Звездни компромати - 177 част

• 73 599
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • в морето до колене

Тя винаги си е била хубавица.
На мен в друго ми е проблема - Джейми още си е Били Елиът за мен ... пък той вече баща ще става.  ooooh!

# 32
  • София
Усмивки от старите ленти  Жизел Бюндхен (в средата) заедно с двете си сестри (вдясно е близначката й)
Много са сладки, същински ангелчета  Heart Eyes
няма ли още  Embarassed

# 33
Ама това двойници ли са, или по-скоро колаж, приликата в лицата е изумителна Shocked
Мисля, че са двойници, но наистина приликата е изумителна - особено Кейт, а и Кралицата  Peace

# 34
Усмивки от старите ленти  Жизел Бюндхен (в средата) заедно с двете си сестри (вдясно е близначката й)
Много са сладки, същински ангелчета  Heart Eyes
няма ли още  Embarassed
сладурки

# 35
Ларс от Металика се е сгодил. Като Крачун и Малчо са

http://www.katehizis.com/news/shNews.php?id=25048&PHPSESSID= … 22ee31db941fddb19

# 36
  • София
ЛюбоФ, какво да се прави!

# 37
Чуден!  Heart Eyes
Много е тъпо самоснимането, особено ако си с приятелка. Ми не може ли да се снимат взаимно  ooooh!
Голям сладур. Heart Eyes

# 38
# 39
На мен от снимката с обръча ми стана ясно , че са двойници. Бременна и обръч?!  newsm78

# 40
  • София-в сърцата на моите деца
 newsm78

# 41
Аз зацепих, че са двойници едва на снимката на която пръскат Кейт с изкуствен тен и нещо ми светна, че някак не си я представям с такива бронзанти оклепана  Joy

# 42
# 43
  • Варна
Аз пък не се светнах, хем в съседната тема гледах снимки на двойниците Laughing Приликата е просто изключителна.

# 44

Общи условия

Активация на акаунт