Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 52 152
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
Някакви мнения за ОМО- то, което е на промоция следващата седмица в Кауфланд?

# 151
  • Стара Загора
Пипи, това ОМО е най-коментирания прах в темата- за бяло е супер, а и когато е на промоция- още по-добре.

# 152
  • Варна
Може ли някой да каже на каква цена ще е промоцията на това Омо в Карфур, и за колко пранета стига? Твърдичка ни е варненската вода...

# 153
  • Стара Загора
ОМО-то, ще бъде на промоция в Кауфланд- 20 пранета, за 4,74 лв.( за Карфур не знам ). За твърда вода ще стигне за по-малко пранета, но пак е на сметка за цената си.

# 154
Аз се сдобих с тези кошове за пране вчера :
Скрит текст:

# 155
Пипи, това ОМО е най-коментирания прах в темата- за бяло е супер, а и когато е на промоция- още по-добре.
В брошурата пише - за бяло и цветно пране. Ще ходя утре рано сутринта да си взема. Дано има и за цветно.

# 156
  • гр. София
Доколкото зная ОМО-то е само един видт.е. универсален

# 157
  • Стара Загора
VK, от ОМО-то няма отделен прах за бяло и отделен- за цветно. Само един е- универсален, т.е. може да се ползва за бяло и за цветно пране, но в темата много пъти е коментирано, че универсалните прахове се ползват за бяло и светло пране, а за цветно е добре да се ползва прах/гел за цветно ( поне аз така правя ).

# 158
VK, от ОМО-то няма отделен прах за бяло и отделен- за цветно. Само един е- универсален, т.е. може да се ползва за бяло и за цветно пране, но в темата много пъти е коментирано, че универсалните прахове се ползват за бяло и светло пране, а за цветно е добре да се ползва прах/гел за цветно ( поне аз така правя ).
Joy ooooh!Сигурно, защото така ми се иска да бъде, за това така съм си го прочела  hahaha " за бяло и цветно". Тоест има два вида. Иначе да, аз ползвам три вида прах/гел - бяло, цветно и черно. Имам един плик, непокътнат от предната промоция, но ще си взема още един. Само, за да не ви го оставя на вас. Всичко ще изкупите  Joy Joy Joy
Благодаря ти!

# 159
  • София
Някакви мнения за ОМО- то, което е на промоция следващата седмица в Кауфланд?

На мен лично не ми харесва как мирише самия прах.
Не като се изпере с него, а помещението, в което го държиш.
Освен това, нещо си навих, че не пере както ми се иска.
Няма да си купувам пак.

# 160
В момента имам Ариел и Омо. Пера ту с единия,ту с другия.  Определено Омото е по-добро. Но пък не мога да кажа какъв беше Ариела- хвърлила съм торбата и е насипан в кутия.

# 161
  • София
В момента имам Ариел и Омо. Пера ту с единия,ту с другия.  Определено Омото е по-добро. Но пък не мога да кажа какъв беше Ариела- хвърлила съм торбата и е насипан в кутия.

Е, ако е в торба и купен от супера то е ясно какъв е - от румънския.

# 162
Здравейте, намерих темата и реших да се присъединя към вас  Hug
Аз днес ходих до Кауфланд и си купих ОМО понеже имам спомен, че по предната му "голяма" промоция беше много хвален, но така и не се докопах тогава до него. Сега си взех две опаковки да го "пробвам".
Разтърсила съм се и за бебешки прах/течен из чуждите сайтове, но като цяло нямам грам опит и да си призная честно незнам какво да гледам  Rolling Eyes  Ще съм благодарна на всякакви съвети и евентуално линкове  Hug

# 163
Felce Azzura,бебешки течен и омекотител взех,много ми харесват.

# 164
Здравейте,имам нужда от вашата помощ ,купих бебешки течен гел за пране Lárbre vert директно при прането ли трябва да го слагам или в някаква чашка към праха няма такава,каквато имаше на персила и беше указано да се слага в нея и тогава в пералнята

Общи условия

Активация на акаунт