Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 58

• 43 701
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=501944606543346&set= … ype=1&theater

Приятелка търси тези обувки ,някъде бяха коментирани ,но не мога да се сетя къде ,търсих из джаварито нищо не открих  Thinking   
Ако някой от вас се сеща нека пусне линк  моля   bouquet

Случайно попаднах на тях, сигурно защото много ме впечатлиха  Laughing

# 541
  • Пловдив
Аз получих джапанките, пратили ги с UPS Simple Smile)) , за 1 ден дойдоха... , но са ми доста големки...38,5 по етикет черни, супер удобни , но поне на 39-40 номер отговярят , отиват в размените https://www.javari.fr/dp/B004HFQYPO

# 542
  • Под Сините камъни
 Alexa_a ,irriska     bouquet
И за да не е спам,търся големичка естествена ,кожена ,бежова чанта ,на прилична цена  Crazy
Тони Барабони явно си късметлийка  във  връщането на разлики пу-пу  Heart Eyes

# 543
здравейте,получих е-майл от javari fr  не отговаряло нещо "La plupart des banques refusent de débiter une carte de crédit si le nom, la date d'expiration ou toute autre information saisie ne correspondent pas à vos informations bancaires. Merci de vérifier ces informations dans la section "Mon compte"..само не ми е ясно точно какво? в картата има пари, поръчвам от другите,а сега и поръчката я няма,сандалите съ6то  Sad
На всяка страница се коментира точно това! Франсетата не харесват всички карти. Какво и на какъв етап си харесват аз не знам.
Върни се назад и прочети. Peace

# 544
  • Варна

Верно съм късметлийче, но с Бижу не мога да се меря. На нея по няколко пъти й ги връщат  Joy

# 545
Верно съм късметлийче, но с Бижу не мога да се меря. На нея по няколко пъти й ги връщат  Joy
Да бе! Затова зациклих с тия ботуши напоследък... ooooh!

# 546
Ронка благодаря! от колко години не са ми отказали картата никъде Laughing ,ми заради тях сега нова няма да правя

# 547
Ронка благодаря! от колко години не са ми отказали картата никъде Laughing ,ми заради тях сега нова няма да правя
Не е нужно да я сменяш. Отиди на промяна/модифие/ на плащането и от там само потвърди същата карта. Предполагам ще я приеме. Peace

# 548
Момичета, а на какъв език им писахте за тези боти? На немски ли?
Може ли някоя да ми метне писмото си на лични, че с този език хич не ме бива.
И аз съм през превозвач и сега чакам, но то вече е ясно, че ще са тениски. (
И аз чакам, но какво ли.....Все тая надежда, че са ги пратили.

# 549
  • Бг
Тц, Рони, не става. И сто пъти да даде повторен опит няма да стане. Аз нали така си "изпилих" нервичките с франсетата.

Аз май намерих другарчета на Мацето  Laughing. Някой случайно да има тези, да каже стават ли за широко стъпало. Като номер знам, че си отговарят.

Последна редакция: чт, 18 юли 2013, 22:55 от Alexa_a

# 550
  • Пловдив
Да имате впечатления от тези сандалки? Отговарят ли си на номера най-вече?

Имам същия модел, в друга разцветка от миналогодишната колекция. Отговарят си на номера и на мен са ми удобни. С тесен крак съм, но каишката се регулира. Ти добре ме подсети да ги извадя от кутията, че съм ги забравила това лято  Mr. Green.

# 551
Имам същия модел, в друга разцветка от миналогодишната колекция. Отговарят си на номера и на мен са ми удобни. С тесен крак съм, но каишката се регулира. Ти добре ме подсети да ги извадя от кутията, че съм ги забравила това лято  Mr. Green.
Бива ли да стоят в кутията?  Simple Smile
Благодаря за инфото. Сега остава да им се начудя дали да ги взимам за 59 паунда или да чакам още да ги намалят...
Сутринта в амазон моя номер беше една цена, следобед - с 20 лири отгоре. Не е честно.

# 552
Аз май намерих другарчета на Мацето  Laughing. Някой случайно да има тези, да каже стават ли за широко стъпало. Като номер знам, че си отговарят.
Като една свекърва само да ти обърна внимание, че лентичката, която минава през пръстите е толкова напред, че просто ще ти се измъкват пръстите при ходене... Още повече, ако не са достатъчно широки, че да поемат цялата ширина на стъпалото. И може цветово да са идеални за чантата, но стилово ... не съвсем. Embarassed Embarassed Embarassed
С най-добри чувства! Hug

# 553
  • Бг
Ама Бижу, моля ти се, не се обиждам  Hug. В интерес на истината първо загледах подобни на Бъфалото, което показа вчера. Ето тези, но както казах, ще бъда комична ако се покатеря на такава височина, нищо, че са платформи. А тези не съм ги пуснала, че имам подобни от първомартенското намаление, които съм обула точно два пъти. Нещо не ми е особено комфортно с тях, та сигурно ще заминат при приятелка. Иначе ето тези ECCO-та са ми легнали на сърцето, ама чакам да ги намалят още.

Последна редакция: чт, 18 юли 2013, 23:40 от Alexa_a

# 554
  • Пловдив
Бива ли да стоят в кутията?  Simple Smile
Благодаря за инфото. Сега остава да им се начудя дали да ги взимам за 59 паунда или да чакам още да ги намалят...
Сутринта в амазон моя номер беше една цена, следобед - с 20 лири отгоре. Не е честно.

irriska, моите съм ги взела за около 40 евро, от френското Джавари.  Ако имаш търпение почакай още малко  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт