МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 13

• 43 164
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
Сигурна съм, че за 13 теми по 50 страници вече е било обсъждано. Ти ходила ли си на ФМ в Дева Мария през последната година? Би ли разказала?

Малко по назад  да беше прочела щеше да добиеш представа.В Дева Мария,правят Хубчев и Драгнева,за първия казват че претупва прегледа,спопед други е кратък,точен и ясен,гледа каквото трябва . Драгнева е малко по обстойна,повече време отделя.

# 436
Аз ходих на ФМ при Драгнева и съм доволна.Беше доста обяснителна и ми отдели достатъчно време!

# 437
Аз също бях при Драгнева и  съм доволна, отдели ми много време, направи ми CD на 4D  и то подробно се вижда бебето там , много добре обяснява и е много подробна, изобщо не те претупва.

# 438
Хахахах, голям майтап пада тук. Влизам през 1-2 дни и чета само : кога се започва запис на тонове, безплатно ли ще се ражда след прехвърляне и кой прави ФМ. И назад никой не чете май?! То май вече всичко е обсъдено и затова се повтаряме ли повтаряме ...Предлагам  на модераторите да  постнат отговорите на заглавната страничка като често задавани въпроси Simple Smile !

# 439
Хахахах, голям майтап пада тук. Влизам през 1-2 дни и чета само : кога се започва запис на тонове, безплатно ли ще се ражда след прехвърляне и кой прави ФМ. И назад никой не чете май?! То май вече всичко е обсъдено и затова се повтаряме ли повтаряме ...Предлагам  на модераторите да  постнат отговорите на заглавната страничка като често задавани въпроси Simple Smile !

А аз предлагам да няма заяждане и да има повече овладяване на собственическото чувство към определени теми. Не съм ви влязла в хола непоканена, за да ми се говори назидателно. Това е последното ми мнение в тази тема, не защото смятам, че нямам право да съм в нея според нечии представи, а защото не смятам, че мога да намеря адекватна информация от недобронамерени жени.

# 440
Чак пък безплатно......а и лекарите се сменят постоянно, който го дразни да не чете или да не отговаря  Wink.  Ама да изземва функциите на модератор и фасилитатор и да ръководи темата къде какво ще се пише.... newsm78

# 441
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз съм сигурна, че и в следващите 50 теми пак ще са това въпросите и е нормално. Освен това нещата се променят, аз лично като се записах в темата не виждах никакъв смисъл да чета назад, първо защото това с намалението е от скоро - едва ли го има подробно разисквано в някоя от старите теми, може да го има загатнато, като "чух, но не разбрах"; после докторите изобщо не са същите - какво да им чета на старите теми, в които още присъстват имената на стария екип, аз в крайна сметка искам актуална информация; трето Драгнева по времето, когато бременеех с Борис пък изобщо не правеше ФМ, така че не съм убедена, че и за нея ще намеря иформация в старите теми....
Изобщо ако иска човек актуална информация трябва да си пита сега и на момента, защото назад в темата инфото може да е неточно. Както беше и с храната - уж имало момиче с таблет и ала-бала, да ви кажа миналия месец като лежах нямаше такова нещо - звъниш в кафето питаш какво е менюто и си избираш, ни момиче, ни таблет мина....

# 442
Темата е за да се пита и да се споделя актуална информация и мнения, поне според мен. Специално за шкембенцата  preggo не трябва да имат притеснения да задават едни и същи въпроси ако трябва и по 50 пъти, форумите са затова. Иначе болницата си има сайт и който иска систематизирана информация може да го разгледа.  Peace   bouquet

# 443

Имайте малко чувство за хумор!

Последна редакция: нд, 22 сеп 2013, 08:21 от Wild*Orchid

# 444
Гузен не гонен бяга  newsm78

# 445
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

Стига сте се дракали  Laughing (толкова хубава странджанска дума  Party )

# 446
Привет на всички  Grinning Grinning Grinning
Посъветвайте ме какъв Овлажнител за въздух да взема трябва ли да е йонизиращ .....
Четох но нищо не ми е ясно скоро бебето ще се появи и ми трябва съвет

# 447
Не е по темата, но ние си взехме влагоабсорбатор или както аз често си го наричам "изсушител", защото след повече от 10г. без проблем, след като бебо се появи, в спалнята ни изби страшно упорит мухъл. Месец се борихме с препарати, замазки и т.н. и накрая се спасихме с въпросната машинка.

# 448
  • Бургас
Подкрепям мнението на Шана. ТЕМАТА Е СЪЗДАДЕНА, ЗА ДА СЕ ПИТА И ДА СЕ ПОЛУЧАВАТ ОТГОВОРИ! Ако не намирате отговорите една -две страници назад, не се притеснявайте да попитате, какво от това, че се повтарят въпросите. Бременните и родилките не винаги сме едни и същи, имат поток - някои са тук в един момент, други - не са, трети пишат след година примерно, така че е нормално да се получава това.Не всяка е длъжна да прочете 13 теми, за да открие отговорите, които търси. Питайте, отговаряйте и дано темата е полезна на всяка една от нас. Hug
Сега и аз да питам, преносвам от два дни. Разходките май не помагат... Четох че сексът вършел работа в този случай, има ли нещо вярно?

# 449
Към anipalaz.. Кога ще има отново тема за ваксините?..!

Общи условия

Активация на акаунт