Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 53 819
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
Guess Who , колко прах събира тази кутия ?
Май ще си взема и аз 1-2 такива  Simple Smile
Не знам. Обемът пише, че е 5 литра. Така като смятам, 3 торби от 20 пранета ще събере. Ако е по-компактен прах, ще събере повече.

А докога е тази промоция? Аз нямам Кауфланд в близост  Sad
До неделя както винаги в Кауфланд.

# 421
  • София
Супер изглеждат! Благодаря за снимката!

Аз пък да питам какво да правя с един панталон с мазно петно? Талк ли да му сложа? Спот ли? Идеи?

# 422
Гледах ги тези кутии за прах за пране, според мен не стават. Капакът не уплътнява добре и прахът ще му изветрее миризмата бързо. Вярно, че щраква, но само толкова.

# 423
Мазно петно предварително ,ако не си го прала му сложи Спот, Вениш.Но според мен Спота ще се справи
Аз с него си махнах от тениска домашна ,която готвя из къщи се напръска с мазнина и Спота ги оправи петната!
Пробвай!
ГЕС това Бинго за бяло ли е?

# 424
ГЕС това Бинго за бяло ли е?
Да. Горе вляво пише „snow white“.

# 425
Не сьм виждал такова. Сигурно е някаква нова реколта. От кьде го взе, Гес? Като онова класическото enzymax (в тьмно сините пликове) ли е или някакво подобрено?

# 426
От Кауфланд.
Какво говориш, разбира се, че е подобрен. Stop Винаги следващият е по-добър от предишния. Laughing Предишният беше enzymax, този е snow white, опаковката също е променена.

# 427
Е при нс вече го има !Видях синьото има и др.вид ,но той е за цветно от новате опаковки е.Вчера само грабнах един Персил-експерт за бяло малка кутия и ги видях,че имаше.За бялото говоря,което Гес е показала имаше ,но не погледнах за какво е?
за това питам!
Гес като го бробваш пиши как ?
Питам все за тия,защото при нас няма голям избор освен на Ариел и Персил и гелове!
А тия с по нисък клас ги има в изобилие!

# 428
А, то пък сякаш освен Ариел и Персил има други перилни от високия клас.
Аз съм изключително доволна от Бинго. Този 2 в 1 още не съм го пробвала, но бях взела едни малки кутии - това и това, и смея да твърдя, че пере великолепно. Вярвам, че и този ще е така.

# 429
И тия ги има при нас в това малко градче от "Селски тип" Laughing
Да обаче тихо и спокойно !

# 430
Като се пенсионирам, си взимам колекцията, бия си камшика от Бургас и отивам пак в малък град по възможност по-нависоко и далеч от руснаци.

# 431
  • Стара Загора
Guess Who, как се различава производителя по баркода newsm78

Бях купила гел-капсули на Персил с баркод 9000100 772280 - от изтеглилата се вече Рода
Днес купих от промоционалния от Била с баркод 9000100 773263.

Как познаваш кой къде е произведен и дали качеството е добро?

# 432
Не познавам по баркода, а по кода до датата на производство/срока на годност, които са отпечатани на опаковката.
Ариел прах е румънски и много рядко чешки, а течният и капсулите са френски. Тайд и Бонукс - румънски.
Персил прах е сръбски и много рядко полски, гелът е унгарски или австрийски, таблетите са австрийски и капсулите са унгарски. Рекс прах е сръбски винаги, а гелът - унгарски.
Дали ще е произведен в Румъния или Чехия, Сърбия или Полша, формулата е една и съща.

Ако искаш да различаваш нашите от немските, например, там е лесно - нямат прах в плик и опаковката е друга.

# 433
# 434
1001 път: баркодът е на държавата, където е централата на компанията, и в случая не е показателен къде е произведен продуктът. На Хенкел ЦИЕ централата е в Австрия, на Проктър & Гембъл - в Белгия, на Юниливър - в Холандия.

Общи условия

Активация на акаунт