Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 52 580
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
Бре, Изи набира фенове, а? Защо като е български да е по-лош? Напротив, много по-добър е от други марки от средния клас. Изобщо, има много добри български прахове - Тема, Изи. Има и лоши, разбира се, и те са болшинството
Да се надяваме Изи да си остане главно в малките магазинчета. Стъпи ли във веригите, цената ще се повиши неминуемо.

Argent, можш ли да направиш едно фото на твоето Изи? Защото има различни опаковки и ми е интересно кой точно ухае трайно. От моя опит миризмата не е много силна и трайна.

# 226
  • Варна
Чудно - винаги съм мислел, че веригите слагат по-малки надценки...Винаги за перилни препарати е било по-евтино във варненските вериги.Тъй и не видях досега във Варна да има Изи - някой ще подскаже ли къде?
  Донесоха ми 4.064Л Неомат с аромат на роза, 16 лв, за 65 пранета, но за твърда вода са 43 пранета.Интересно, че също като на гръцкия Диксан дозата за нормално и средно замърсено пране е една съща...Струва ли си за тая цена, и колко ли е по-лош от течния Диксан от Гърция ?

http://img40.imageshack.us/img40/6734/azoo.jpg

http://img541.imageshack.us/img541/7748/l2e5.jpg

# 227
  • Бургас
Помните ли един прах за пране, имаше го в големи и малки кутии? Переше трепач направо, но не беше на ниска цена. Говоря за преди 18-20 години, май се казваше Tix.  Thinking

# 228
Днес като си прибирах прането от простора направо получих "душевен оргазъм". Laughing Като са сухи дрехите са още по-бели. Party Обичам ОМО! По принцип обожавам бели дрехи, но на моменти се улавям, че някои ги купувам, не защото ми харесват кой знае колко, а за да си ги пера и да си се радвам... Joy Луда работа! Crazy

# 229
Чудно - винаги съм мислел, че веригите слагат по-малки надценки...Винаги за перилни препарати е било по-евтино във варненските вериги.Тъй и не видях досега във Варна да има Изи - някой ще подскаже ли къде?
  Донесоха ми 4.064Л Неомат с аромат на роза, 16 лв, за 65 пранета, но за твърда вода са 43 пранета.Интересно, че също като на гръцкия Диксан дозата за нормално и средно замърсено пране е една съща...Струва ли си за тая цена, и колко ли е по-лош от течния Диксан от Гърция ?

http://img40.imageshack.us/img40/6734/azoo.jpg

http://img541.imageshack.us/img541/7748/l2e5.jpg
Не, дозата за мека и средно твърда вода е една и съща.
Според мен си струва цената.
Качеството на Неомат към Дксан се съотнася както качеството на Рекс към Персил.

Помните ли един прах за пране, имаше го в големи и малки кутии? Переше трепач направо, но не беше на ниска цена. Говоря за преди 18-20 години, май се казваше Tix.  Thinking
Единственият Tix, който помня, беше един чешки прах. Ето го тук и тук в периода му на преобразяване в Тайд.

# 230
  • Варна
Guess, извинявам се, не съм видял добре май...Така, както са подредени дозите за твърда вода, според замърсяването са съответно 62 / 80 / 110 мл.При това положение, май даже излиза доста изгодно и ще си поръчам още...Ако някой друг от Варна се интересува, да ми пише на лично съобщение.

# 231
И тук идва въпросът как човек може да измери 62 мл. newsm78 Laughing

# 232
  • Варна
Капачката на Хенкел традиционно е 80мл, както пише на Неомат, аз ще използвам точно толкова за средно замърсено пране, така ще стигне за 50 пранета.28 юли е последният ден, в който мога да си купя прОМО за 4,74 лв.16 пранета за твърда вода, и 11 за силно замърсено, излиза ми по-изгодно от течния, гръцки Диксан.Малко ме притеснява да не ми избеляват дрехите - щом е за бяло и цветно, значи има избелители, макар да е посочено 30С за цветно.Ако няма от какво да се притеснявам, дали е разумно да си взема още от това прОМО? Тоя Неомат дано е по-добър от нашия Рекс...

