На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 778
  • 763
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Имай предвид, че като отидохме, външният басейн беше покрит с едно покривало, което причини мини инфаркт на мъжа ми, щото той специално беше попитал дали работи и през зимата Laughing Обаче се оказа, че хората просто го държат покрит, за да не изстива водата и трябваше само да ги помолим да го отворят, нямаше никакви проблеми, но да знаете, ако имате мерак за него, да не ви отчайват разни покривала Laughing

А, и халати има само за възрастни, за деца нямаха.
Благодаря още веднъж   bouquet

ПП Външния басейн едва ли ще го ползваме, освен ако както е тръгнало пролетното време от сега, до април не дойде лятото  Mr. Green

# 451
  • Варна
Привет, момичета!

В края на март ще съм отпуска и много ми се иска да видим Перперикон, Татул, Утробата, Каменната сватба. Не знам март месец дали е подходящ сезона... Държим на хотел с вътрешен басейн, за предпочитане е да има детски кът. Златоград подходящ ли е като дестинация /има един спа-хотел Александър/? ...или да търся  нещо в района на Хасково и Кърджали?

# 452
Аз пак съм с въпрос за Аквитон - имате ли идея, до колко работи басейна, че се оказа, че щерката ще има някакво представление на 30-ти неясно от колко часа, което ще забави заминаването ни и се чудя, дали да не променя резервацията на 31-ви...
По спомен от 3 години, мисля че работи до 20.00 часа вечерта. Говоря само са вътрешния басейн, защото тогава външен още нямаше изграден. Другото за което се сещам е, че в коридора между вътрешния басейн и хидромасажната вана, сауната и леденото ведро беше много студено. Като излезеш от доста топлия басейн, за да отидеш до сауната, ако не си загърнат в хавлия направо е бррррр. Дано този малък недостатък да е корегиран. Иначе в целия хотел е супер топличко.

# 453
Фаталина, не беше студено сега, явно са го оправили този проблем, можеш съвсем спокойно да си щъкаш насам-натам.  Иначе със сигурност е до 21 в момента, защото аз се учудих даже, че толкова до късно работи Laughing

# 454
Фаталина, не беше студено сега, явно са го оправили този проблем, можеш съвсем спокойно да си щъкаш насам-натам.  Иначе със сигурност е до 21 в момента, защото аз се учудих даже, че толкова до късно работи Laughing
Супер. Това е чудесно.

# 455
А как са цените в ресторантите в Баня, мислим за ваканцията пролетна да идем ..

# 456
А как са цените в ресторантите в Баня, мислим за ваканцията пролетна да идем ..
В ресторанта на хотел При Спаска са най-ниски, но и храната не е нещо особено. В Аквилон Спа цените са по-високи. В ресторанта на комплекс Изгрева бих казала, че са прилични и кухнята ми хареса. За ресторанта на Римска баня се коментираше, че доста са подобрили предлагането и храната, но и там е по-скъпичко. Общо взето бих казала, че се намира за всеки вкус по нещо и за всеки джоб по нещо.

# 457
  • София
Аз пак съм с въпрос за Аквитон - имате ли идея, до колко работи басейна, че се оказа, че щерката ще има някакво представление на 30-ти неясно от колко часа, което ще забави заминаването ни и се чудя, дали да не променя резервацията на 31-ви...
До 22ч. Върнахме се от там в сряда. Прекрасно местенце. Басейните са супер.Малката и таткото се размазаха след ските там:)
Иначе в спа-то  е непоносимо горещо.Особено в съблекалните. Идеше ми да отворя врататат и така да се къпя на душа:))))))

# 458
  • София
До 22ч. Върнахме се от там в сряда. Прекрасно местенце. Басейните са супер.Малката и таткото се размазаха след ските там:)
Иначе в спа-то  е непоносимо горещо.Особено в съблекалните. Идеше ми да отворя врататат и така да се къпя на душа:))))))
благодаря   bouquet

# 459
какво мислите за Петрелийски в Огняново http://www.hotelpetreliiski.info/ ?

# 460
И аз се интересувам за Петрелийски и въобще за Огняново. Ако някой е ходил да разкаже къде си струва.

# 461
  • В царството на игрите:)
Петрелийски беше много хубав хотел, но последните отзиви за него от мои приятели са отрицателни. Цената вече не отговаря на качеството. Градината в която децата ми ходят всяка година прави там лагер, но миналата година казаха, че ще е за последен път, защото останали разочаровани. Делта е доста симпатичен хотел там!

# 462
  • София
ето малко мнения за хотелите в огняново накуп, може да са ви полезни: http://www.namerihotel.com/bg/ognyanovo.html

за петрелийски наистина не са много ласкави

# 463
Здравейте,интересуват ме офертички за края на малт или началото на април за хотел с топъл минерален басейн-около Велико търново.
И някой има ли впечатления от хотел Балкан ,с.Чифлика-имало топъл басейн,който се използва целогодишно...

# 464
Здравейте,интересуват ме офертички за края на малт или началото на април за хотел с топъл минерален басейн-около Велико търново.
И някой има ли впечатления от хотел Балкан ,с.Чифлика-имало топъл басейн,който се използва целогодишно...
Около Търново няма минерална вода.Имаше тема за Чифлик /доста са западнали там хотелите/може да погледнеш.

Общи условия

Активация на акаунт