Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 52 660
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
Иначе ако си от София , предполагам някой ще те насочи къде има   bouquet

# 451
Ами да, там съмм. Даже ми е наблизо е след малко ще ида да го разгледам магазинчето.

# 452
Ами да, там съм. Иначе ми е наблизо и мисля след малко да ида да го видя магазинчето.

# 453
За тези момичета, които нямаха мерителна чашка за прах, в дрогерия Lilly в Стара Загора персилковци са поставили стелаж с кофички над щанда с праховете. Безплатни са и не са обвързани с покупка на прах. Проверих в дрогерия Lilly в Мол Варна - нямаше. Който си търси такава чашка да провери във въпросната дрогерия, ако има такава в града си  Peace.
Къде е дрогерия Лили в СЗ?

# 454
  • Добрич
Здравейте,бих искала да следните неща:
-удачно ли е да се пере само на кратка програма (30мин),и защо?
-какво е засечено пране и от какво се получава?
  bouquet

# 455
  • Стара Загора
mmtomova,написах в Google и ми излезе адрес на цар Симеон 80, м/у ул. Поп минчо Кънчев и Отец Паисий.
 http://www.lillydrogerie.bg/lilly-magazini - избери от падащото меню град, който те интересува.

# 456
  • Стара Загора
За тези момичета, които нямаха мерителна чашка за прах, в дрогерия Lilly в Стара Загора персилковци са поставили стелаж с кофички над щанда с праховете. Безплатни са и не са обвързани с покупка на прах. Проверих в дрогерия Lilly в Мол Варна - нямаше. Който си търси такава чашка да провери във въпросната дрогерия, ако има такава в града си  Peace.
Къде е дрогерия Лили в СЗ?
Под телевизионния сервиз

# 457
Здравейте,бих искала да следните неща:
-удачно ли е да се пере само на кратка програма (30мин),и защо?
-какво е засечено пране и от какво се получава?
  bouquet
Кратките програми са предназначени за малки количества леко замърсени дрехи и е удачно да се използват за именно такива. В противен случай прането на кратки програми води до въпрос №2, а именно до засечено пране, което означава пране, което многократно не е било изпирано както трябва и е започнало да сивее или жълтее. Питай свекървещицата. Тя с удоволствие ще ти обясни и дори ще ти покаже. Wink

# 458
За тези момичета, които нямаха мерителна чашка за прах, в дрогерия Lilly персилковци са поставили стелаж с кофички над щанда с праховете.
Аз такава мерителна чашка имам /с дръжка е, нали?/, но искам такава, която да мога да поставям вътре в пералнята при пране. От къде бих могла да намеря newsm78

# 459
Някои течни препарати вървят с такава чашка. Ако не можеш да намериш, пиши ми на лични и ще ти пратя една. Имам цяло кашонче.

# 460
  • Добрич
Кратките програми са предназначени за малки количества леко замърсени дрехи и е удачно да се използват за именно такива. В противен случай прането на кратки програми води до въпрос №2, а именно до засечено пране, което означава пране, което многократно не е било изпирано както трябва и е започнало да сивее или жълтее. Питай свекървещицата. Тя с удоволствие ще ти обясни и дори ще ти покаже. Wink

Благодаря,ясно ми стана! Иначе с такава екстра за обяснения и показване не разполагам  Mr. Green

# 461

Някой знае ли дали в Пловдив има такава дрогерия? За пръв път чувам. Или ако няма, то поне къде се продават мерителни чашки за прах и за течен?

# 462
Дрогерии Lilly в Пловдив:
ж.к. Тракия, ул. Съединение № 41
ул. Перущица № 8

Не се продават.

# 463
  • София
Може ли някой да даде отзиви за прах Lenor цветно.Изпира ли добре,дрехите имат ли някакъв аромат след изсъхване с една дума заслужава ли си?

Пере добре и ухае силно след изпиране, но е доста скъп, не бих си купила повече.

# 464
Гес, Бинго-то вече няма "класически" прах за бяло, нали? Само парфюмни са (lovely, star, 2 in 1)?

Общи условия

Активация на акаунт