Раждане със секцио - 4

• 86 336
  • 736
  •   2
Отговори
# 90
Мерси, момичета!

vampiriana, хората които са се ориентирали към дадена болница да си следят темите за конкретната болница - има такива за повечето!
И аз конкретно не съм писала, за да ти помогна на теб, а за да потърся помощ и датата на операцията има много голямо значение за това в какъв период на възстановяване съм и оплакванията ми.
Брей, хубаво ме подреди, а? Значи не пишеш, за да ми помогнеш, а търсиш помощ! Peace
Извинявай, че се бутам, където не ми е мястото.   : Желая ти скорошно възстановяване тогава, г-жо Егоизъм Sick
Въпроса на Ню лииф е свързан със самото секцио, но ти явно не можеш да разбереш и драматизираш излишно.
Все тая е. Най-лесно е да се скастри някой и да му се напише нещо отсечено, грубо и недодялано. И аз конкретно не съм писала, за да ти помогна на теб, а за да потърся помощ ... ако за теб това е нормално отношение и го приемаш спокойно, аз го тълкувам негативно и не ме кефи нещо....  newsm78 Ами, добре - бистрете си датите, явно съм драматургична нещо, сега ще кажете - оправи си хормоните Peace - ок. Съжалявам, че исках тоооолкова много. Значи докато се отговаря на въпроса за секциото, може да се отговори и на въпроса за болницата, в която е направено. Ама може би, защото не се познаваме и за това не съм достойна за такъв отговор.
Няма какво да се заяждам и да търся разбиране някакво си... Жената е търсила помощ. Аз - не! Аз търся само една майна тук да ми се тегли и да ми бъде обяснено, че не съм в час с темата.
Извинявам се още един път, че исках толкова много bowuu

# 91
Аз не видях въпрос къде са родили. Видях заяждане за това, че не са споделили къде са родили ...

# 92
Ами поне пишете, къде сте родили, в коя болница. Иначе с това - "на тази дата родих" нищо не поднасяте на читателите.
Kaкво значение има? Секциото си е секцио и няма връзка с болницата.
Има значение, защото някои хора не са се ориентирали към болници и доктори! И за това и четат тази тема. Коя на коя дата е родила с нищо не ми помага.
Ама добре - пишете си датите на раждане и това е! Явно това ще е една безполезна тема.
И аз смятам, че не е лошо да се споменава болницата, зада се придобие по=голяма представа Peace Но в случая new leaf  беше написала датата, за да опише проблема си най-точно, затова не мисля, че трябва да се ядосваш, vampiriana. Темата не е да се нападаме, като някой иска допълнителна информация за доктор или болница, може просто да пита Peace

# 93
Здравейте, имам един може би глупав въпрос към мамите, раждали за втори път със секцио. Два белега ли имате от двете операции или втория разрез се прави върху първия и така остава само един белег?

# 94
Само един белег остава.

# 95
  • София
Само един белег остава.
Зависи. Разрезът от второто секцио на моя съседка не  е правен на същото място, което ми се струва малко нелогично /обяснили са й, че тъканите й са лесно разкъсваеми и не са искали да рискуват/.
При мен разрезът от второто секцио точно съвпада с първият разрез, белегът е един.

# 96
Явно е била някакъв особен случай, за пръв път чувам за такъв.

# 97
Предстои ми секцио в понеделник, да ми стискате палци Peace
Искам да ви питам, дами, казаха ми, че след спиналната упойка ще ме обезболяват със свещички най-вече Thinking Някой знае ли какви са тези свещички и наистина ли действат, все пак това си е разрез, не знам защо очаквах друг вид болкоуспокояващи #Crazy

# 98
  • София
Вероятно свещичките са Волтерен. На мен ми действаха, но след реанимацията, май на третият ден от секциото. Когато упойката започна да ме отпуска ме обезболяваха с инжекция /не зная какво/ и така в следващите два дни по нри пъти на ден. След първото секцио не желаех да ме обезболяват венозно /тогава бях с ясното съзнание, че ще кърмя имах някакво собствено виждане по този въпрос/. Прагът ми на болка е много нисък.

# 99
Мен също ме обезболяваха с инжекции, но само в реанимацията. След това не са ми давали нищо. Казаха, че мога да пия аналгин (но не е хубаво, защото увеличава кръвотечението) или парацетамол.

# 100
  • Варна
  На мен ми дадоха свещички Профенид, веднага след като ме отпусна спиналната.  Направо вълшебна свещичка  Crazy 

# 101
 55  Здравейте, приемате ли нови въпросващи?!  Simple Smile Аз съм от Януарки 2014 и смятам да раждам секцио /в клиника Щерев/.
Имам много въпроси, но все още попрочитам назад.
  bouquet

# 102
Здравейте!
На 08.10.2013г. се роди нашия син,след планувано секцио.
Тежи 3,350гр. и е дълъг 50 см.
Болеше ме силно първите 3-4 часа.След това с болко- успокояващите бях по-добре.
Още ме наболява, но само когато се напрегна или кихна или се изкашлям.
Като цяло се чувствам добре Simple Smile

# 103
  • Sofia
Аз нямам никакъв спомен с какво са ме обезболявали  newsm78 Възможно ли е с морфин? Спомням си, че като се сменяха акушерките , едната предаде на другата и онази вдигна учудена вежди и попита- брее морфин ли? Аз бях с пълна упойка и нещо си мислех, че е свързано. Честно казано и болки не помня да съм имала първия ден. Сутринта като ме изкараха от реанимация акушерката само на мен ми сложи една свещичка с нещо си. После си боля силно 2- 3 дни  никой нищо не ми е давал. С майката от стаята пихме аулин и док после се скара. Ще ми се сега да има повече обезболяващи.

# 104
Използват ли се колани или нищо друго за прибиране на корема, когато си секцио?

Общи условия

Активация на акаунт