Пазаруване от miniprix.bg - 15

• 46 038
  • 776
  •   1
Отговори
# 675
Спарки, би следвало да са по дънковата номерация- пише за моделката 27 ЕУ38, т.е. 30 би следвало да е някъде 42-44 ли незнам, но мисля, че са дадени по инчовата номерация или поне аз така ги пуснах  Mr. Green

Shocked за моите кльощаци ако е 42-44 ще се събера 2 пъти и ще имам 2 чифта дънки от 1 бр. hahaha

# 676
  • Стара Загора
http://www.miniprix.bg/produkt/1051208

Ето още едни Simple Smile

# 677
  • София
Трябва ни някой с актуални размери на Пепе за номерата 27/28/29/30, да се ориентираме някак. На мен от други теми май ми се върти, че бяха умалени, но може да бъркам, не ми връзвайте.

# 678
  • Варна
Спарки, би следвало да са по дънковата номерация- пише за моделката 27 ЕУ38, т.е. 30 би следвало да е някъде 42-44 ли незнам, но мисля, че са дадени по инчовата номерация или поне аз така ги пуснах  Mr. Green

Shocked за моите кльощаци ако е 42-44 ще се събера 2 пъти и ще имам 2 чифта дънки от 1 бр. hahaha
Спарки, ако са по другата номерация пък, аз ще мога в двата крачола да си напъхам само единия крак  Joy

# 679
  • София
chockolina мерси  bouquet, за потника пише че е 95% памук, имат ли навика да лъжат...
П.п. станаха ли чехлите на мъжът ти.

# 680
Ми аз такива чакам 28-ца, ама не за 10 лв Mr. Green, може би утре най-рано. Човек наистина да се чуди какви да вземе като различната дължина върви с различна талия, един с един няма еднакъв.

Спарки за теб 27 може би, 26 не видях да има...

Последна редакция: ср, 21 авг 2013, 15:48 от Лъкито

# 681
  • StZ
Като гледам добре сме изкупили дънките Пепе - ще има да си ги менкаме яко  Joy
И аз поръчах два броя уж по инчова номерация - ако дойдат скоро ще докладвам веднага, че просрочиха два дни вече.

# 682
Добре,аз за тези http://www.miniprix.bg/produkt/1051363 мнение

Ок,за Пепето може да взема едни 27,пък нали казвате,че са умалени Rolling Eyes въпреки че исках от другия цвят,ама...да не остана по-назад Crazy

# 683
  • София
чак сега ми излезе поръчката в сайта на спиди- днес след 13ч са я пуснали на куриера в Русе, дано утре да е при мен, ще пусна отзив за дънките, трябваше да е доставена на 20.08.

# 684
чак сега ми излезе поръчката в сайта на спиди- днес след 13ч са я пуснали на куриера в Русе, дано утре да е при мен, ще пусна отзив за дънките, трябваше да е доставена на 20.08.
Миленски, мисля че пускат с икономична поръчка, която пристига за 2 дена, а не за 1...

# 685
  • София
Миленски, мисля че пускат с икономична поръчка, която пристига за 2 дена, а не за 1...
нямам идея, но веднъж ми бяха забравили една поръчка и след като им написах в сайта, на другия ден дойде, ще проверя в сайта на спиди довечера да видя дали пише кога ще ми я доставят, че ако дънките не ми стават , ще трябва да поръчам 31, а дали ще има newsm78 все още?

# 686
Пускат с Експресна поръчка!  Peace
Да допълня само, че аз когато връщам използвам икономичната Simple Smile

# 687
  • на земята
http://www.miniprix.bg/produkt/1051668 някой ако ги има,или не му станат да ми пише 27 или 28 номер  Hug

# 688
Лесни сте вие с този 27 и 28 нр. Аз като поръчах 32-ри с надеждата да отговарят на L-ка, ако не се вмъкна, ще се чудя какво да ги правя.

# 689
  • София
Изтървах ви съвсем Sad
Нямаше ни месец и съвсем изтървах какво и защо.
Мерна ми се че някой е поръчал мъжки Хъш Пъпис? Може ли лин да го видя и да позавиждам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт