Раждане със секцио - 4

• 86 271
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
new leaf, нечувствителността на пикочния мехур би трябвало да мине за няколко месеца, но на твое място бих се консултирала с лекаря, който те е оперирал.

# 76
Ню лииф, здравей!  Hug
И моето секцио беше на 10-ти септември, но след 5-тия ден бях забравила, че съм оперирана. Нямам никакви болки. Моят проблем беше, че имах отворче и ми изтичаше гной или нещо подобно. В момента съм с превръзка и чакам да зарастне. Днес ми я смениха отново и ще стоя с нея още 2-3 дни.

Операцията мина много леко. Бях със спинална упойка. На шестия час ме накараха да стана и да обиколя коридора.

# 77
Здравейте и от мен,
На 13.09 родих прекраснят си син чрез секцио. На 15.09 вече не усещах болка, а сега единственото, което ми напомня, че някога въобще са ме оперирали е един тънък като конец белег, който даже не се забелязва. Успех на всички мами, на които им се налага или пък са избрали секциото и дано и Вашите операции да минат толкова леко  Hug  bouquet

# 78
Ами поне пишете, къде сте родили, в коя болница. Иначе с това - "на тази дата родих" нищо не поднасяте на читателите.

# 79
Ами поне пишете, къде сте родили, в коя болница. Иначе с това - "на тази дата родих" нищо не поднасяте на читателите.

Тук си говорим за операциите главно.  Peace

Честити рожби, майчета! Да са здравички и щастливи!
Аз също съм родена на 13.09.  Mr. Green

# 80
Kaкво значение има? Секциото си е секцио и няма връзка с болницата.

# 81
Аз не съм писала за моите раждания - първото беше в "Свети Лазар", второто - в "Тина Киркова". И двете по спешност. След второто се възстанових по-бързо и болеше много по-малко, макар че първия път ме обезболяваха с епидурална упойка. Радвам се, че нямах усложнения и при двете операции. Трети път не планирам. Mr. Green
Абе, не е като да няма връзка с болницата... При мен бяха различни шевовете, обезболяването след това, раздвижването, лекарствената терапия.

# 82
Има значение, защото някои хора не са се ориентирали към болници и доктори! И за това и четат тази тема. Коя на коя дата е родила с нищо не ми помага.
Ама добре - пишете си датите на раждане и това е! Явно това ще е една безполезна тема.

# 83
Има значение, защото някои хора не са се ориентирали към болници и доктори! И за това и четат тази тема. Коя на коя дата е родила с нищо не ми помага.
Ама добре - пишете си датите на раждане и това е! Явно това ще е една безполезна тема.
Тези въпроси са към друга тема. Тук пишат хора от цяла България.

# 84
  • UK

Защо да няма връзка, според мен си има също Crazy Има частни клиники, където отношението и облужването коренно се различава от държавните такива Peace

# 85
Мерси, момичета!

vampiriana, хората които са се ориентирали към дадена болница да си следят темите за конкретната болница - има такива за повечето!
И аз конкретно не съм писала, за да ти помогна на теб, а за да потърся помощ и датата на операцията има много голямо значение за това в какъв период на възстановяване съм и оплакванията ми.

# 86
  • София
Лошо няма да се пиеш кой кво- що в коя болница,но идеята на темата е друга наистина, касасе самата операция-какво що преди,по време и след нея Peace
Има различни теми за родилните домове, за това кой родилен дом е за предпочитане и т.н

Тук не говорим за обслужването по клиники,болници и т.н Едно секцио в една и съща болница се различава от такова в същата болница. Една с една операция няма. Hug

# 87
Мерси, момичета!

vampiriana, хората които са се ориентирали към дадена болница да си следят темите за конкретната болница - има такива за повечето!
И аз конкретно не съм писала, за да ти помогна на теб, а за да потърся помощ и датата на операцията има много голямо значение за това в какъв период на възстановяване съм и оплакванията ми.
Брей, хубаво ме подреди, а? Значи не пишеш, за да ми помогнеш, а търсиш помощ! Peace
Извинявай, че се бутам, където не ми е мястото.   : Желая ти скорошно възстановяване тогава, г-жо Егоизъм Sick

# 88
Мерси, момичета!

Брей, хубаво ме подреди, а? Значи не пишеш, за да ми помогнеш, а търсиш помощ! Peace
Извинявай, че се бутам, където не ми е мястото.   : Желая ти скорошно възстановяване тогава, г-жо Егоизъм Sick
Въпроса на Ню лииф е свързан със самото секцио, но ти явно не можеш да разбереш и драматизираш излишно.

# 89
  • София
Мерси, момичета!

Въпроса на Ню лииф е свързан със самото секцио, но ти явно не можеш да разбереш и драматизираш излишно.
Peace

Общи условия

Активация на акаунт