Парфюмни размисли и страсти - 173

• 67 825
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Така и не можах да се запозная с Нинфео Мио-то. Има ли общо с She Wood Velvet Forest Wood DSQUARED² или аз съм си внушила тази прилика?!? Thinking

Нинфеото започва с ясно изразена маточина, която се примесва след минути със свежи листа от смокиня, нищо от това не съм усетила в  She Wood Velvet Forest  Rolling Eyes

# 661
  • Чукарландия
Така и не можах да се запозная с Нинфео Мио-то. Има ли общо с She Wood Velvet Forest Wood DSQUARED² или аз съм си внушила тази прилика?!? Thinking

Нинфеото започва с ясно изразена маточина, която се примесва след минути със свежи листа от смокиня, нищо от това не съм усетила в  She Wood Velvet Forest  Rolling Eyes

Измислям си ги някакви... Crazy

# 662
  • София
А аз станах фен на Orchidee Vanille. Тиха и елегантна ванилия, изключително умело примесена с орхидея. Стои луксозно при мен. След напръскване - изобщо не я откривам върху ръката си, но на закрито и при движение дълго ми напомня за себе си. Изключително ненатрапчива и ако не беше цената й, бих я придобила на мига.
Precious Oud беше първият парфюм, който грабна вниманието ми от колекцията.  Напомни ми Черната орхидея, но в по-приемлив вариант. Щом го свързах с нея, загубих интерес.

# 663
Измислям си ги някакви... Crazy

Да основем клуб  освен  Mr. Green

seemly , абсолютно съм съгласна с мнението за Precious Oud !!! От колекцията харесах също  Bois d`Iris, за Cologne Noire ...хм, нищо извънредно хубаво не мога да кажа  Rolling Eyes

# 664
Orchidee Vanille е наистина прекрасна ванилия! Една от най-добрите.
Моля, предложете ми парфюм за мъж със силно изразена миризма на мазе, но да не е Коромандел.

# 665
La Vie Est Belle за мен е напълно идентичен с Chia - http://www.fragrantica.com/perfume/Farmacia-SS-Annunziata/Chia-9567.html. Вторият е доста по-носим и дори му се замислям.

# 666
Влюбена съм  Heart Eyes в Alien Thierry Mugler Искам да го имам,ако може и сега,но е ужасно скъп,гледам за някакви евтини реплики по сайтовете,но все си мисля,че няма да е същия ефект  Crossing Arms Моля,помагайте

# 667
Чудя се кой парфюм да заведа на сватба в събота. Нанадебари Класик Пинк, Органза или Валентина Ассолуто. Не съм булката.  newsm43

Петрова, щом си влюбена в парфюм, не прави компромиси. Peace Вземи шише, остатък в шише или отливка, но да е този който искаш.

# 668
  • на североизток от Рая
Здравейте!

Много отдавна не съм се разписвала тук, но пък надничам и ви чета.  Hug

До дни ще получа Черната орхидея. Една прекрасна фея ще ме зарадва с доволно количество. И си мисля, че ще оправям настроението си в дъждовните есенни дни.

А пък отдавна искам да подуша, а защо не и да си пръсна Амбре де Мерве. Но онзи ден след поста на Ковачева за онова барче и онова бабе, съвсем луднах за този парфюм. Той явно привлича внимание.  Crazy Ето пак нова мисъл.  ooooh!

# 669
  • София
Влюбена съм  Heart Eyes в Alien Thierry Mugler Искам да го имам,ако може и сега,но е ужасно скъп,гледам за някакви евтини реплики по сайтовете,но все си мисля,че няма да е същия ефект  Crossing Arms Моля,помагайте

http://www.fragrantica.com/perfume/Ajmal/Sacrifice-for-Her-15097.html

http://www.enzo.bg/ajmal/sacrifice-for-her-parfjumna-voda-za-zheni/

# 670
  • Там, където ме обичат
Моля, предложете ми парфюм за мъж със силно изразена миризма на мазе, но да не е Коромандел.

Скрит текст:
Освен да му предложа престой в моето мазе, щото Коромандел гарантирано няма там. Laughing
Някой ауд?? Тъмният ауд на Монтал, например, е страхотен.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Но не знам доколко го свързват с мазе.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2013, 21:00 от foxysilver

# 671
densi, Patchouli Antique на Les Nereides блести с уникална трага на мазе.  Laughing

# 672
  • София

Скрит текст:
Освен да му предложа престой в моето мазе, щото Коромандел гарантирано няма там. Laughing
Някой ауд?? Тъмният ауд на Монтал, например, е страхотен.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Но не знам доколко го свързват с мазе.

олииии Монтал и мазе  Grinning
като се сетя за мазето на дядо, в което той грижливо складираше домашни ракии, вина и пелин, не знам как да си представя парфюма, който densi търси  Laughing

# 673
  • Варна
Някой има ли желание да ми разкаже за Малката черна рокля на Герлен? Намитам разлика между ЕДТ и ЕДП. Но не мога да избера.
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/La-Petite-Robe-Noire-5454.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/La-Petite-Robe-Noire … ilette-17387.html

# 674
  • Там, където ме обичат
Deetron, мазетата с ракии и вино са отживелици, да знайш Wink
Тези на парфюманките в темата са ароматизирани само с Коромандел, в най-лошия случай с друг ниш.
Мацки, извинете за спама, много ми е петъчно в сряда вечерта.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт