Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 52 379
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Agnesana, ако моят приятел наистина докара 5Л Диксан за склада си след няколко седмици, може да ти пратя няколко туби по служебния транспорт, че от фирмата ходят до Русе веднъж седмично  Praynig Съседката се похвали, че при 40С е изпрала с Диксан фулмастер от чаршаф, но тя има нова пералня АEG, и специална програма - сигурен съм, че и това е важно...

# 241
И пералнята е от значение разбира се Simple Smile

Нищо не казахте дали обезмаслителя действа върху мишниците на тениските  newsm78

# 242
И аз искам  Диксан! Ама и аз не съм от  Варна ! Laughing

# 243
Аз лично с химикалки и фулмастри не съм имала проблем при изпирането дори с Рекс. Обаче виж бебешко ако днес рекса не успя да изпере. Ще атакувам с Омото при следващо пране  Twisted Evil Пиши тук или на лични когато му дойде времето на Диксана и ако имам възможност ще се възползвам.

# 244
  • Варна
Ще ме уморите  Sick Вчера въпросната съседка видяла, че идвам от магазина и пред всички съседи каза " Дебнах те на стълбите, че да не ми избягаш - искам още Диксан "  #Crazy Аз просто искам да направя услуга, това е.Като знам колко неща съм научил от тая тема, неудобно ми е направо  bowuu Доколкото си спомням, моите колеги отиват до Бургас, Пловдив и Русе.Представям си физиономиите им, ако пратя Диксан по тях - те харчат всичко за цигари и пиячка, и вероятно перат с ъс Савекс  hahaha Mr. Green

P.S  А мен кой ще ме снабди с Изи baby_neutral

# 245
# 246
Някой знае ли Къде в Стара Загора има Изи и на каква цена?

# 247
  • Стара Загора
В Стара Загора съм купувала Изи от Жабките и в един магазин на ъгъла на Столетов и Раковски, за цена - малките кутии около 2 лв.
Stedra, а твоя познат с Диксана пътува ли до Ст. Загора   Wink ? Не ми се вярва във Варна да няма Изи, по едно време го бяха пуснали в магазини от типа на Баумакс. Ако пък толкова искаш , свържи се с фирмата в Троян и ги питай имат ли дистрибутори за Варна и къде зареждат.

Последна редакция: нд, 28 юли 2013, 14:46 от galeta

# 248
Във Варна има прах за пране Изи в Елитис - всякакви грамажи, за цветно и бяло. Но няма течен Изи, нито пък омекотител. Гледала съм специално. Аз също много го харесах /ползвах за цветно/. За аромат не мога да кажа дали е траен, защото слагам омекотител и то доста, не според указанията и си ми мирише на съответния омекотител.

# 249
Мисля, че съм виждала и омекотител в Елитис на Колхозния.

# 250
Толкова го хвалите този Изи, че се чудя дали да не му дам още един шанс, защото не ми хареса показания от Argent
Или да си продължа с Персил

# 251
Аз пък изпуснах прИмоцииката на Омо-то Crossing Arms ама тия Кауфланди са ми много далеч, пък по автобусите не ми се мъкнеше.. Сега гледам, че понеделник и вторник в Карфур ще има Ариел Бейсико за 8лв. Какво ви е мнението за него?

# 252
P.S  А мен кой ще ме снабди с Изи baby_neutral
Изи има в Елитис и Баумакс  Simple Smile Не съм сигурна дали имаше течен, но прах имаше малки и големи торби  Peace

# 253
Толкова го хвалите този Изи, че се чудя дали да не му дам още един шанс, защото не ми хареса показания от Argent
Или да си продължа с Персил
Продължавай си с Персил, мен ако питаш.

Сега гледам, че понеделник и вторник в Карфур ще има Ариел Бейсико за 8лв. Какво ви е мнението за него?
Много пъти сме писали - не е хубав или поне не е това, което очаква човек от Ариел.

# 254
'
Моя приятелка идва от Австрия и има възможност да ми донесе препарати - искам да попитам каво ще ми препоръчате да си поръчам за прах ; течен; омекотител най доволни сте от .....Марки?

Общи условия

Активация на акаунт