Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 52 128
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Ходих за розово Бинго.  Embarassed
След два часа ще докладвам как е.
Забърсах и едно бутилче диксан колор, че съм ползвала и много ми харесва, а в момента имам такова малко, но за бяло, с евкалипт - убийствена миризма.  Heart Eyes
Много зле ми действа тази тема.  Crossing Arms

# 646
  • София
Офффф момичета
с тези омекотители такъв проблем  Tired
Какви ли не съм ползвала-всичките налични пробвах от Ленор,Силан ,Семана...Сано...та и Бинго и Медикс
Не мога да си намеря вече един ,с който да изпера чаршафите,да ги прибера в гардероба за седмица-две и като ги извадя още да миришат на свежо
И скъпи купувах и евтини ,и собствена марка....няма такова чудо вече на пазара Tired
А преди 10г и с Бинго Сенситив ми се получаваше-направо страхотна свежа миризма ...и на дрехи и на хавлии и на бельо  - до следващото пране... Cry
Та да ви питам препоръчайте нещо наскоро купено с такъв ефект:
 да изпера чаршафите,да ги прибера в гардероба за седмица-две и като ги извадя още да миришат на свежо
 Praynig Tired

# 647
Зелена не е със игурност опаковката. За мен е по сивееща, но да речем кремава  Rolling Eyes

да, кремавата е по-слабата и отпред са маркирали 30 дози, а реално е както другите за 20. Не знам откъде се появи, нещо ме съмнява. И аз я купих, защото пера голяма част със сензитив, но ще си искам зелената. Зелената сензитив си е без грешка

Мне. Пише си 20 пранета на него  newsm78  Може пък аз да съм далтонист, но определено шишето не е зелено.

# 648
  • София - Рим и обратно

да изпера чаршафите,да ги прибера в гардероба за седмица-две и като ги извадя още да миришат на свежо
 Praynig Tired
Мен не ме предава никога черният Ленор в това отношение - изпраните с него чаршафи ароматизират целия шкаф за бельо. Дори и след месеци да ги извадя, миришат прекрасно.

# 649

Praynig Tired
Мен не ме предава никога черният Ленор в това отношение - изпраните с него чаршафи ароматизират целия шкаф за бельо. Дори и след месеци да ги извадя, миришат прекрасно.
Може ли снимка на този Ленор?

При мен изпраните с прах Омо дрехи си миришат доста дълго време без употребата на никакъв омекотител.

# 650
  • София - Рим и обратно

# 651
  • София
Благодаря ти   bouquet
Аз все пак си взех един Ленор -концентрат 750мл ,на който пише за 30 пранета... Crazy преди малко
Малко по различен е от снимката, но е точно този- жасмин/бяха 3 вида/

http://images.mysupermarket.co.uk/Products_1000/5/097905.jpg?v=2

Някой да го е ползвал?

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 15:45 от vnd

# 652
# 653
  • София
Благодаря ти   bouquet
Аз все пак си взех един Ленор -концентрат 750мл ,на който пише за 30 пранета... Crazy преди малко

Някой да го е ползвал?

Аз си купих същия Ленор,но италиански 1,2 литра за 48 пранета и ухае много приятно, доволна съм.

# 654
Офффф момичета
с тези омекотители такъв проблем  Tired
Какви ли не съм ползвала-всичките налични пробвах от Ленор,Силан ,Семана...Сано...та и Бинго и Медикс
Не мога да си намеря вече един ,с който да изпера чаршафите,да ги прибера в гардероба за седмица-две и като ги извадя още да миришат на свежо
И скъпи купувах и евтини ,и собствена марка....няма такова чудо вече на пазара Tired
А преди 10г и с Бинго Сенситив ми се получаваше-направо страхотна свежа миризма ...и на дрехи и на хавлии и на бельо  - до следващото пране... Cry
 Praynig Tired

Коколино Бергамонт. Само с него си ми миришат свежо дълго време. Сега съм решила да изпробвам и другите коколинота, никога не съм прала с тях до сега.

Някой ползва ли Златна орхидея на Коколино? Никъде не видях да я коментирате.

# 655
  • София
Благодаря ти   bouquet

Някой да го е ползвал?

Аз си купих същия Ленор,но италиански 1,2 литра за 48 пранета и ухае много приятно, доволна съм.

Благодаря ти-и този май е внос от Италия като гледам-дано да е качествен

# 656
  • София - Рим и обратно
Италиански Ленор? Там реално не продават Ленор или се казва по друг начин newsm78

# 657
Вече и в Италия има Ленор. Даже и в Карфур го продават - два вида.

# 658
  • Бургас
БергамоТ, мацки, бергамоТ, не бергамоНТ  Peace

Иначе наистина ухае хубаво, но при мен не винаги остава трайна миризмата, за съжаление Tired

# 659
  • София
Този Даш, който хвалите, явно няма нищо общо с купения от мен. Сега ги разгледах и другите видове - италианският е в синя бутилка. Ама съм запомнила от вас само Даш и се прецаках с този немския, който ми препоръча продавачката - не успява да изкара и елементарно петно от храна и благодарение на това съсипах любимия потник на детето - полях го обилно със Спот след изпирането му и съм го забравила цяла нощ така и сега са обезцветени всички петна Confused Виждам, че има и прахообразни - кой търсеше от тях?
За детско пране ползвах този Ариел. С около 20 мл изпирах 2-3 кг. пране. Много приятен, ненатрапчив аромат има и от изпирането доволна бях, но го ползвах до момента, в който малкият стана на годинка. Вече е наравно с големите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт