На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 392
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
Аз от хотела лични впечатления нямам,но много добре знам къде се намира и не бих го избрала.
А и от вашите коментари съдя,че и храната там не е хубава,както и хигиената.
Разбира се механи с хубава кухня в Орешак ,колкото искаш   Peace

Това е от миналата година :
Цитат
В заключение, ние си тръгнахме от Каза Арт със смесени чувства, както се казва 50 на 50. Не бихме повторили там и не бих го препоръчала специално на никой, съотношението цена-качество е нарушено, хотелът и ресторантът най-вече са прехвалени и неоправдано скъпи. 

# 511
Освен "Странноприемницата", която вече препоръчах, не си спомням друга конкретна кръчма в Орешак да ми е харесала.

От дистанцията на времето мога да кажа, че концепцията на "Каза Арт" - модерен комплекс с оригинален хотел, хубава поддържана градина, собствен ресторант, басейн и детска площадка, е сполучлива и според мен това е успешния модел на съвременен селски семеен хотел.

Моите впечатления са комплексни след 1 седмица там и то през август. Престой за 2-3 нощувки ще остави други впечатления. Ако се паднете в стая/апартамент от вътрешна страна, а не към шумната улица, изобщо няма да й обърнете внимание. Ако седнете в ресторанта инцидентно веднъж - два пъти, вероятно няма да разберете, че претенциите му за високо ниво са без покритие. Храната не е хубава за високите цени, на които се предлага. Ако беше евтино, щях друго да кажа  Simple Smile. Ако посетите мястото на значително по-ниски от редовните цени, ще имате различно мнение за съотношението "цена - качество".

Значи много "ако" има, които могат да направят прекарването и усещането там различни от моите.
И пак казвам, ако за aanee са важни 1) лятна градина и 2) детска площадка, "Каза Арт" е подходящо място. Ако ще остане там 2-3 дни, може изобщо да не обърне внимание на недостатъците (пропуските в хигиената може вече да ги няма) и може въобще да не пробва гурме менюто  Simple Smile.

# 512
  • Пловдив
ние никъде другаде не хапнахме за нашите 2-3 дни, защото все пак отидохме на почивка, а не да обикаляме района. И в този случай, както и това, че ние за под 5 чинии на маса не сядаме, опитахме доста от менюто, ами ...детето ми,което е всеядо (почти) трудно хапна различни от пържола неща...
радвам се на хора, които са научили децата си да ядат елда, ядки,зърна от най-различен вид, сосове, които са сладникави, хлебчета от различен вид...но аз и тогава малкото ми дете не бяхме на този вид етап - да, сега ги яде тези неща, макар и не да ги обича толкова..

просто от снимките придобиваш идея за едно спокойно, огромно пространство, а всъщност е изключително малко и точно на пътя, оттам ми дойде цялото разочарование и прибавени персонал, храна и хигиена - сринаха ми мнението, цяла седмица да издържа там ...да, определено ще отида да ям на много други места  ooooh!

# 513
В този район бих препоръчала в Априлци хотел Скандалото. Но впечатленията са ми от преди 4 год. Много бяхме доволни. Близко е до с. Орешак и при желание може да се отиде до там, да се разгледа центъра на занаятите, да си купиш някое грънчарско изделия, както и да се посети Троянския манастир. Около манастира сме били в някакви механи, не помня имената, но беше съвсем прилично яденото и цените. 

# 514
Хотел Марагидик в Априлци е перфектното място за деца, особено в къщичките.
 football topka sun dancing omm Hands Clap family 1swing

# 515
А басейнът с топла вода ли е?

# 516
  • В.Търново
За лятото много се чудехме кой хотел да изберем, Панорама или Марагидик в Априлци.Избрахме Панорама, защото басейните бяха по-хубави и големи.Според мен басейна на Марагидик не може да поеме капацитета на гостите на хотела, особено при активен летен сезон.

# 517
А басейнът с топла вода ли е?
По време на престоя ни времето не беше много слънчево и само един ден ползвахме басейна. Водата е нормална. При слънчево време предполагам, че е ок. Ползвахме масаж. От разходки и игри не ни беше до басейн.
Има игрище за тенис на корт; дървени мечки, по които се децата се катерят, детска площадка, беседки, люлки. Ресторантът има открита част насред градината и децата след като се нахранят могат да си играят и тичат наоколо, а родителите ги виждат и същевременно могат да продължат да се хранят спокойно. Има плавни  пътеки за разходка, които тръгват от хотела нагоре, затрупано е с къпини. Има еко пътека в района на Априлци, която води до Видимското пръскало.

# 518
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали хотел, подходящ за прекарване на Майските празници с бебе на 9 месеца? Ако е възможно да е в средата на България, да имаме възможност за близки интересни дестинации  Hug

# 519
Да Ви следя, много хубава темичка с добри предложения  Hug

# 520
  • Русе
За лятото много се чудехме кой хотел да изберем, Панорама или Марагидик в Априлци.Избрахме Панорама, защото басейните бяха по-хубави и големи.Според мен басейна на Марагидик не може да поеме капацитета на гостите на хотела, особено при активен летен сезон.

Може ли малко отзиви за хотела, ходила съм преди 5-6 г може би и нямам пресни. Мисля да водя децата на лагер там.

# 521

Може ли малко отзиви за хотела, ходила съм преди 5-6 г може би и нямам пресни. Мисля да водя децата на лагер там.

Ние бяхме през лятото на 2012, аз съм доволна, базата на хотела не е нищо особено, но за сметка на това имат огромен и много подходящ за деца двор, а и басейнът им е много хубав.

# 522
  • Русе
Знам, че базата не е супер, но както казваш двора и басейна са добри. Дано не е много студен, по едно време бях чула, че го подгряват, но не знам дали е вярно. Храната преди нямаше голямо разнообразие, там повече ме притеснява, защото ще сме на пълен пансион. Апартаментите не знам как са, дали са големи.

# 523
А мнения за парк хотел Троян  Praynig

# 524
Meggysan, басейнът има слънчеви панели, с които се подгрява и си беше съвсем приятен и топъл, около 28-9 градуса го поддържаха. По-кофти е в облачните дни, защото слънчевите панели не го топлят толкова, но ние за седмица време почти нямахме момент, в който да не беше много приятно в него, децата буквално не излизаха от басейна Laughing
Храната и пълния пансион са малък проблем, да, готвеха много вкусно, но еднообразно. Ама се справихме, гладни не сме останали Laughing

Общи условия

Активация на акаунт