Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 52 676
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
И ти ли си му фенка? Laughing

Обещавам, повече никакво турско, италианско, гръцко и каквото и да е там Коколино няма да купувам, само от нашето. Призовавам и вас за същото.

# 511
Аз я видях по Нова ищях да пиша това беше към 18ч

# 512
Разбира се! Laughing Hug  bouquet

# 513
  • Русе
Ааа, моля, моля, рекламата се върти от вчера Wink
Дано обаче започнат да го зареждат в повече супер и хипермаркети, а не само в Карфур.

# 514
А, защо? Има го в Билла и в Кауфланд.

# 515
А, защо? Има го в Билла и в Кауфланд.
Да,и аз засякох ,ще се взима  Crazy

# 516
  • Русе
Ха! Как не съм огледала омекотителите в Кауфланд  newsm78
Утре отивам да си купя.
А от Германия какъв омекотител препоръчвате да си поръчам? Мислех си за Ленор...

От скоро съм в България,в Русе.Намерих един магазин за перилни препарати до училище"Иван Вазов".
Някой от Русе ,ако може да сподели за други магазини за паралелен внос.От гръцките препарати съм страшно доволна.Имам още няколко хубави ,после да видя откъде ще си купувам.

"Зази и Ко" в Здравец Изток до Империал, мисля, че и срещу пазара по "Цар Освободител" имаше едно магазинче.

# 517
  • Стара Загора
А пък аз току-що по Кино Нова видях реклама на Коколино. Изпитвам известно задоволство, защото щом пускат реклами, смятат да го задържат на пазара поне засега.

Не мога да му се възхитя нещо Sad
Преди доста години ми беше любим - страхотен аромат и трайност. Мисля, че беше румънски.
После се изгуби доста време. Засякох го преди около година и си взех синия - цвят, който при всички по принцип е най-свеж. Но, за съжаление няма нищо общо с предишното Коколино и си остана неизползван.
Вземала съм и от гръцкия Кажолин - паралелен внос, но и то не ми допадна.

Доволна бях от гръцкия Ленор, но вече няма от къде да го купувам. Фирмата, която го носеше вече преустанови дейност Sad

# 518
Другата седмица има прИмоция на Омо в Лидл http://www.lidl-pageflip.com/bg.html?kid=ylWr9w  Последно този прах същия ли е или не както този от Кауфланд? Имам вече доста от Кауфланд, но аз да си питам  Mr. Green

# 519
  • Стара Загора
Другата седмица има прИмоция на Омо в Лидл http://www.lidl-pageflip.com/bg.html?kid=ylWr9w  Последно този прах същия ли е или не както този от Кауфланд? Имам вече доста от Кауфланд, но аз да си питам  Mr. Green
Виж на 33-та стр. вече е коментирано.

# 520
Днес си взех от кутията за прах за пране от Кауфланд. Лошото е, че чак сега прочетох за омекотителя Коколино, че го има там. Другата седмица ще огледам всичките им омекотители.

Мисля да си взема едно течно Омо от Лидъл. Досега не съм го виждала там. Праха го имаше от по-рано.

# 521
Моля ви се, galeta, че и аз ще почна да хвърлям къчове. Laughing Hug На 33 стр. отговорих, а и преди това има доста коментари за ОМО от Лидл. Ти си редовна в темата, трябва да си ги прочела.

Лидълското ОМО няма нищо общо с нашето, освен името. Нашето е много по-добро.
Сега, течното, което ще пуснат от понеделник, ме гложди. Повече прилича от праха на течните Скип/Персил, но пак част от съставките липсват. Няма оптични избелители, но няма и съставка, която да улавя багрилата и да не позволява да се боядисат другите дрехи (PVP полимери). Ще се радвам, ако някой вземе, пробва и сподели. Просто вече нямам място и желание да се затрупвам с подобни огромни бутилки, а и имам продукти за цветно, достатъчни за следващото десетилетие.

Не мога да му се възхитя нещо Sad
Преди доста години ми беше любим - страхотен аромат и трайност. Мисля, че беше румънски.
После се изгуби доста време. Засякох го преди около година и си взех синия - цвят, който при всички по принцип е най-свеж. Но, за съжаление няма нищо общо с предишното Коколино и си остана неизползван.
Вземала съм и от гръцкия Кажолин - паралелен внос, но и то не ми допадна.
Да, за съжаление, наистина ароматът на синьото Коколино е променен. И, честно казано, не ми допада особено. Но това не важи само за нашия продукт, а в е световен мащаб. Както с миризмата на праха ОМО/Скип/Персил. Но другите аромати за мен са ОК, особено пасифлора и бергамот, както и червени плодове и тиаре. Белият, сензитив, е много готин. Лавандулата не е лош, макар че ми идва малко остър, зеленият не ми допада.

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 10:46 от Guess Who

# 522
 Embarassed Embarassed Embarassed който е пропуснал няколко стр. от темата (като мен) така пише излишни работи  Embarassed

Между другото пуснах чисто нови чаршафи (бели на червени рози) с Омото и резултатът е розови чаршафи на червени рози  Mr. Green Пуснах и от тензухените пелени на бебето и те станаха розавки  Mr. Green Отдавна не ми се беше случвало подобно нещо, но явно му е дошло времето  Whistling После ги пуснах на още едно изпиране и станаха по бледо розави, но все още с лек нюанс  hahaha

# 523
аз се колебая за течното Омо. От праха съм разчарована. Но все пак, Coral ми е любимия. Ако купя и не ми хареса Crossing Arms 70 пранета, ще подарявам. Следете темата Mr. Green

# 524
Хора , ОМО-то вчера го взех за 6.80 от моето вече станало любимо гаражче  Wink
Днес ще видя какви са цените на Коколино в Билла , и в гаражчето и ще си взема 1 омекотител

Общи условия

Активация на акаунт