Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 52 680
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
  • Стара Загора
Благодаря   bouquet
Аз точно за това попитах, защото зная, че се поставя баркода на държавата, където е централата на компанията.
И като чета, че обсъждате къде е произведен препарата започнах да се чудя.

# 436
Ето ти пример, за да се ориентираш къде да търсиш:

Това е Ариел, произведен в Чехия.

# 437
  • Стара Загора
Благодаря Гес   bouquet Hug

# 438
  • Варна
mira66, благодаря ти за отговора  Hug В петък ходих до ДМ и питах за този неутрализатор за миризми, но ми казаха, че нямат такъв продукт. Би ли ме ориентирала къде да го търся, при кои продукти. Ще взема да разпечатам картинката и ще търся по нея.
Sea lights, съжалявам, че не мога да ти помогна, но стана така, че обясних на продавачката какво ми трябва и тя го донесе от някъде, но не обърнах внимание откъде. Само мога да кажа, че на помпата пише "Textilerfrischer" и предполагам, че седи някъде до препаратите за пране. 750ml е и струва около 4-5 лева, струва ми се.

# 439
Питам Персил течен син 60пранета 19лева добра цена ли е?
Също Ариел прах 100 пранета 19лв. добра цена ли е ?
  bouquet  bouquet

# 440
mira66, благодаря ти за отговора  Hug В петък ходих до ДМ и питах за този неутрализатор за миризми, но ми казаха, че нямат такъв продукт. Би ли ме ориентирала къде да го търся, при кои продукти. Ще взема да разпечатам картинката и ще търся по нея.
Sea lights, съжалявам, че не мога да ти помогна, но стана така, че обясних на продавачката какво ми трябва и тя го донесе от някъде, но не обърнах внимание откъде. Само мога да кажа, че на помпата пише "Textilerfrischer" и предполагам, че седи някъде до препаратите за пране. 750ml е и струва около 4-5 лева, струва ми се.
Благодаря все пак  Hug Ще пробвам другия път направо с картинката.

Гес, какви са размерите на кутията за прах от Кауфланд?

# 441
  bouquet  bouquet
Според мен са добри цените. Дано и други се включат

# 442
  • Стара Загора
  bouquet  bouquet
Като цени са много добре, какви са ( официален внос, или... )?

# 443
  • Варна - Черна гора
За тези момичета, които нямаха мерителна чашка за прах, в дрогерия Lilly в Стара Загора персилковци са поставили стелаж с кофички над щанда с праховете. Безплатни са и не са обвързани с покупка на прах. Проверих в дрогерия Lilly в Мол Варна - нямаше. Който си търси такава чашка да провери във въпросната дрогерия, ако има такава в града си  Peace.

# 444
  • на дъното
Може ли някой да даде отзиви за прах Lenor цветно.Изпира ли добре,дрехите имат ли някакъв аромат след изсъхване с една дума заслужава ли си?

# 445
  • Варна
Мерителна чашка си взех от Лили до ФК (Варна)

# 446
  • София - Рим и обратно
Може ли някой да даде отзиви за прах Lenor цветно.Изпира ли добре,дрехите имат ли някакъв аромат след изсъхване с една дума заслужава ли си?
Лично на мен ми харесва в пъти повече евтиния течен гел Медикс (оранжев) за цветно пране. Оставя невероятен аромат, омекотява ги и си пере добре. Не знам дали е обсъждан.
На мен Ариелът ми е с много агресивна и задушлива миризма. Втвърдява ги ужасно, никакъв омекотител не ги оправя. А качеството на пране - същото.

П.П. Сега погледнах, че си написала прах Ленор... newsm78 Аз го възприех като за Ариел, кой знае защо Crazy

# 447
Лично на мен ми харесва в пъти повече евтиния течен гел Медикс (оранжев) за цветно пране. Оставя невероятен аромат, омекотява ги и си пере добре. Не знам дали е обсъждан.
На мен Ариелът ми е с много агресивна и задушлива миризма. Втвърдява ги ужасно, никакъв омекотител не ги оправя. А качеството на пране - същото.
А къде мога да го намеря този прах Ленор?

# 448
# 449

Общи условия

Активация на акаунт