Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 52 131
  • 723
  •   1
Отговори
# 195

ОМО-то, ще бъде на промоция в Кауфланд- 20 пранета, за 4,74 лв.( за Карфур не знам ). За твърда вода ще стигне за по-малко пранета, но пак е на сметка за цената си.

И кога ще е това Thinking

# 196
До тази неделя. Mr. Green

# 197
Момичета, как е Омо-то при Вас откъм пенливост? Забравила съм, но някой беше ли се престрашил да го пробва на цветно? Взех и аз два пакета на прИмоция, въпреки че исках да пробвам бебешкото Бинго на бяло пране. Нямам търпение утре да пусна бяло Crazy Laughing

# 198
В началото се поразпенва, но после пяната гасне и си е нормално.

# 199
... че и при мен доста се пени, а помня, че онова първото преди няколко години почти никаква пяна не ми правеше...

# 200
Да, така беше наистина.

# 201
Гес, а какво е мнението ти за останалите продукти на Юниливър? Шампоаните Дав например? Или пастите Сигнал? Помня, че си казвала, че Юниливър поддържат еднакво качество навсякъде и не ни внасят по-кофти неща (за разлика от Хенкел и Проктър).

# 202
Битовата химия изглежда, че е еднаква почти във всички държави - има сайт и всеки може да сравни, не е нужно да се разбира много-много.
Но за козметиката не мога да кажа нищо, съжалявам. Единствено мога да кажа, че шампоаните на Юниливър за мен са ужасни. Dove, Sunsilk и Timotei делят обща технология, макар че са в различен ценови клас; и трите марки правеха косата ми еднакво гадна, лепкава, мазна и стърчаща. И трите купени от Англия. Rolling Eyes

# 203
Благодаря! Макар да не е по темата ще споделиш ли шампоани и пасти за зъби, от които си доволна?  bouquet Hug

# 204
Ами да, хич не е по темата, но
Скрит текст:
понеже зъбите ми са втората голяма мания след перилните препарати (страх ме е да не ми изпопадат), ще пиша.
От години ползвам тази паста за зъби - Arm & Hammer Brilliant Sparkle™ Gel. Купувам я от Карфур. С нея чувствам зъбите си наистина чисти и гладки, а най ми харесва, че е изключително силна и освежаваща като вкус. Задължително конец (на него не държа, считам, че всички са еднакви и затова взимам най-евтиния възможен - обикновено собствена марка на Билла или Карфур, или Лидл) и накрая - вода за уста Листерин (на нея държа и не правя компромиси с други марки).
Много съм горда, че на моите години имам само една коронка, и то защото си счупъх зъба, и само две пломби на два съседни зъба отпреди 15 години, когато не ползвах конци за зъби, и нито един изваден зъб, даже съм си с мъдреците. bowuu Laughing
За шампоаните - любима марка ми е VO5, но понеже вече не го внасят, а и вече не ходя толкова често до Англия да си взимам от там, купувам някакви от супермаркета. Сега съм с една Шаума лека грижа и съм доволна, преди това бях с Алверде от ДМ и също бях доволна. Българските са отврат. Пантен ми е гаден, за Юниливър - писах. Изобщо, гледам да ползвам продукти без силикони, защото от тях косата ми става супер гадна, мазна и миризлиза буквално за един ден.

# 205
Гес, и аз да поспамя малко - ще пробвам препоръчаната от теб паста от Карфур. За шампоани ползвам тези от сайта на Златна рибка и Фито от аптеките. Всичко друго ми изсушава и сплита гадно косата. Задължително след всяко миене - не балсам, а направо маска. /моята е много суха/
И за да съм поне малко по темата - добър препарат за почистване на тоалетни да ми препоръчате?

# 206
Аз си взех новият Персил да видимИначе и аз ползвам продуктите на Златна рибка - много доволна  Peace

# 207
Гес, благодаря за споделеното Hug  bouquet И аз предпочитам шампоани без силикон Peace
Изпрах си бялото с Омо. Почти съвършено. Под мишниците на една бяла тениска ми се появиха някакви жълти петна от рол-он и очаквах Омо да ги нокаутира, но не успя... може би след няколко пранета ще успее. По една кухненска кърпа ми се появиха някакви загадъчни петна (приличат на ръжда), които също не са се изпрали. Иначе бели кърпи, хавлии, чорапи - СВЕТЯТ! Накрая пък пералнята ми май нещо се побърка... 65 минути финална центрофуга! Shocked

# 208
  • Бургас
Втрий лекичко върху всяко ръждиво петънце кристалчета лимонтозу с навлажнен пръст, ако е много светла или бяла кърпата. След това изплакни, ще изчезнат, ако са от ръжда.

# 209
И на мен бялото шалте ми лъсна чисто бяло и аромата също ми харесва, но не успя да се справи с жълтите петна от пот по едната ми блуза. То и Персила и Рекса не се справиха  Tired добре, че се виждат само от вътрешната страна на блузата, че още успявам да я нося, понеже е хубава.

Общи условия

Активация на акаунт