общи условия

Активация на акаунт