# 233
Бре, Изи набира фенове, а? Защо като е български да е по-лош? Напротив, много по-добър е от други марки от средния клас. Изобщо, има много добри български прахове - Тема, Изи. Има и лоши, разбира се, и те са болшинството
Да се надяваме Изи да си остане главно в малките магазинчета. Стъпи ли във веригите, цената ще се повиши неминуемо.

Argent, можш ли да направиш едно фото на твоето Изи? Защото има различни опаковки и ми е интересно кой точно ухае трайно. От моя опит миризмата не е много силна и трайна.

Гес, още като го купих, хвърлих кутията и го пресипах в пластмасова кутия. Но успях да намеря снимка. Моят беше без прозорче. Simple Smile  Ти ще ме разбереш. Ето го - 7 дози + 2 гратис: http://picbg.net/u/63251/47815/719188.jpg
Между другото не съм го купувал от малко магазинче, точно от хипермаркет го взех. В Пловдив има една верига "Лекси" - там го има. По другите големи вериги не съм го засичал.

Я вижте, намерих една реклама на този Tix, който обсъждате. Дали не става въпрос за него? Качеството не е много добро, но все пак...

http://www.sostav.ru/multimedia/video/2004/tix/tix.mpg?57951301

Последна редакция: нд, 28 юли 2013, 02:18 от Argent

# 234
stedra, какво ги правиш тия прахове? Скоро Диксан беше купувал, оня ден 5 пакета "прОМО", сега Неомат... Shocked

# 235
ако пуска като мен по поне две перални на ден, то работата е ясна  Laughing

А този Изи аджаба някакво инфо къде из Русе може да се открие?

# 236
Е,стига с това Изи! Вече изпадам в криза,че го няма в нашия град,или не намирам къде се продава.
Някой да знае как и в какви магазини се разпространява?
Въобще темата е колкото полезна,толкова и вредна Mr. Green . Като погледна колко препарати за пране имам,не зная кога ще ги употребя.Място нямам вече.Че и за Изи си мисля!!!!

# 237
Argent ,ако  си привърженик на омекотител с трайна миризма вземи си омекотител ИЗИ с розите!Мирише на българска роза и е много трайна миризмата!Невероятен е!Живея в къща с голям двор и си нямаш напредстава  на какво разстояние ухае!И е много икономичен!
ИЗИ омекотител и прах невероятна комбивация! Peace

Ама да не ме льхне на гюл? Mr. Green Ако мирише на бьлгарска роза едва ли ще ми хареса. Много тежки и сладникави ми идват всякакви такива гюлови истории, но ще пробвам.

Между другото, Guess, можеш ли да "ни светнеш" в Темата какви ензими има и сьответно в Изи? Вече и това гледам. Изучих се. Laughing Но на пакетите не ги пише, а иначе не знам кьде да проверявам.

# 238
  • Варна
ако пуска като мен по поне две перални на ден, то работата е ясна  Laughing

Пера само за себе си, и по-скоро две перални месечно...Диксан и Неомат ги носи мой познат, за да му помогна да си ги продаде, и снабдих доста съседи с малки деца с по 4-5 туби, включително и уважаемата Булка Марулка   bouquet Неведнъж ми се обаждаха познати, и ми вземаха последния Диксан, който си бях запазил за себе си.Затова ще си пера с това ОМО, макар Диксанът да е по-добър от него #2gunfire

# 239
Жалко, че не съм от Варна да намажа и аз един (поне) Диксан  Mr. Green С моите темпове на пране е ясно, че прахът заминавапо бързо и от топъл хляб  Mr. Green

Имам 5 пакета Омо и се надявам за известно време да забравя за прахове, освен за детски

Общи условия

Активация на акаунт