Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 52 219
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
Не, аз като ходих имаше прах и гел за цветно.

# 136
Явно ще трябва аз да отида. Беше взел гел с евкалипт и ми каза по телефона, че бил за бяло и го накарах да го върне на рафта Confused

# 137
Гелът с евкалипт е наистина за бяло. Ето този е за цветно.

# 138
  • София
 Embarassed
Объркала съм се за дозировката на другите прахове и Персил компакт.
Преди съм слагала колкото стандартната отбелязка - 150 мл.
Сега си подчертах отбелязката на 120 мл - специално за Персила.

# 139
  • Варна
Мами, обещаха ми 4Л течен Neomat от Гърция, уж за 60 пранета, на цена между 16 и 19 лв - добре ли е? Онзи Диксан няма да ми го носят вече  #Cussing out Не зная какво да очаквам, дали този Neomat бие нашия Rex ?

# 140
Гелът с евкалипт е наистина за бяло. Ето този е за цветно.
Геловете наистина бяха останали само за бяло и взех този, но със Силан добавен към праха
 http://www.persil.bg/bg/products/persil-color-expert.html
Дано да е същото качество

# 141
  • оттам, откъдето започва България
С удоволствие чета темата и дори я препрочитам, защото има много ценни съвети. Много съм доволна от течния прах за пране Формил, който купувам от Лидл. Ползвала съм от него за бяло със зелена капачка и за цветно, с лилавата капачка. Цената е прилична, а резултатът е чудесен. Ако някой е ползвал Формил за бяло с марсилски сапун, моля за мнение. В момента Формил XXL е на цена 7,77 лева за 40 пранета.

# 142
В темата за Лидл някои много го харесват Формил с аромат марсилски сапун. Дори твърдят, че перял по-добре от Персил, което не мога да го повярвам (защото е посредствен перилен препарат, който дори не съдържа ензими), но както и да е. Аз го бях купила заради миризмата, но миризма не ми се запази върху дрехите, а и не переше много добре, така че го разкарах. Иначе съм пробвала този със зелената капачка и праха за бяло. Течният не е зле, но праха наистина си го бива.

# 143
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря за отговора. На моята опаковка пише, че съдържа ензими, аромати /бензил салицат, хексил циннамал, бутилфенил метилпропионал/, оптични избелители, бензизотиазолинон, метилизотиалзолинон /каквото и да значат/ Но наистина аз бях приятно изненадана от резултата още при първото пране, защото също бях предубедена. Естествено, ароматът го оправям с омекотител Силан. Преди години имахме магазин за прахове и доста съм пробвала. Сега също експериментирам, но след много разочарования оставам на Формил, поне докато не открия нещо по-добро, което да отговаря на цена - качество. Simple Smile

# 144
В брошурата на Кауфланд пак има "Омо" , но пише че е за цветно и бяло. Опаковката е като старата, доколкото мога да преценя от малката снимка. Те ли са в грешка, нещо ново ли е?

# 145
Момичета, съжалявам, ако е обсъждано, но аватарът на Guess Who ми припомни Коколино. Търся си алтернативи на продуктите на FS и искам да ви попитам в кои вериги продават Коколино и аз ли си въобразявам или наистина в последните години поизчезна от пазара? А преди десетина години дори имаше ТВ реклами по телевизията. Сега е пълно със Силан, Ленор и Семана, но Коколино трудно май се намира?

# 146
В брошурата на Кауфланд пак има "Омо" , но пише че е за цветно и бяло. Опаковката е като старата, доколкото мога да преценя от малката снимка. Те ли са в грешка, нещо ново ли е?
Не са в грешка. Този прах се води универсален, т.е. за бяло и цветно пране.

Момичета, съжалявам, ако е обсъждано, но аватарът на Guess Who ми припомни Коколино. Търся си алтернативи на продуктите на FS и искам да ви попитам в кои вериги продават Коколино и аз ли си въобразявам или наистина в последните години поизчезна от пазара? А преди десетина години дори имаше ТВ реклами по телевизията. Сега е пълно със Силан, Ленор и Семана, но Коколино трудно май се намира?
Коколино има в Карфур и Билла. В други вериги не съм виждала.

Наистина Юниливър спряха вноса на ОМО, Деро и Коколино преди доста години.
От 2011 г. отново внасят ОМО, а от тази година има и Коколино. Засега в горепосочените магазини. Цената на Коколино в Карфур е 3.85 лв. за еднолитровата бутилка и 7.45 лв. за 2 литра. В Билла е близо лев по-скъп.

# 147
Благодаря много! Peace

# 148
По -скоро   този  линк http://www.coral.de/CoralProdukte/Optimal-White/Fluessig , че  преди  малко пуснах  началната   страница на  Корал .

аз пробвах течния и съм много доволна. точно такава опаковка ми трябваше за бельото. Купих го от магазинче в Пловдив, но напоследък го нямат и пак минах на Ариел.

Ени ,  може  ли да ми кажеш  дали  аромата   е  хубав и как  пере. Ти  течен  ли си  взе? Тук   където  съм   в  момента има и течен   и на прах -  течния   25 пранета  е 6.99  евро.  Пусна ли  са и нчкакъв  течен Персил   с  лавандула ,  ама   гледам   само  реклами , не мога да  го  засека  в  мрежата. Та, чакам  отзиви за корала, така  ли  хубаво ухае  като този за цветно?

пере перфектно, а аромата е хубав, както на синия и ми хареса повече от Ариел и Персил. За това колко трае не мога да съм точна. Това за мен не  е най-важно и не обръщам внимание, но при обличането все още го има. Иначе цената беше толкова и в България. Купувай Hug

Eni ,  благодаря  за  съвета . Много  ми  хареса  особено  за  спално  белъо.  Ароматът  на коралчето  се  запази  и  след изсъхване  на прането.  Сега  ме  е  яд  , че не купих  повече.

# 149
  • plovdiv
Има го и в Метро

Общи условия

Активация на акаунт