Звездни компромати - 177 част

• 73 535
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, знаете ли или дали ще можете да познаете чия е тази къща в Бояна?
http://m.profit.bg/news/Naj-unikalnata-kushta-v-Sofiya/nid-96687 … icid-_page-1.html
Издирвам собственика, за да се омъжа за него (шегувам се Twisted Evil).

# 676
  • София
Прекалено кичозна е тая къща за моя вкус.  Grinning

A koя е Тамара Екълстоун?
Дъщеря на собственика на Формула 1 - Бърни Екълстоун.

# 677
  • София
И на мен ми е интересно от къде се появи?

# 678
  • Варна
Още няколко снимки на Енчо Керязов. Много е готин. Браво на него!
Скрит текст:

С жена си:
Скрит текст:

Феноменално!
http://www.tvto.info/image.php?store=tvnews_full&id=2306

Тази снимка умишлено няма да я сложа в скрит текст:

# 679
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мда, безлична е Бланшет, супер безлична Laughing. Но пък и за какво и е на нея да е лична? Все пак не разкарва дантелки и панделки по каталози на бельо, а печели Оскари.

Малка подборка от инстаграма на Бар Рафаели, страхотна е, свежа, естествена и лъчезарна smile3544

# 680
Прекалено кичозна е тая къща за моя вкус.  Grinning

Дъщеря на собственика на Формула 1 - Бърни Екълстоун.
Мерси.
Иначе и на мен нне ми харесва тая къща, оосвен може би само градината.

# 681

Тук много ми харесва, хубава и нежна, без напластен грим и чупки и пози.

# 682
  • София
Мда, безлична е Бланшет, супер безлична Laughing. Но пък и за какво и е на нея да е лична? Все пак не разкарва дантелки и панделки по каталози на бельо, а печели Оскари.
Нима й оспорвам наградите?
Може вкусът ми да е простоват и не дотам изискан като твоя, но все пак имам право на мнение.  
Иронията... знаеш къде да си я поставиш. Peace

# 683
И мен ли ще изгониш, както разпореждаше в кралската Laughing? За поставянките се грижи около своята анатомия, моля Peace. Пък вкусът ти не ме занимава колко е простоват, но щом си рекла, няма да ти противореча Wink.

# 684
  • София
Джой, трънче съм ти, знам и не можеш да се сдържиш да не ме настъпиш. И моля те, не ми досаждай на лични, както имаш навик да правиш.  Peace Просто ми тегли един игнор, една майна и ще съм ти супер благодарна.
Никой не е длъжен да ни търпи словесните диарии в темата. И преди пак да ми се заобясняваш в любов, погледни кой пръв навлезе в пространството на другия с тъпи и иронични коментарчета.

# 685
  • София
Човек да не смее да каже, че не харесва някого, подчертавайки, че е лично мнение. Crazy

# 686
 Laughing. Споко, Тонка, размяната на лични точно с теб е загуба на време Heart Eyes.

Елена, то всичко тук е лично мнение, и изразяването на несъгласие с чуждото такова. Само в кралската тема за изказване на мнение гонят, тук просто си се хапем Grinning.

Отново Хю, този път при Джими Фалън. Яко го промотират този "Върколак" Grinning

# 687
  • Пловдив
И на мен Кейт Бланшет не ми харесва на външен вид. За таланта и нищо не мога да кажа, ама просто не ми харесва и не ми е чаровна. И други, които тук са на почит не ми харесват. За сметка на това ми харесват такива, които тук явно предизвикват  Sick Ама вкус, какво да се прави ...  Simple Smile

# 688
  • София
Крис Дженър не признава да й викат "бабо".
Тук много ми прилича на Ким. Тоест, Ким прилича на нея.

# 689
ЗлаВещица, точно това исках да кажа и аз Peace. На нея не и е задължително за професионалния успех да я харесват всички все пак.

Общи условия

Активация на акаунт