Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 52 231
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Пропуснах промоцията на Персил в Карфур...Дали в друга верига сега е на цена 7.50 Embarassed Embarassed

Във Фантастико тече в момента.

# 121
  • София
Сега гледам брошурата на Фантастико до 24 юли.

40 пранета  прах Persil Expert за бяло за 12.99 лв.
40 пранета гел persil Expert Color пак за 12.99 лв.

Предполагам и другите такива разфасовки за бяло и цветно са на същата цена.

А омекотител Silan 1,8л. за 4.85 лв.

# 122
  • Варна - Черна гора
....
Като хвърли кутията, праха къде го сложи? Не, че нещо, но събирам идеи за съхранение на такива големи количества прах.
.....
За големите кутии от карфурския Ариел съм приготвила кофи от сирене , чийто капак много добре приляга към кофата. За по-малките опаковки ползвам кофички от латекс, пак с плътно затварящ се капак, че влагата във Варна не е за пренебрегване.  Пробвала съм да пресипвам прах в туба от течен препарат, но се задушавам от праха, който се вдига. Иначе е много удобно.
Съкровищата ми все още се побират в килера  Joy. Замислила съм да сменя стандартната врата с тип "хармоника", за да има място за още.

# 123
  • Варна
Днес минах през един магазин във Варна и видях 7 кг турски Персил за 23 лв.Много добре огледах найлоновата торба, но никъде нямаше указания за твърдост на водата, а в Турция май са с мека вода...Струва ли си това ? Снимал съм и съдържанието му - наистина ли има сапун и добре ли е това...

http://imageshack.us/f/841/7jhy.jpg/

http://imageshack.us/a/img197/7079/qvyo.jpg

http://imageshack.us/f/18/qu9f.jpg/

# 124
stedra, в много прахове има сапун. И в нашия Персил има сапун, но то е много малко количество и предназначението му е друго. Няма да влизам в подробности.

Има указания за твърда вода: Sert su için yukarıda belirtilen miktarlara 1/2 ölçek deterjan daha eklenmesi önerilir, демек, за твърда вода към горното количество добавяш още 1/2 чашка.

# 125
  • Варна
Сиреч, ако водата е твърда, завишавам дозата с 50 %? Например, за средно замърсяване, 215мл + 50 %, или + 70 мл ? Това май са най-големите дози за прах, които някога съм виждал.Трудно ми е да изчисля за колко ще стигнат тия 7 кг при слабо, и при средно замърсяване, може ли малко помощ  newsm78 #Crazy

# 126
Пропуснах промоцията на Персил в Карфур...Дали в друга верига сега е на цена 7.50 Embarassed Embarassed

Във Фантастико тече в момента.
Тук няма Фантастико. Ще чакам в друга верига да го пуснат

# 127
....
Като хвърли кутията, праха къде го сложи? Не, че нещо, но събирам идеи за съхранение на такива големи количества прах.
.....
Аз пък имам едни кутии от баща ми отпреди няколко години,в самите тях си беше прах Ариел и тях ползвам ,много по-удобно ми е  Peace

# 128
Сиреч, ако водата е твърда, завишавам дозата с 50 %? Например, за средно замърсяване, 215мл + 50 %, или + 70 мл ? Това май са най-големите дози за прах, които някога съм виждал.Трудно ми е да изчисля за колко ще стигнат тия 7 кг при слабо, и при средно замърсяване, може ли малко помощ  newsm78 #Crazy
Турски прахове са така, не са компактни.

Тук няма Фантастико. Ще чакам в друга верига да го пуснат
А Карфур имате ли там, където си. Защото офертата на Персил е до 21 юли. Може би не си видяла, на предната страница ти писах.

# 129
Извинявай, наистина не съм забелязала, че си писала Blush
От Бургас съм Flutter Обаче в Карфур маркет /до Пантеона/ няма Персил на промоция, а цената му е над 10лв

# 130
Ще трябва да се поразходиш до Изгрев или до Славейков. Промоцията не важи за Карфур маркет.

# 131
Благодаря ти много!  bouquet
Не знаех, че не важи за маркет

# 132
Моля! Дано да има наличност и да свариш да си вземеш, че цената не е за изпускане.

# 133
Еми ще го ползвам все пак този прах за ръчно в пералнята  Rolling Eyes Иначе просто няма какво да го правя толкова много Crossing Arms

# 134
Моля! Дано да има наличност и да свариш да си вземеш, че цената не е за изпускане.
Има в Изгрев, но моят мъж каза, че били само за бяло, а на мен ми трябва за цветно. Бялото го пера с Омо
Мъжът ми ли не е е разбрал нещо или наистина са само за бяло?

Общи условия

Активация на акаунт