С какво ви дразнят снахите

• 49 274
  • 613
  •   1
Отговори
# 600
А ако снахата е кучка, трябва ли свекървата да се държи добре?

Laughing Не, само ще я настърви да хапе повече.

# 601
А ако снахата е кучка, трябва ли свекървата да се държи добре?

Laughing Не, само ще я настърви да хапе повече.

Леле момичета , какви са тези определения за снахите и свекървите, успокойте се малко и уважавайте избора на сина ви и липсата на избор на съпруга ви , но тя все пак е негова майка и вие като такива най-добре знаете какво значи да сте майки. Успокойте се , напрежението е безумно и безполезно

# 602
Аз пък винаги когато някой прави нещо,си задавам въпроса ЗАЩО?
Каква е причината да го прави?

Искам да попитам свекървите, примерно: Защо една свекърва,влиза при младите след като са си легнали?
Защо? Каква е причината да го прави?

Дори и вие лично да не го правите,предположете поне.

# 603
  • Ямбол
....

Искам да попитам свекървите, примерно: Защо една свекърва,влиза при младите след като са си легнали?
Защо? Каква е причината да го прави?
....
Щото ѝ е толкова акъла. Нейната майка е пропуснала да я възпита.
Ясно е, че моята свекърва не прави такива неща.

# 604
Моята - не живеем с нея, отишли сме на гости. Свикнала е да си разполага с тази стая, влезе вечерта да си простира. Почука, де. Не го записах като голям грях, защото беше чудесна жена. А свекърът се разхождаше по гащи, тя непрекъснато му правеше забележки. Свикнал си е така човекът. Техен дом - техни обичаи.  Майка ми влизаше да вземе бебето, защото реве, да поспим ние повече. Явно не се е сещала, че може нещо друго да правим.

# 605
Моята - не живеем с нея, отишли сме на гости. Свикнала е да си разполага с тази стая, влезе вечерта да си простира. Почука, де. Не го записах като голям грях, защото беше чудесна жена. А свекърът се разхождаше по гащи, тя непрекъснато му правеше забележки. Свикнал си е така човекът. Техен дом - техни обичаи.  Майка ми влизаше да вземе бебето, защото реве, да поспим ние повече. Явно не се е сещала, че може нещо друго да правим.

То и това остава Rolling Eyes бебето да реве, а вие да правите "нещо друго" Joy

# 606
  • София

То и това остава Rolling Eyes бебето да реве, а вие да правите "нещо друго" Joy
Е защо? Може да правят нещо и бебето да ревне. Ако влети някоя от майките, със сигурност ще ги завари поне голи.

# 607
  • най-шареното място
Интересна тема. Рано ми е.
Свекърва ми предполагам се /е/ дразни/ла/, че не я наричам "майко".
Аз ще се радвам да се обръщат към мен по име - зет/снаха, няма значение.  

# 608
Имам свекърва СЛЪНЦЕ! ДЕЦАТА МИ СА НА 6 ГОД БЛИЗНАЦИ - НЕ СА ВИДЕЛИ 1 РАЗХОДКА ОТ БАБА И ДЯДО.СВЕКЪРА И СВЕКЪРВАТА СА НА ЕДНА ПРЕСЕЧКА ОТ НАС. ЛЯТОТО СА НА СЕЛО КОЕТО Е НА 10 МИН. ОТ ГРАДА. ЗА 6 ГОД СМЕ ГИ ОСТАВЯЛИ 3-4 ПЪТИ ПРИ ТЯХ ЗА ЧАСОВЕ И ПОСЛЕ СЛЕДВА ОПЛАКВАНЕ КОЛКО ТРУДНО ИМ Е БИЛО И КАК СА ВДИГАЛИ ШУМ И БЯГАЛИ. ГЛЕДАМЕ СИ ГИ ИЗЦЯЛО НИЕ С МЪЖЪТ МИ. ЦЯЛО ЛЯТО ХОДЯТ НА ГРАДИНА. НЕ ГИ АНГАЖИРАМЕ С НИЩО , НО И ТЕ НЕ ПРОЯВЯВАТ ИНТЕРЕС ДА ГИ ОСТАВЯМЕ НА ТЯХ. ВОДЯ ГИ С МЕН НА ЛЕКАР, ЗЪБОЛЕКАР ОЩЕ ОТ БЕБЕТА И НЕ АНГАЖИРАМ НИКОГО. НО АКО ПИТАТЕ МОИТЕ СВЕКЪР И СВЕКЪРВА ТЕ СА ГИ ИЗГЛЕДАЛИ.
ЖИВЕЯТ СИ ЖИВОТА И РАЗПОЛАГАТ С ДОСТА ПО ГОЛЯМ ДОХОД ОТ НАС. Е ПОНЯКОГА ПОМАГАТ С КРАСТАВИЦИ И ДОМАТИ И С НЯКОЙ ЛЕВ ЗА РД НА ДЕЦАТА. ЧРЕЗ ТОЗИ ПОСТ НЕ УКОРЯВАМ НИКОЙ, ПРОСТО ИСКАМ ДА ПОКАЖА ЧЕ ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ САМ СТИГА ДА ИМА ПОДКРЕПАТА НА ПОЛОВИНКАТА СИ.

# 609
Естествено ! Омъжваш се за него ,а не за родителите му.
Ако помогнат с нещо - добре.

# 610
Винаги си личи когато не си си гледал децата сам. Най-много си личи от това как и колко си гледаш внучетата. Като не си свикнал да си гледаш твоите деца,после и внучетата те дразнят.
Моята майка е страхотен пример за това. Мен не ме е водила никога в парк,сега и сина ми не го води никога.

# 611
  • При семейството си
Винаги си личи когато не си си гледал децата сам. Най-много си личи от това как и колко си гледаш внучетата. Като не си свикнал да си гледаш твоите деца,после и внучетата те дразнят.
Моята майка е страхотен пример за това. Мен не ме е водила никога в парк,сега и сина ми не го води никога.
Как мислиш, твоят син дали ще има основание един ден да говори по същия начин, защото и ти не си отглеждаш детето сама или греша?
П.С. И темата е "с какво ви дразнят снахите", не майките, свекървите (предишен пост), лелинките, чичовците, сватовете и цялата рода.

# 612

С водене в паркове ако се гледаха деца, аз 10 мога да изгледам.  Laughing

# 613
  • най-шареното място
Вероятно някоя свекърва ще реагира на последните пости само ако си помисли, че снаха ѝ си ги мисли Simple Smile
Бабите не са длъжни да гледат децата на децата си. Но да общуват с тях, да говорят, да играят от време на време ...  да кажем, че е нормално и полезно за всички. Когато бабата не го желае, е етстесвено снахата /а и сина/ да го забелязва най-малкото. И ако не си говорят...

ПП Да, негледалите деца нямат или усет, или навик, или желание да бъдат с тях. Но това си е техен проблем.

Общи условия

Активация на акаунт