Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 40

• 59 314
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Аз тези дни в жегите и с моя Макс Фактор се оправям без проблем  Peace Няма разтичане, размазване или нещо такова  Wink
При мен Маx Factor си промени цвета - в началото беше ок и след това стана неизползваем  Rolling Eyes
А ти въобще ли не лъсваш с него ? newsm78
Мри мен се наблюдава лъщене и като сложа повторно пудра, вече не изглежда много добре и за това предпочитам да не се гримирам, а да си измия лицето в случай на омазняване  Rolling Eyes

# 631
Е, не изглеждам както в хладно време, но и не се получава това гадно лъщете, с което изглеждаш като намазан с олио  Crazy Много рядко ми се налага да матирам нещо в Т-зоната и за сега се оправям само с листчета /още не съм си купила матираща пудра за чантата/.
Но като почнаха жегите, започнах да слагам в Т-зоната по малко от пудрата на Бен Най и после Терра Ората  Wink Освен това с пълна сила продължавам да си мажа от кремчето на Биодерма за свиване на порите. Вече почти година се мажа всеки ден там където лъсвам най-много принципно и това лято разликата е очевадна, в сравнение с кожата ми миналото лято  Wink Е, тогава и бях с някакъв друг ФДТ, не с МФ. Това сигурно също оказва влиянеие.
Вече втора опаковка ползвам от този ФДТ и не съм забелязала да си променя цвета  Rolling Eyes

# 632
Фокси както винаги е безупречна.

Цветните спирали на Севентин днес ги пробвах, то точно зеленото и хич не ми хареса цвета.

Момичета който имаше ето тази палетка ЕЛ, дайте акъл за основа за сенки.
Нямам никакъв проблем с основата на Келвин Клайн с останалите ми сенки, тази палетка не издържа и два часа Sad

Не успях да видя дали някой ти е отговорил на питането, та затова... Нямам тази, но имам миналогодишната лимитка на ЕЛ и предполагам, че текстурата на сенките е същата (даже и два от цветовете по моему са, та затова не се и изкуших Simple Smile ) - аз ползвах базата за чувствителни очи на Артдеко под нея (онази старата версия, в черното бурканче) и в последните месеци HD базата на NYX и сенките и с двете са бетон, докато не ги сваля  Peace
На Келвин Клайн имам само една гел очна линия и съм страшно разочарована - един от най-несполучливите продукти в който и да било ценови клас, които някога съм имала...

# 633
  • в 1001-та нощ
аз намирам за много видимо матирането с Бен Най  Peace само веднъж ползвах друга пудра - без Бен Най под нея и направо все едно не бях аз  ooooh! ooooh! ooooh!

вече не правя тази грешка  Peace

# 634
Taзи бялата пудра на Бен Най по-добра ли е от HD пудрата на MUFE?  Thinking
Гледах, че Prep & Prime на MAC ми е почти свършила и се чудя този път каква да взема. Между другото започнах да си я слагам на миглите преди спиралата (нещо като база) и става жестоко. Преди години го правих този номер, но с по-обикновени пудри.

# 635
Това с пудрата преди спирала и аз съм го чувала, но ен смея да го пробвам  Rolling Eyes Чудя се дали няма да ми раздразни лещите.
Жаки, ти с какво слагаш от пудрата? То трябва съвсем малко количество и на ограничено място  Thinking
БенНай спрямо МУФЕ не знам как е, но сравнена с Преп + Прайм на МАС са едно и също  Wink Имам по малко и от двете и никаква разлика не веждам. Може би тази на БенНай матира една идея по-добре  Peace

# 636
Слагам с една сравнително голяма шейдър четка на Сигма. Преди години го правех направо с апликаторчето на самата пудра. Много добре ми се получава, особено със спиралата на МАС, защото тя е по-водна.
И сега е момента да похваля въпросната спирала Grinning Zoom Lash fast black....много съм доволна! Party

# 637
Това с пудрата не сам го чувала  Blush
С каква цел се прави и какъв е ефектът?
Малко ми е трудно да си представя самото нанасяне, а и как ще се задържи върху миглите  newsm78

# 638
Пудрата се захваща за косъмчетата и след като се нанесе спирала миглите стават по-гъсти, дълги и дебели. Поне при мен това е ефектът. Отделно им отнема от естественото омазняване и за това спиралата се нанася по-добре. Особено при спирали, които имат по-течна формула действа много добре. Примерно Архитекта 4Д няма нужда от тази "процедура", защото тя сама по себе си има по-различни смоли от повечето спирали.

# 639
Това с пудрата се прави основно, за да се разделят по-добре миглите и спиралата да не ги слепва. Аз съм чувала и варианта да се слага пудра между двете нанасяния на спиралата със същата цел + повече обем. Трябва да взема да се престраша и да пробвам.

# 640
  • София, Лагера
Ей сега ще го пробвам! Супер идея!  Flutter Party

# 641
Няма нищо страшно и изобщо не е трудно. Аз започнах да го правя още като ходех на училище.  Оригиналният Архитект почти само така го носех. Чак след като пуснаха 4D спрях.

# 642
  • Sofia

При мен Маx Factor си промени цвета - в началото беше ок и след това стана неизползваем  Rolling Eyes

Ако става въпрос за МФ 3в1 при мен цвета потъмнява на лицето след известно време, затова и не го купих.

# 643
Леле Жаки, сега като спомена Prep and Prime и ме подсети, че я имам и съвсем я бях забравила...тези дни ще сравня как се държи в сравнение с Бен Най и ще пиша... Аз не ги ползвам толкова за матиране, колкото като сетинг пудри, но май и двете ми дават леко белеещ ефект...

Аленка, ти какво имаш предвид, като казваш, че си личи?

# 644

Ако става въпрос за МФ 3в1 при мен цвета потъмнява на лицето след известно време, затова и не го купих.
Точно за него става въпрос. При мен потъмнява и придобива доста неприятен керемиден оттенък  ooooh! Sick Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт