На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 384
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
Ех fatalina как си го написала, направо и на мен ми се прииска да си счупя ръката Twisted Evil
Ние се отказахме от басейна ще отидем до Смолян, надявам се на хубаво време Simple Smile

# 556
Ех fatalina как си го написала, направо и на мен ми се прииска да си счупя ръката Twisted Evil
Ние се отказахме от басейна ще отидем до Смолян, надявам се на хубаво време Simple Smile
Не е нужно да си чупиш каквото и да било. Хотела се ползва като всеки друг хотел с минерална вода. Отиваш само за релакс и ползване на спа процедури на нормални цени.

# 557
Пошегувах се! Звучи чудесно и ще се възползвам при първа възможност Sunglasses

# 558
Много благодаря за всички отзиви, момичета страхотни сте! Hug
nevva, писала си в предишната тема за това място http://hotelizvorite.eu/. може ли повече инфо, аз съм с пукнато рамо. Интересува ме всичко чистота, басейни, храна.

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 23:06 от sisitons

# 559
sisitons За теб е по-подходящо да отидеш на рехабилитация с процедури и минерална вода, а не в обикновена. Ако си в района на Бургас и по тази причина гледаш този хотел Изворите, то моя съвет е да погледнеш в сайта който ти дадох хотел Св. Мина в Бургаски минерални бани. Също така обърни внимание и на цените, което не е за пренебрегване. В Изворите си на 60 и 70 лв. предполагам на стая само със закуска, докато в другите балнеохотели - този в Бургаските бани си на 53 лв. на ден на човек с пълен храноден и включени процедури, което в твоя случай е изключително важно за възстановяване. Казвам го от опит - имам проблеми с дискова херния и то сериозна и по причина, че синът ми е рехабилитатор.

# 560
  • Китна Тракия
nevva, писала си в предишната тема за това място http://hotelizvorite.eu/. може ли повече инфо, аз съм с пукнато рамо. Интересува ме всичко чистота, басейни, храна.

Аз само питах, но така и не сме ходили до момента...

# 561
Ами да си призная много харесвам плажа на Градина и натам сме се насочили, видя ми се близо, но там не е ли минерална водата newsm78. А и мъжа ми е с дискова херния та затова се оглеждам, благодаря все пак Hug.
П.П. Сега видях, че nina е писала за този хотел в село Младежко Peace . Ето какво е написала :

Здравейте, бързам да Ви споделя едно страхотно местенце,което посетихме този уикенд!Много добре си изкарахме,а  децата не искаха да си тръгват.В село Младежко има едно сладко хотелче Изворите.Дъщеря ми си счупи ръката това лято и дълго време търсихме къде да я заведем,моята лекарка ми препоръча този хотел,водата била много лековита за костите в това село.Хотелът е новооткрит и не ми се рискуваше,но като разбрахме за лековитата вода се решихме и отидохме семейно и грам не съжалявам.Скоро ще отидем пак.Разкош за цялото семейство!Ето тук: www.hotelizvorite.eu

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 11:17 от sisitons

# 562
Поне в сайта на хотела  не пише нищо за водата в басейните. Ако е минерална и лековита е добре да се посети и нещо ново.

# 563
Здравейте, момичета. Прочетох доста от тази и старата тема. Понеже оценявам опита и разбирането, което някои от вас са показали по темата, реших да се включа. Напоследък живея в чужбина и започнах да се чувствам като гастрольор (появяват се много нови неща). Организирам лятна ваканция в България и ни остава малко време, около седмица през август. Обикновено в такива случаи наемаме къща някъде на планина с опции за риболов, но този път не се очертава подходяща за тая цел компания и мислим да се ориентираме към варианта, описан в заглавието на темата. Приятен хотел с басейн и забавления за 3-годишната ни дъщеря. Чистотата, обслужването и добрата храна, както и природата и възможностите да се видят интересни места, са ни важни, то за кого ли не са, нали затова се ходи на почивка. Не са ми интересни много големите курорти за чужденци. Спомените ми за много места, особено районите с минералните води, са от соц времената. Ще съм благодарна за лични препоръки от хора, които са си харесали и познават местенца, на които си струва да се връщаш.

# 564
  • София
maxie, позволявам си да препоръчам дестинация - Белчински бани или Белчин. Там има спа хотели, за съжаление нямам отзиви за самите хотели, но приятелка е доволна от тях. Дестинацията е хубава, понеже може да посетите Цари Мали Град в Белчин, Самоков и Боровец са само на няколко километра, в обратната посока е Сапарева баня, яз. Искър е наблизо, София също не е далеч по пътя за Бистрица. Общо взето, ако ще ползвате автомобил, има много места, на които да се отиде. В самия Боровец може да се разходите из Царска Бистрица (дворецът не е отворен за посещение, но паркът е прекрасен!) има и много вело и еко пътеки. В Самоков има исторически музей, интересен манастир и джамия - също супер ценна като история, архитектура и стенопис. Язовир Искър сам по себе си е чудесно място за пикник - заведението там е много добро като кухня и цените са ок. Има отлични условия за риболов. В самия Боровец през лятото цените също са ниски, нищо общо със зимните. Цари Мали Град определено си заслужава също. На върха, където е крепостта, има голям въжен парк и катерушки за хлапетата, уютни местенца за отдих, самата крепост е много добре експонирана и изложените находки вътре - също. Успех в намирането на вашето място:)

# 565
Dao, благодаря, това имах предвид като поисках съвет. Ще проуча вариантите, които си ми подсказала. Продължавам да следя развитието на темата.

# 566
maxie  , Аз съм за село Баня и по специално хотел Римска баня, много е писано за него. Банско и Разлог са на по 4, 5 км, също и Добринище  е наблизо, можете да изкачите Вихрен. Ето линк:
http://www.rimskabania.com/
Другото място е Старосел, можете да видите могилата и самата винарна, енотеката, но не става за повече от 2, 3 дни да не ви е скучно, но пък Хисаря е на 12 км. Така че можете да съвместите нещата, Стрелча, Панагюрище и Копривщица също са наблизо. В Стрелча и Панагюрище има и минерална вода.
Белчин гардън е хубав хотел на много скъпи цени на мен ми идват в повече за това дето предлагат http://belchin-garden.com/.
ето Старосел и за него съм писала уникален вътрешен басейн
http://www.starosel.com/
Стрелча, аз съм била тук и много ни хареса, особено механата Grinning http://www.sredna-gora.com/
И Панагюрище и тук е малко скъпо , но е хубаво http://kamengrad.thracian-hoteliers.com/.
Ами това е , ако те интересува нещо питай Hug

# 567
  • Русе
sisitons, колко топли са басейните в Панагюрище и Стрелча? Това ми е основното, което търся - топла вода над 30 гр, не около 30. Старосел съм набелязала, няма ли да пуснат ваучери примерно, няма да се разсърдя Wink.

# 568
Аз съм фен на село Баня, ниски цени огромни басейни, вода 36, 37 градуса. Старосел пак толкова на вътрешния, външния беше по-малко, но си беше август, цени в механата до небето Laughing. Панагюрище около 34, доста е скъпичо там също, иначе бива Grinning. В Стрелча, много малко басейнче, но много топло повече от 37, когато го пълнят, много евтино, хотела е в парк, градския плаж е наблизо, механата е страхотна, много хубава кухня и много евтино.

# 569
  • Русе
Баня ни е далеч, обикновено прескачаме за 2-3 дни мах и не ни се пътува 7-8 часа в едната посока. Затова търся нещо по-насам. Хисаря сме ходили няколко пъти, щеше ми се в друг район да е, но не знам.

Общи условия

Активация на акаунт