Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 52 636
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
  • Стара Загора
Е, аз не виждам как може да се повреди пералнята и за какъв риск става въпрос, от една капачка, която е пластмасова, а не метална, но всеки си има свои виждания.

# 481
  • Пловдив
Момичета някои ползвал ли е
REIN - суперконцентрат гел за пране, 1л=30 пранета
DUFT - омекотител и ароматизатор, 750 мл=30 пранета

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 11:24 от vanichka75

# 482
това е някаква имитация, защото наименованията Rein и Duft са немски, но не са марки. Никога не бих рискувала с подобно нещо Peace

# 483
  • Пловдив
това е някаква имитация, защото наименованията Rein и Duft са немски, но не са марки. Никога не бих рискувала с подобно нещо Peace

Благодаря!
Видях го и се отказах. Произведено от някаква фирма от Стара Загора. Сега не мога да си позволя да експериментирам и  залагам на използваното.

# 484
А така! ОМО в Лидл от понеделник ще бъде намалено на 14.99 лв. Даже и някакъв гел за цветно дават на снимката.

# 485
А така! ОМО в Лидл от понеделник ще бъде намалено на 14.99 лв. Даже и някакъв гел за цветно дават на снимката.
Ми ще се разоря от такива промоции... Whistling
В кутията за бяло ли е?
п.с. Май ще трябва да се редим от рано за него, предвид колко бързо свършват нещата от промоциите.

# 486
Ми ще се разоря от такива промоции... Whistling
В кутията за бяло ли е?
п.с. Май ще трябва да се редим от рано за него, предвид колко бързо свършват нещата от промоциите.
Споменахте,че пере добре това Омо , че на татко му свърши ОМО-то ,което взех от Била , пък с това ще има да пере,и съм в чуденка да му взимам ли

# 487
Течното е за цветно,а кутията уневерсален ли е ?

# 488
  • ГОре на черешата...
Здравейте!
Нещо друго за бяло да ми препоръчате, че вече 2 години /благодарение на вас   bouquet/ пера с ОМО - не че не съм доволна, ама пусто любопитство Whistling...свърших ОМО-то, днес се въртях в магазина, но нищо от официалния внос не ме грабна...

# 489
Течното е за цветно,а кутията уневерсален ли е ?
Да.

Споменахте,че пере добре това Омо , че на татко му свърши ОМО-то ,което взех от Била , пък с това ще има да пере,и съм в чуденка да му взимам ли
За съжаление няма нищо общо с ОМО от Билла, с изключение на името, разбира се. В никакъв случай няма да пере толкова добре.
Аз го имам лидълското ОМО. Не съм го вкарала в обращение още, за да дам повече подробности, но на прочит, не съм въодушевена.

Здравейте!
Нещо друго за бяло да ми препоръчате, че вече 2 години /благодарение на вас   bouquet/ пера с ОМО - не че не съм доволна, ама пусто любопитство Whistling...свърших ОМО-то, днес се въртях в магазина, но нищо от официалния внос не ме грабна...
Сама не си вярвам, че го пиша, но пробвай Бинго.

# 490
  • ГОре на черешата...
Прах ли? Картинка може ли?

# 491
Да, прах. Ето ти и картинка - всички са за бяло, а единствената разлика е ароматът:
Скрит текст:

Последните два са най-новият вариант с променена опаковка. Първите два са от предния вариант и още се намират.
Има и още видове, но ги нямам. Трябва да видиш на място в магазина какво има.

# 492
Гес , благодарско , ще  взема ОМО от Билла  Peace или новият персил от ДМ

# 493
  • ГОре на черешата...
Гес, блгодаpя  bouquet! В Кауфланд дали има, че в супеpа не видях newsm78?

# 494
Да, в Кауфланд има. Този, който е 2 в 1, го взех точно от там, струва 5.35 лв. Малките кутии са от Карфур - около левче.

Общи условия

Активация на акаунт