Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 40

• 59 333
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • в 1001-та нощ
очната линия изглежда доста прецизна  Peace с какво я правиш?  Rolling Eyes

# 616
ами на курса очната линия я правя с една гел очна линия която е на лореал,но е много хубава,наситено 4ерна и с много тънка четка за очна линия нанасям.Някой използват скосена четка,ама на мен не ми е удобно.И мисля че за очната линия е важно да се малко по малко,а не изведнъж,точно за да стане прецизна.
Иначе аз за себе си ползвам и една очна линия,която е на голден роуз с твърд писец е,тя ми е удобна за мен да си се правя,но определено за друг предпо4итам с четка,тъй като по прецизно мога да я удебелявам и коригирам ако се наложи

# 617
  • USA, Steak State
Слагам база под ББ крема на Диор, както и под всичко, което си слагам на лицето.
Използвам златната на Герлен и наистина това се оказа моята база. Много добре се разбира с Дабъл Уеър на Ести. По принцип самият фон дьо тен доста изсушава лицето ми и някак се.. хмм напуква да речем. Но с тази база отдолу стои просто бетон, не се размазва и е естесвен ефекта. Но определено повече няма да псоегна към този фон дьо тен след като го свърша, по скоро може да опитам лайт версията му.

# 618
  • София
Момичета, огромно благодаря но всички, които се включиха  bouquet
Записах си и ще пробвам, само имам нужда от малко уточнения,

sl може ли да пуснеш линк към бюджетния вариант на Боби Браун, при мен нищо не излиза,

и Аленка имаш предвид нормалните коректори, които са за тъмни кръгове на очите ли?

и въпрос, къде мога да намеря продуктите на Бенефит в София Hug

# 619
  • в 1001-та нощ
озаряващите коректори не са покривни, по-скоро дават озаряващ ефект и се нанасят точно, в триъгълника - като на снимката, която показа  Peace

тук се вижда по-категорично

# 620
  • София
Благодаря Аленка Hug
знам ги, гледах такъв на Диор в намалението на Прити шоп, но в крайна сметка си взех
само този, който беше покривен с цвят, защото ми се видя по практично Blush

Ще ходя пак да гледам Mr. Green

# 621
  • в 1001-та нощ
имаш ли какво да покриваш?  newsm78

# 622
  • София
Ами когато го купувах, ми се стори че имам Embarassed
от как родих все съм си недоспала, аз съм като мечките, като легна
вечер и чаааааак до пролетта Joy

# 623
  • в 1001-та нощ
понеже заспивам - утре ще ти пиша да отидеш на едно място да ги "оправят"  Peace

# 624
# 625
  • в 1001-та нощ
днес пробвах лилавата Вамп спирала на Пупа, добре стана, но не мога хубаво да снимам цвета  newsm78, тъмно лилаво стои, не е много ярко, като синьо-зелената, но на мен много ми хареса и много свежарско гримче стана, стри една люлякавост, без да натъртва  Blush

тук се е хванал някакъв цвят

на повечето снимки излиза такова черно, но не е  Crossing Arms

а червилото е на МАС, над молива на Пупа - комбинацията държи трайност  Peace

# 626
Много добре изглежда лилавия цвят спирала Peace

# 627
  • в 1001-та нощ
да, така е  Peace аз очаквах да е по-неонов ефектът, но пак ми харесва много  Peace

# 628
a.l.e.n.a, лилавата спирала и на мен ми харесва  Heart Eyes за синята не бих казала - идва ми прекалено светла
А на въпроса ти за грима, жегите и климатиците - за съжаление доста места -офиси магазини, градски транспорт са без климатици  ooooh! В магазините се оправдават винаги с - днес се счупи  Shocked ooooh! Прекаляват с икономиите и аз за това нямам желание да пазарувам  Crossing Arms
Revlon при мен не се продава иначе бих го пробвала
С нетърпение чакам да дойде есента и да започна редовно да се гримирам  Mr. Green

# 629
Аз тези дни в жегите и с моя Макс Фактор се оправям без проблем  Peace Няма разтичане, размазване или нещо такова  Wink

Аленка, наистина е супер и лилавата спирала. Но на мен синьо-зелената си ми хвана окото още в началото и май нея ще си взема  Crazy Иначе искам и от чисто сините и една лилава да си взема, но като знам, че няма да ги изразходя и ще се скапат след няколко месеца и не ми се трупат  Rolling Eyes

Жаки, мерси - точно за този продукт на Криолан питах  Hug

Общи условия

Активация на акаунт