На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 389
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
А Вонеща вода къде е?Само на 28 км.от Търново и е баш минерална водата  Peace
Мисля,че имаше коментари напред в темата  newsm78

# 466
  • Велико Търново
Да, минерална е водата във Вонеща вода, но излиза с доста ниска температура. Така че, отговора е пак: "Няма". Няма топъл минерален басейн. Peace

# 467
  • В.Търново
Здравейте,интересуват ме офертички за края на малт или началото на април за хотел с топъл минерален басейн-около Велико търново.
И някой има ли впечатления от хотел Балкан ,с.Чифлика-имало топъл басейн,който се използва целогодишно...
Около Търново няма минерална вода.Имаше тема за Чифлик /доста са западнали там хотелите/може да погледнеш.
Може би държат малко нивото Балкан и Дива.Но като цяло мисля, че имат високи цени.Но в момента имаше ваучери точно за двата хотела.С ваучери наистина е изгодно и си струва.

# 468
  • в огледалото на живота
Здравейте,интересуват ме офертички за края на малт или началото на април за хотел с топъл минерален басейн-около Велико търново.
Воняща вода:
-хотел''Релакс ''
-комплекс ''Димина''
Разгледай страниците и на двете.

# 469
Благодаря ви момичета,сега ще разгледам предложените хотели.
Видях темата за Чифлика,много отрицателни мнения и затова реших да попитам тук.Ще сме с тинейджър на 15 г и ако няма басейн,който да ползва,отказва да дойде с нас. Simple Smile
Ще следя и за ваучери, не съм ги видяла.

# 470
За спа хотел Планината в Рибарица някой има ли отзиви?

# 471
  • София
Здравейте!Може ли някой да помогне с мнение за хотел Старосел?Спомням си,че в старата тема имаше доста положителни отзиви,но не успях да намеря мненията.

# 472
  • София
Здравейте!Може ли някой да помогне с мнение за хотел Старосел?Спомням си,че в старата тема имаше доста положителни отзиви,но не успях да намеря мненията.

има една тема за спа хотелите. В нея имаше доста мнения за Старосел и все положителни. Потърси я.

# 473
Многото положителни мнения са основно на една и съща потребителка. С това впечатление съм останала аз.
Прочетете в посочената тема.

# 474
  • София
Благодаря!Ще разровя Peace

# 475
  • гр.Варна
Хоп, в темичката и аз!
Търсим си местенце за 01-06.05.2014г.,което да не е прекалено далеч от Варна и да има басейн:) и място за игра:)
Благодаря

# 476
Хоп, в темичката и аз!
Търсим си местенце за 01-06.05.2014г.,което да не е прекалено далеч от Варна и да има басейн:) и място за игра:)
Благодаря

www.complexbarite.com Супер място.

# 477
Да препоръчате местенце за почивка с дете в Копривщица или някъде в района?

# 478
  • София
Знам, че не е по темата, но понеже тук се ориентирах към с. Баня, да питам - какво интересно може да се посети в околностите на селото, че ако само се киснем в басейна, ще умра от скука. Но да е наблизо, че децата няма да мога да ги отделя за дълго време от басейна  Laughing

# 479
Знам, че не е по темата, но понеже тук се ориентирах към с. Баня, да питам - какво интересно може да се посети в околностите на селото, че ако само се киснем в басейна, ще умра от скука. Но да е наблизо, че децата няма да мога да ги отделя за дълго време от басейна  Laughing

По-скоро, ако ви се отскача до съседни села - с. Бачево, има поне 2 конни бази, едната е на около 5 км. след селото, много приятно място, поддържани полянки, цветя, възможност да се хапне там и децата да се порадват на конете или дори да пояздят. Пътят обаче след селото става черен и малко калпав, т.е времето за пътуване не е 5 минути, но при хубаво време е чудно.

В село Добърско пък има църква от 17-и век, мисля.

За малко по-дълго отклоняване от басейните пък може да отидете до х. Г. Делчев и оттам с лифта да се поразходите, макар аз да не бих си го причинила повече от веднъж  Mr. Green, лифтът е седалков и не съм фен на тия височини май...

Общи условия

Активация на акаунт