Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 52 659
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна - Черна гора
Guess,
а на Бингото само опаковката ли е сменена или и състава е променен (подобрен)?

# 496
Някой да е ползвал прахове от ф-ма "Войнов и Ко " и как става доставката.Поръчвал ли е някой?

# 497
  • Стара Загора
Някой да е ползвал прахове от ф-ма "Войнов и Ко " и как става доставката.Поръчвал ли е някой?
Преди около 2г. им бях изпратила запитване на и-мейла, така и не ми отговориха и ги отсвирих.

# 498
А някой др.сайт който може да се поръча и как  го доставят?Питам,защото съм от североизточна Б-я и не си заслужава някоя тлъста доставка.То тогава праха излиза златен.Така е ,но когато искаш да пробваш и няма от къде да си закупиш?  newsm78
Напр.искам Скип или Омо -гръцко,Диксан.нещо по различно,защото тука ги има оня ден споменах освен Ариел и Персил и няколко турски Омо ,Персил ,но от тях не съм си взимала.Водата ни е твърда и ако реша от тях трябва да слагам по-повече.Техните не са компактни и трябва да слагам около 215 мл ако не се лъжа.
Другите Бинго ,Савекс Изи съм ги пробвала.Тайд не съм скоро ползвала.Омо при нас няма!
Дъщеря ми от София ми е взела от кутиите  за прах,които Гес беше показала.
Още не ми я изпратила!Радвам се ,че се снабдих с нещо! Crazy

# 499
Guess,
а на Бингото само опаковката ли е сменена или и състава е променен (подобрен)?
Не знам със сигурност, защото в сайта на Хаят няма актуализации (да не кажа, че изглежда доста запуснат и изоставен), но мисля, че трябва да е подобрен.

Напр.искам Скип или Омо -гръцко,Диксан.нещо по различно,защото тука ги има оня ден споменах освен Ариел и Персил и няколко турски Омо ,Персил ,но от тях не съм си взимала.Водата ни е твърда и ако реша от тях трябва да слагам по-повече.Техните не са компактни и трябва да слагам около 215 мл ако не се лъжа.
Всъщност за твърда вода и нормално замърсени дрехи отиват към 322 мл. ooooh!

# 500
  • ГОре на черешата...
Да, в Кауфланд има. Този, който е 2 в 1, го взех точно от там, струва 5.35 лв. Малките кутии са от Карфур - около левче.

bouquet

# 501
  • София
А за ESSEX,който е на промоция в момента в Карфур какво ще кажете - добър ли е?

# 502
Ако е от този стандартния Essex - bouquet или power, които винаги си ги има по веригите, Tired не сьм впечатлен. Ползвали сме вкьщи такьв прах, не че е бил зле, но като че ли не избелваше добре. Бялото го направи едно... мьтно. После като изхабихме праха (че беше и голяма кутия - 45 пранета) го оправяхме с прахчета на Хайтман.

Аз по повод питането относно прах за бяло по-нагоре, от "по-екзотичните" бих похвалил Вайсе Ризе за бяло, но вече не го срещам напоследьк.

# 503
# 504
Ще кажем, че е чудесна оферта.

# 505
Как да премахна миризма от пот от цветни дрехи? Няма петна, но след пране, защото пера на ниски температури острата миризма си остава. Прочетох в интернет за бял оцет и за сода. Има ли някакъв готов препарат, с който да напръскам и да изпера след това? Ще пробвам и с препарата за баня който е за петна, но бихте ли ми препоръчали конкретна марка БГ, че аз за баня май ползвам все препарати с хлор и нямам в къщи нищо подходящо.

Имам подобен проблем. Тези дрехи ,които пера на ниска температура, пера и с гел. Е, миризмата си остава,макар и доста по-лека. Реших да жертвам една трикотажна рокля,вече стара и тениска и ги изпрах с халати и хавлии на 60 градуса с Персил-прах за цветно. Е,няма миризма на пот и на дрехите нищо не им стана.

# 506
Горещо препоръчвам гръцкия Скип-течен,невероятно пере,а ароматът е чудо!

http://voynovco.com/2010-01-28-07-09-35.html?page=shop.product_d … amp;category_id=2

От скоро съм в България,в Русе.Намерих един магазин за перилни препарати до училище"Иван Вазов".
Някой от Русе ,ако може да сподели за други магазини за паралелен внос.От гръцките препарати съм страшно доволна.Имам още няколко хубави ,после да видя откъде ще си купувам.

# 507
Аз взех 2 по
Скрит текст:
и
Скрит текст:

# 508
А пък аз току-що по Кино Нова видях реклама на Коколино. Изпитвам известно задоволство, защото щом пускат реклами, смятат да го задържат на пазара поне засега.

# 509
А пък аз току-що по Кино Нова видях реклама на Коколино. Изпитвам известно задоволство, защото щом пускат реклами, смятат да го задържат на пазара поне засега.
И аз току що я видях по БиТиВи. Party

Общи условия

Активация на акаунт