Пазаруване от miniprix.bg - 15

• 46 069
  • 776
  •   1
Отговори
# 645
  • Гражданин на света
Ако не се лъжа пуснаха 33% намаление на панталони

# 646
  • Хасково
Днес Има Безплатна Доставка , не намаление  Peace
Има и термо намаление 33% на панталони  Peace Peace

# 647
Момичета мисля че това моето е без бюстието  , но  не съм сигурна , видях същото на 3,90 а това е на 3,30 не разбрах каква е разликата и поръчах по-евтиното , представяте ли си да съм се набутала без бюстие  Mr. Green

# 648
  • София
Момичета мисля че това моето е без бюстието  , но  не съм сигурна , видях същото на 3,90 а това е на 3,30 не разбрах каква е разликата и поръчах по-евтиното , представяте ли си да съм се набутала без бюстие  Mr. Green
Влез си профила и провери ,ако поръчката ти не е приета от оператор може да я анулираш!
Но ако имаш 2 поредни анулирания ,може да ти откажат доставка . Аз съм анулирала 2 пъти до сега и няма проблем.Може да си сложиш всичко което ти хареса в кошницата , пази се по 5 часа, само не знам как стоят нещата с продуктите които са намалени за определени часове, дали след часа ако си пуснеш поръчката от кошницата е все още на по-ниската цена.

# 649
Може да анулира колкото поръчки си пожелае!
Могат да откажат доставка в случай, че отказва да приеме доставените и от куриер пратки!  Peace
Щом са в кошницата, поръчката с намалените артикули може да се пусне и по-късно, като ще се запази намалената цена. Имала съм случаи обаче, при които някои от артикулите просто изчезват от кошницата  newsm78

# 650
  • София
странно, махнах едно нещо и сумата стана под 15 лв, но си остана безплатната доставка newsm78

# 651
Благодаря Ви за отговорите , няма да анулирам нищо, какъвто ми бил късмета  Grinning За колко дни долу горе пристигат  Laughing А между другото видях намаленията на панталоните , няколко от тях ми харесаха но стига толкова първо искам да видя какво ще получа и после ще поръчвам  отново , а да Ви питам често ли пускат промоции с безплатна доставка ?

# 652
Имам ПДФ и за втората поръчка, която по предварителна дата и най-вероятно ще получа с първата!
С големи благодарности на екипа на миниприкс, от който получих днес обаждане, за да бъда уведомена, че един от артикулите, които съм заявила е с лек дефект  Cry Предложиха ми 20% отстълка от цената на същия и искаха потвърждение дали да го изпратят или не, като пак си запазвам правото да го върна  #Crazy
Мноооого съм доволна!
Ще ми изпратят и Льокоците за мъжо на невероятна цена!  newsm44 Нямям търпение!  smile3508 smile3508 smile3508

# 653
  • Варна
Четох назад, но не успях да намеря за дънките Пепе никой ли няма отзив още?

# 654
странно, махнах едно нещо и сумата стана под 15 лв, но си остана безплатната доставка newsm78
Доставката е безплатна, но ако опиташ да преминеш към следваща стъпка т.е. да пуснеш поръчката ще ти даде, че не може и че минималната стойност на поръчката е 15,00лв.  Peace

# 655
Някой има ли този панталон: http://www.miniprix.bg/produkt/1052331
Размерите му как са? Попринцип нося 27 на дънки и пуснах 36ти номер на този...

# 656
Благодаря Ви за отговорите , няма да анулирам нищо, какъвто ми бил късмета  Grinning За колко дни долу горе пристигат  Laughing А между другото видях намаленията на панталоните , няколко от тях ми харесаха но стига толкова първо искам да видя какво ще получа и после ще поръчвам  отново , а да Ви питам често ли пускат промоции с безплатна доставка ?
Намаленията са също, че дори и по-изкушаващи от безплатната доставка - повярвай! #Crazy Докато се усетиш и си натъпкал кошницата с над 40,00лв. при което вече не обръщаш внимание, че доставката е безплатна щото си доволен кооолко и какви нещица си успяла да хванеш за смешни суми!  Joy

# 657
  • София

аз си поръчах още на 11.08, ама се бавят с доставката, трябваше вчера, днес ги няма, незнам кога ще дойдат newsm78

# 658
  • София
На тези ленени панталони XXL на кой номер отговаря  newsm78  44-46 ли ?
http://www.miniprix.bg/produkt/1041089

# 659

аз си поръчах още на 11.08, ама се бавят с доставката, трябваше вчера, днес ги няма, незнам кога ще дойдат newsm78
Изглежда събират пратките от няколко дни и зависи в кой момент си поръчала.....може да не са имали много поръчки и за това изчакват да минат и намаленията, за да обработят и тях Simple Smile
Предполагам утре или най-късно в петък всичко ще е получено!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт