Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 52 177
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
Според мен като смениш програмата ще източи водата и ще почна да пълно отново. Моята така прави.

# 541
Пфуу  Sad Няма ли вариант да я излъжем? Или да влачи кофите и да долива през чекмеджето? Laughing

# 542
В новите промоции на Пени има Ариел-препарат за петна. 1 литър = 5.69 лв.

http://www.penny.bg/akcia/detergenti/________________o__________ … aultContent1.aspx

Аз си взех. Интересното е, че имаше два вида. В смисъл: единият английски, другият-холандски. Разликата е в изписаните телефони за контакт, а също и текстовете под картинките.

# 543
Пфуу  Sad Няма ли вариант да я излъжем? Или да влачи кофите и да долива през чекмеджето? Laughing
Виж какво сега, обясни ѝ следното. Пералнята си налива толкова вода, колкото трябва. Обикновено програмите, при които налива по малко много пъти, докато дрехите на напълно намокрени, са тези за памук, в които се перат хавлии, чаршафи, бельо, дънки, ризи, блузи - все дрехи, които поемат вода и стават тежки. Да си остави пералнята на мира, за да не стане така, че да ѝ повреди нещо. Смятай тежките дрехи в комбинация с още вода какво чудо е. Не мисли, че като е малко водата, ще пере по-зле. Новите перални имат устройства в лопатките на барабана, които загребват водата, вдигат я нагоре и обливат дрехите. Други имат допълнителна помпа, която непрекъснато впръсква вода върху прането.

От друга страна, програмите за синтетика и деликатни наливат повече вода заради самите тъкани, които се перат на тях, но и при тези програми не се използва пълния капацитет на пералнята, а, примерно, половината, а и синтетиката е по-лека и не поема вода.

# 544
Здравейте момичета, от много време ви следа с голям интерес и научих много то вас.Сега да питам според вас добър ли е НЕО МАТ внос от Гърция.

# 545
Мале ,какъв страхотен аромат вади това Коколино  Heart Eyes

# 546
Защо мислиш, че го обичам толкова много. Laughing Прекрасни аромати, прекрасни и трайни. Беше истинска загуба като го спряха. no

Ти кое розово коколино взе? Това ли? То май друго розово няма. Grinning
Скрит текст:

На мен фаворитът засега ми е това - пасифлора и бергамот:
Скрит текст:
Много ми харесва и лавандулата:
Скрит текст:
Връзвам го с разни прахове с аромат на лавандула. (Някак си не мога да се пречупя да ползвам омекотител с друг аромат, ако прахът мирише на лавандула, въпреки че ароматът на праха обикновено не остава.)
Но червени плодове и тиаре ще ми е следващото.

Здравейте момичета, от много време ви следа с голям интерес и научих много то вас.Сега да питам според вас добър ли е НЕО МАТ внос от Гърция.
На нивото на нашия Рекс е, но мисля, че е по-ароматен.

# 547
Какво стана с това новото Бинго?Пере ли?
Коколиното на какво цена е ?

# 548
  • София
Guess Who , бях сега в Лидл и отворих едно ОМО течно.Тъй като нищо не разбирам от съставките му, мога само да споделя,че на цвят и аромат прилича ужасно много на СКИП,какъвто съм си купувала от Гърция.
Аз вероятно ще се въздържа.В момента имам много течни препарати за цветно, включая Корал в голяма бутилка и австрийско ОМО, но си търся усърдно хубав прах за пране за цветни дрехи, защото нищо не пазарувах от Гърция,а повечето които се предлагат в БГ от паралелен внос са белгийски или холандски.В тази връзка някой да предложи нещо качествено,което е срещал по магазините скоро?

# 549
Гес , да същото розово , то в нашата Билла само синьото и розовото имаше ,ще се оглжедам,да аромата е невероятен  Crazy

# 550
Виж какво сега, обясни ѝ следното. Пералнята си налива толкова вода, колкото трябва. Обикновено програмите, при които налива по малко много пъти, докато дрехите на напълно намокрени, са тези за памук, в които се перат хавлии, чаршафи, бельо, дънки, ризи, блузи - все дрехи, които поемат вода и стават тежки. Да си остави пералнята на мира, за да не стане така, че да ѝ повреди нещо. Смятай тежките дрехи в комбинация с още вода какво чудо е. Не мисли, че като е малко водата, ще пере по-зле. Новите перални имат устройства в лопатките на барабана, които загребват водата, вдигат я нагоре и обливат дрехите. Други имат допълнителна помпа, която непрекъснато впръсква вода върху прането.

От друга страна, програмите за синтетика и деликатни наливат повече вода заради самите тъкани, които се перат на тях, но и при тези програми не се използва пълния капацитет на пералнята, а, примерно, половината, а и синтетиката е по-лека и не поема вода.
Аз ще й обясня, ама като дойде време да сменя старата си прекрасна помощница на себе си какво ще обясня и как ще пречупя онова в мен, което обича да вижда половин люк вода... Sad Crazy

Едит: взех това Бинго от Кауфланд и сега го тествам, отзиви по-късно.
И аз чакам отзивите за Бинго Peace Колко бяло е бялото? Crazy

# 551
  • Пловдив
Аз в момента пера с Бинго за цветно пране. И съм доволна, изпират се дрехите и цвета не се променя.
Купих го по препоръка от темата.
Чакам отзив за  бялото пране.

# 552
Аз ще й обясня, ама като дойде време да сменя старата си прекрасна помощница на себе си какво ще обясня и как ще пречупя онова в мен, което обича да вижда половин люк вода... Sad Crazy
Ще свикнеш, а и ще се пречупиш като видиш по-ниските сметки за вода. Peace

Коколиното на какво цена е ?
3.89 лв. за 1 л и 7.29 лв. за 2 л в Кауфланд; 3.89 лв. за 1 ли 7.45 за 2 л в Карфур, ако междувременно не са променили цените. В Билла е с около лев по-скъп.

И аз с надежда чакам mari_eta да пише, че Бинго 2 в 1 е с траен аромат. Wink За белотата нямам съмнения. Аз още не съм го пробвала, не му е времето още.

# 553
  • ГОре на черешата...
Ох, извинете, ида /варих сладко от моркови  Crazy/ - та - Бингото пере много добре - прах бяло на 60 градуса, дори капка кръв от хавлиена кърпа няма следа от нея. За аромат обаче, пък и мекота - хич и не чакайте - едва-едва ухае, а кърпите бодат, пък уж е 2 в 1  Crossing Arms. ще се слага омекотител, ясно.
Ама и вие сте едни с това Коколино - утре пак ще търча до Кауфланд  Whistling

# 554
  • Бургас
Лъже се Аристона и още как.В момента в който напълни се изключва от бутона On OFF,после пак се включва  и се задава новата програма.Тя пак започва с пълнене ,но за секунди.

Общи условия

Активация на акаунт