Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 52 649
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
Има един, който е за бяло, но го няма при нас. Аз заради него исках да ходя на екскурзия до Турция. Laughing
Скрит текст:

# 466
Гес, Бинго-то вече няма "класически" прах за бяло, нали? Само парфюмни са (lovely, star, 2 in 1)?
Мисля, че ще трябва скоро да се появи по магазините и такъв.

# 467
Някои течни препарати вървят с такава чашка. Ако не можеш да намериш, пиши ми на лични и ще ти пратя една. Имам цяло кашонче.
От Бургас съм Wink

# 468
А, да, вярно! Laughing Ама съм паметлива, а?
Нищо, и от Бургас да си, пак ще ти пратя.

# 469
Вярно,преди имаше с повечето течни прахове мерителни чашки,сега не мога и аз да открия,иначе за прахообразните си имам една

# 470
Вярно,преди имаше с повечето течни прахове мерителни чашки,сега не мога и аз да открия,иначе за прахообразните си имам една
Аз мисля, че е редно да се продават, а не да са безплатни, така ще има за тези, които наистина се нуждаят. И аз почти не съм виждала мерителни чашки, да не кажа, че видях една госпожа, която просто си взе чашка от една опаковка Персил, без да си купи самата опаковка. Затова мисля, че е редно да се продават. Една продавачка ми каза, че можело самата капачка на Рекс или Персил да се пълни с течния препарат и да се слага при прането. На мен не ми се вярва много. Вие какво мислите?

# 471
Аз мисля, че е редно да се продават, а не да са безплатни, така ще има за тези, които наистина се нуждаят. И аз почти не съм виждала мерителни чашки, да не кажа, че видях една госпожа, която просто си взе чашка от една опаковка Персил, без да си купи самата опаковка. Затова мисля, че е редно да се продават. Една продавачка ми каза, че можело самата капачка на Рекс или Персил да се пълни с течния препарат и да се слага при прането. На мен не ми се вярва много. Вие какво мислите?
Аз точно такива имах от преди от Рекс и я пълнех и директно в барабана ,ама щом никъде няма значи не се продават,а заедно с праха newsm78

# 472
Аз не зная дали ме разбрахте добре - продавачката имаше предвид запушалката на бутилката с течния препарат - а не допълнителната чашка. Просто отвинтваш капачката, пълниш и я слагаш в барабана. Обаче ми се струва, че тя е доста ръбеста и може да стане беля в пералнята при центрофугиране. Затова не смея. Имам си една стара вече смачкана мерителна чашка и карам с нея. Но ако някъде намеря такава чашка, ще си купя непременно.

# 473
Аз не зная дали ме разбрахте добре - продавачката имаше предвид запушалката на бутилката с течния препарат - а не допълнителната чашка. Просто отвинтваш капачката, пълниш и я слагаш в барабана. Обаче ми се струва, че тя е доста ръбеста и може да стане беля в пералнята при центрофугиране. Затова не смея. Имам си една стара вече смачкана мерителна чашка и карам с нея. Но ако някъде намеря такава чашка, ще си купя непременно.
А,да,и на мен са ми го казвали - ама си предпочитам с мерителна чашка,не капачката  Peace
Днес ще ходя в едно квартално магазинче , да видя дали ще си взема ленор прах  Crazy

# 474
  • Стара Загора
Разбира се, че може да се пълни самата капачка с препарат и да се слага в барабана с прането, щом събира необходимото количество. Ползвала съм капачката на Персил, не съм срещала ръбести такива и не ми е повредила пералнята. Какви са тези ръбести капачки, на Рекс ли?

# 475
  • Бургас
Не бих рискувала с капачката от шишето - често пъти вътрешният ръб е драскащ и закача, а и препаратът през това време стои отворен и "зяпа".  Naughty

# 476
За течните ползвам капачка от бутилката на Formil, който ми свърши. Тя е разграфена и ми върши идеална работа  Peace

# 477
Разбира се, че може да се пълни самата капачка с препарат и да се слага в барабана с прането, щом събира необходимото количество. Ползвала съм капачката на Персил, не съм срещала ръбести такива и не ми е повредила пералнята. Какви са тези ръбести капачки, на Рекс ли?
Да, на Рекс и Медикс Алвина са малко ръбести капачките. Ако бяха с подходяща форма поне, аз бих ги ползвала и тях. Няма страшно, че препаратът стои отпушен през това време, най-малкото от старо шише може да се запази запушалката. Но с такава неподходяща форма ме е страх да не разваля пералнята нещо.

# 478
И аз ползвам капачката на Персил. Изобщо не съм си помисляла, че може да ми повреди нещо, още повече че редовно изпирам някоя лъжица, част от конструктор , количка и други подобни поставени от малкия  Mr. Green Пък и тя е пластмасова и е мека . Все едно да се притеснявам , като пера нещо с цип  newsm78

# 479
И аз ползвам капачката на Персил. Изобщо не съм си помисляла, че може да ми повреди нещо, още повече че редовно изпирам някоя лъжица, част от конструктор , количка и други подобни поставени от малкия  Mr. Green Пък и тя е пластмасова и е мека . Все едно да се притеснявам , като пера нещо с цип  newsm78
Хаха,и аз често изпирам по някоя друга играчка  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт