Пазаруване от miniprix.bg - 15

• 46 088
  • 776
  •   1
Отговори
# 615
  • София
моля някой да ми обясни как се проверява пратка в сайта на спиди, вкарвам си товарителницата:60034639130 натискам проследи и нищо не се случва, няма дата, няма град - нищо,ако някой го е правил да помогне
говорих със Спиди ,обясниха ми следното: Минитата си имат при тях човек който подготвя товарителниците за куриера и чак след това явно накуп ги носят в офиса и го пускат.

# 616
моля някой да ми обясни как се проверява пратка в сайта на спиди, вкарвам си товарителницата:60034639130 натискам проследи и нищо не се случва, няма дата, няма град - нищо,ако някой го е правил да помогне
говорих със Спиди ,обясниха ми следното: Минитата си имат при тях човек който подготвя товарителниците за куриера и чак след това явно накуп ги носят в офиса и го пускат.
Ти им връща пакет на минитата и от там имаш този номер на товарителница, или очакваш пратка от тях ?

# 617
  • София
Ти им връща пакет на минитата и от там имаш този номер на товарителница, или очакваш пратка от тях ?
трябваше днес да ми доставят пратката и това и е товарителницата, още я няма в сайта на спиди което значи че не е дадена за доставка, а поръчката съм я пуснала на 11.08, направо се уливат вече Sad

# 618
  • ...на безопасно
Че ти откъде имаш номера на товарителницата на поръчката. Минитата дават някакъв техен номер Р......, а не на спиди newsm78

# 619
  • София
Че ти откъде имаш номера на товарителницата на поръчката. Минитата дават някакъв техен номер Р......, а не на спиди newsm78
Ами поисках си я от минитата с надежда да разбера къде е пратката от сайта на спиди, ама не. Когато отидеш в сайта на контакти може да им пишеш и те отговарят.

# 620
  • София
...а поръчката съм я пуснала на 11.08, направо се уливат вече Sad

И аз ги питах днес за поръчката ми от 11, която е потвърдена от 16 и днес трябваше да получа... Да ама още не е шипната  Confused... Питах по мейла дали мога да я очаквам скоро и отговорът беше, че е фактурирана и скоро ще ми я пратят...
По принцип не съм така припряна, но сега чакам подарък, който ми трябва за петък и умишено поръчах 2 седмици по-рано, уж да съм 100% сигурна, пък то...  Crossing Arms

# 621
за първи път виждам този сайт и се зарибих много  Laughing

# 622
  • Стара Загора
Аз също имам поръчка от 12.08, неизпратена още Tired Направо се уморих да чакам вече... от два дни е със статус проверена и подготвена за изпращане, а цяла седмица чаках да бъде приета от оператор #Cussing out

# 623
Аз също имам поръчка от 12.08, неизпратена още Tired Направо се уморих да чакам вече... от два дни е със статус проверена и подготвена за изпращане, а цяла седмица чаках да бъде приета от оператор #Cussing out
И моята от тогава все още е при оператор - нямам фактура и не знам дали ще ми изпратят нещата изобщо. Сигурно са в отпуски и затова се бавят.

# 624
  • StZ
И моята от 11,08 още не е дошла - датата за доставка беше вчера.

Днес има безплатна доставка и намаление - термо или каквото го казват  Peace

# 625
И моята от 11,08 още не е дошла - датата за доставка беше вчера.

Днес има безплатна доставка и намаление - термо или каквото го казват  Peace
отворих сайта но не виждам къде пише че е безплатна доставката ? моля те разясни за начинаещите  Praynig

# 626
Marry Djane , можеш да се абонираш за нюзлетъра и ще ти пращат на мейл , ако има промоции  Peace
А и почти винаги се обявяват тук в темата , така че няма да остане без да се знае  Laughing

# 627
Marry Djane , можеш да се абонираш за нюзлетъра и ще ти пращат на мейл , ако има промоции  Peace
А и почти винаги се обявяват тук в темата , така че няма да остане без да се знае  Laughing
благодаря ти !

# 628
  • StZ
Marry Djane, сложи едно парцалче под 40лв в коша и ще видиш, че доставката е 0лв.  bowuu

# 629
  • София
Marry Djane, сложи едно парцалче под 40лв в коша и ще видиш, че доставката е 0лв.  bowuu
Безплатната доставка е само ако са ти покупките на стойност над 15 лв в обявените дни, иначе е над 40 лв- като ако си над 40 имаш право и на безплатно връщане!!!

Общи условия

Активация на акаунт