Крапец или Русалка? Мами на помощ!

• 2 207
  • 11
  •   1
Отговори
  • София, Надежда
Здравейте, мами!
Тази година за почивката сме се насочили към северното черноморие. Чуденето ни е между хотел "Яница" в Крапец и в.с. "Русалка - Елит".
Изискванията ни са басейн и климатик  Simple Smile Моля, помагайте с мнения и идеи!   bouquet Hug

# 1
  • Варна
Здравейте, мами!
Тази година за почивката сме се насочили към северното черноморие. Чуденето ни е между хотел "Яница" в Крапец и в.с. "Русалка - Елит".
Изискванията ни са басейн и климатик  Simple Smile Моля, помагайте с мнения и идеи!   bouquet Hug

Яница е по нова и все пак е в село,има някаква инфраструктура,няколко заведения , магазини,пресни плодове и зеленчуци от градините в селото , огромен плаж който почва от фара Шабла и е много километри почти без прекъсване чак до румънската граница.Едно от най добрите места за риболов на кая по цялото черноморие Simple Smile
Елит е на голи камъни , природата и морето май по ми харесват , ама въпрос на вкус , има и лодки ,сърфове, водни спортове и по убийствени цени.Добро място за риболов е съседния залив Болата.По близо до Калиакра и Каварна.Ходили сме десетки пъти и на двете места и въобще по северното черноморие Simple Smile

# 2
добро утро,нашето семейство (аз,татко и три малки деца най-малкото е бебе) вчера се прибрахме от крапец опеделено го препоръчвам беше доста ветровито но сега времето се успокоява плажа е супер има проблем с комарите но в яница пръскат и няма.Аз определено съм за крапец.

# 3
Да, но "Яница" е далеч от плажа, ако това ви е решаващо за избора.

# 4
  • София, Надежда
Благодаря, мили мами!  Hug Прекрасни сте!   bouquet Толкова бързи отговори не съм и мечтала! Все пак, явно везните клонят към Крапец. Надявам се да се засечем нейде по родните пътища! Благодаря!  bouquet

# 5
  • около Варна
В Яница ходих преди седмица, страхотно е, наистина е ветровито и по-хладно, но си е на север. Иначе е чудесно място за деца. За Русалка нищо не знам:)

# 6
Здравейте, и аз имам въпрос към вас, тези, които сте били там.Едни наши познати имат вила до фара на Шабла, точно до рибарското селище и ни поканиха там да разнообразим малко.Ние сме фенове на къмпингите  и не ни притеснява дивотията и липсата на лукс, имаме и куче, което е с нас , разбрах, че няма магазини наоколо и ще си приготвяме храната, което пак не е проблем, само че от снимките, които гледах не можах да се ориентирам колко наблизо е плажа, с две деца сме и не ни е удобно да ходим дълго или с кола до плажа.Та, спането е осигурено, храната ще я осигурим предварително, само този плаж не знам дали е много надалече, иска ми се да грабнем хавлиите и да сме на плажа, дали е възможно това да се случи там.И как е самият плаж, охраняем ли е, трявба ли да си носим храна и вода?

# 7
  • Varna
Ние другата седмица заминаваме за Яница.Искам да попитам ходилите там има ли отопляем басейн  или водата навсякъде е студена?

# 8
Здравейте, и аз имам въпрос към вас, тези, които сте били там............
Е как да няма Naughty
Култова кръчма - При бай Пешо
http://vbox7.com/play:40382f31
http://hlebarova.com/archives/193

# 9
Т.нар. българска част в Русалка естествено е занемарена. Оградено е като частен имот...Баневи и сие Sick
Доколкото знам в басейните на Яница в Крапец водата е морска, но не знам дали я затоплят или разчитат само на слънцето.

# 10
  • Варна
Ей убивате ме като кажете ама то е по на север логично е да е по студено ! Всеки уикенд съм на Крапец а предния за разнообразие се включих в една разходка до Синеморец. 

1. Времето в никакъв случай не беше по топло и си духаше здраво

2. На прословутия плаж Силистар беше пълно с народ а ти вземат и 4 лева за да паркираш в прахоляка

3. Водата в никакъв случай не беше топла а уж е залив.

Също така не знам защо обсъждате само Яница като вариант като на http://krapets.com/bg/hotel.html има около 30 къщурки за гости, кои по хубави кои по мизерни, но със сигурност по евтини. Ако толкова ви трябва басейн ходете си на Яница с-у 4-5 лева на човек на ден.

# 11
  • Варна
Ееееееееееестига де разбира се че долу на юг е по топла водата
а и навсякъде там плажовете са долу горе по плитки

Общи условия

Активация на акаунт