и слагаш тяхна нощница, после те качват в предродилна, там ти вливат някакви системи, слагат абокат, правят тест алергии-анибиотици, и от там в операционна, там те подготвят слагат ти катетър, поставят спиналната упокйа, почистват мястото с йод и започва шоуто
бебето го вадят на 5-10 мин, при мен беше на 15-20 мин. , понеже разреза ми го правеха върху стара операция от преди 13год. оказа се че имам много сраствания към коремната стена и трудно ме резнаха
Веднага я чух как изплака и веднага ми я показаха - миг, който никога няма да забравя, от там нататък само за нея мислех
После още около 30-40 мин ме "оправяха" но пак казвам че при мен се наложи допълнителни манипулации, след това в реанимация за около два часа, аз си бях взела телефоните в предродилна и в реанимация вече успях да се обадя на всички, все още не чувстваш долната част и нищо не те боли
През това време вече са изкъпали бебче и таткото и близките му се радват на 4-тия етаж. После те свалят в стаята и това е, близките ги пускат веднага. За бебето нищо не се носи - по време на престоя в болницата го обличат с техни дрехи. Първите дни е на АМ, дават им и вода със захар или глюкоза. Носят се дрехи за изписване - мм ги донесе в деня на изписването. Аз си носех помпа за кърма и шише, та започнах да се цедя и давам, водата не й я давах 
. Явно и това трябва да се провери, не е ли вече архаична практика, учудва ме че го правят
Нас като ни изписаха предния път педи ни я изписа - просто няма друг вариант...
жълтеницата е физиологичен процес при новородените и вече навсякъде се обяснявя защо НЕ се дава глюкоза или подсладена вода.....нещо от сорта защо не се соли бебе е
. Всеизвестен факт е , че захарта си е чиста отрова и хората гледат да я избягват.....аз ше я набухам на новородено, вместо да я кърмя или лекувам при нужда
да ви попитам момичета какво трябва да си нося за болницата за мен и бебчето .......

),дали всичко ще е наред охххххх дано е наред

, после чаак в 6:00 идват да ги вземат пак за смяна на памперс и дават АМ, има опция бебето да спи при тях, така че вечер като се събуди те да се грижат за него.Струва 60лв за целия престой, аз си взех тази услуга, така и не я използвах, но пък си ги виках когато си поискам за смяна на памперс и до като спеше не давах да я взимат

ММ ще е при мен за раждането, но дали ще го оставят с мен и в реанимация?

Препоръчани теми