Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 58

• 43 701
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Защо не ми хваща кода Thinking И тук ли само от Амазон-продавач трябва да е артикула newsm78
Да, трябва да е и  над 40 Е   Peace

# 376
  • Sofia
Като говорите за Converse мен ме изкушават пък тези http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004XYWUNY/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1 Предусещам как дъщеря ми ще им се зарадва, но се чудя заради  цената дали да не изчакам, макар че и на тази бих ги купила.
ммм и аз ги харесах,ама наистина,дали няма да ги намалят още малко  newsm78

Еееее, колко още де  Mr. Green

Може ли да измериш в см стелката,ако ти е удобно: тези гледам: https://www.javari.fr/Chaussures-femme/s/ref=topnav_sd_women_s?i … _3%26pageCode%3Dd

Ако си 37, взимай ги  Peace Тази подметка е умалена според мен и моят доста богат опит с Конвърс  Peace

# 377

Може ли да измериш в см стелката,ако ти е удобно: тези гледам: https://www.javari.fr/Chaussures-femme/s/ref=topnav_sd_women_s?i … _3%26pageCode%3Dd

Ако си 37, взимай ги  Peace Тази подметка е умалена според мен и моят доста богат опит с Конвърс  Peace

Абсолютно подкрепям - за тази подметка взимай номер нагоре Peace

Ако не аз ще ги взема Mr. Green

# 378
Мерси момичета,ама аз съм 36  Mr. Green а ги искам за племеницата/тя иска точно такива на тази марка/ която носи ук 5 или 38 Simple Smile...мерси за съвета Ани ,  sparkling eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 379
Alexa_a, стават за по-широко стъпало  Peace ЕТО ТЕЗИ са моите от предишното намаление. Когато ги поръчах мислех, че ще са бабешки, но когато ги получих и обух... няма такова усещане - все едно стъпваш в памук  Crazy Много разчитам, че им е малко сбъркана номерацията и 37 от червените ще ми станат  Praynig Praynig Praynig
Flash*, аз ги поръчах на 20лири с -20%, явно подобна цена. Отговарят точно на 36.5 - лекичко са ми свободни, но за зимен ботуш е добре  Peace

Ани, ти си носиш 36 и поръча 36, а те са ти пратили 36 2/3  и са ти добре, така ли? Но това по UK или EU номерация?Thinking    Не знам  39 ли да поръчвам,  39.5 ли?  То не стига половинките, но тези с дробните  числа ми взимат здравето направо Confused.  
Пффф ... някаква много "тъмна Индия" са ми тези Кларкс-ове, но пък имат хубавки моделчета  

# 380
Момичета как мислите, тази чанта дали става за първокласничка  newsm78
http://www.javari.fr/brand/Samsonite/ref=dp-bb#__ie%3DUTF8%26fro … 34%26pageCode%3Dd

# 381
Момичета как мислите, тази чанта дали става за първокласничка  newsm78
http://www.javari.fr/brand/Samsonite/ref=dp-bb#__ie%3DUTF8%26fro … 34%26pageCode%3Dd

Не, разбира се. 22 см не мисля, че ще събере блок №4.

# 382
  • Варна
Не, малка е ако са верни размерите, А4 не се побира а има и  по-големи помагала. Освен това е мека и т.н.
Samsonite имат по-подходящи модели, ... или поне имаше.Simple Smile Аз купувах такава на моята щерка, беше здрава и компактна.

# 383
Благодаря ви много  Hug

# 384
  • DE
Някой да е срещал куфарче 21 инча, че се оказа, че не ми достигат куфарите  ooooh! Пък не ми се дават много пари  Embarassed
Нещо такова http://www.amazon.co.uk/Karabar-Large-Lightweight-Expandable-Sui … /ref=pd_sim_sg_10

# 385
Все още не съм получила моите ботуша-тениски, но от одеве обмислям как да постъпя.

Вие какво мислите да правите?

Сега се зачетох в условията на Амазон и по- конкретно "Гаранция от А до Z" .  Попрочетох за тази гаранция , но не подробно.
Вие на какво мнение сте - можем ли да се възползваме от нея?

One of the following three conditions must also exist for the use of the A-to-z Guarantee:
You have paid for the goods on the website from Amazon.de, but the seller has not delivered the goods within three calendar days after the final estimated delivery date or, if earlier, 30 days after the order. Or
You have received the goods, but this was defective, damaged or not corresponding to the description given by the seller. Or
You have returned the product in accordance with an agreement between you and the seller to the seller and the seller has agreed to refund upon receipt of the returned goods does not initiate.

Според мен ние попадаме в това , че сме получили стоки, които не отговарят на описанието .

Преди да поискаме да се приложи тази гаранция трябва да сме се свързали с продавача.

Please give the seller always three business days to respond to your inquiry.
Please note: If you receive an item that is defective or not the description given by the seller meets, you must contact the seller within 14 days of receipt of goods, to ask him to return arrangements.

You can apply the A-to-z Guarantee if the Seller does not respond or the matter is not resolved to your satisfaction.

Просто стоя и си разсъждавам... Не знам дали е в правилната посока , но решх да споделя .

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 00:13 от Radani

# 386
Аз им писах, че даже не съм им отворила проклетите тениски и че ще им ги пратя обратно утре,но очаквам да ми върнат всички пари за доставка. Също така, че грешка се прави веднъж или 2 пъти, но че тяхното не е грешка, а просто некоректност, тъй като по случайност знам за още 10-тина случая като моя  Mr. Green

# 387
А имаш ли вече отговор дали ще възстановят транспортните разходи?

Ти до какъв адрес ги пусна?

А и разбирам да се зачудиш дали ще получиш ботуши или тениски там където имаше снимки и на ботуши и на тениски. Но на ботите си имаше само снимки на боти и по нищо не можеш да се досетиш. Макар че и в двата случая нас не ни интересува какъв бъг имат в системата.

# 388

аз не съм в България, та до собствения ми  Mr. Green Отговор нямам, та преди да им пратя келявата тениска, ще изчакам да потвърдят...

# 389

аз не съм в България, та до собствения ми  Mr. Green Отговор нямам, та преди да им пратя келявата тениска, ще изчакам да потвърдят...
Аз вчера им писах втори път, за да им напомня, че си искам и пощенските. Но от тогава нищооо. Сега ще им драсна още едно писъмце, за да им напомня за съществуването ми, и тяхната грешка. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт