До септември не остана, но пък първо ще опустошим бостана! Тема № 20

• 32 149
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
Магнезият се пие до 36гс, защото едно от нещата, заради които се пие е, че предотвратява контракциите
и на мен така ми казаха, да не забравя да питам АГ тогава

# 391
Здравейте,коремчета,ама каква изненада от Танище GrinningЧестита рожба,да е жив и здрав малкия Ясен,и скоро да се гушкат с мама и тате smile3525
Пуфи, newsm59 много щастие ,а септември подаръка  ylinfant
Да се отчета и аз от прегледабебчо се така си върви 2с напред,плацента 1 ст.шийката съм успяла с мн лежане да я задържа над 20мм,всичко ОК,и продължаваме  така до 8.08 пак на преглед и изследвания.желязо ще пия до др преглед,а магнезия го продулжавам,незнам до кога.бебчо си е главично прилежание и за сега сме за ест.раждане Winkвзех си вече и 45 дневния болничен,някой пита изплаща се 90%,води се майчинство Naughty

# 392
  • Пловдив
Здравейте и от мен,
kotkincho изключително много ти завиждам   grinning039 . Стой си там и си почивай на плажчето. Незаменимо е. Ние стояхме 3 дни, ама хич не ми се тръгваше. Прибрахме се и викам на ММ, че много ми се оставаше и че ми беше супер и той ми вика "еми пак ще идем бе"...Може ли да родя в Бургас, а?!?!
Puffy1988 Айде и тук  party023 Жива и здрава бъди и обичана майка и съпруга.
Pukanka_ и аз имам стягания...на морето като бяхме от многото хайманосване и плажа през деня, вечер беше страшно. Много ме стягаше и хаповете не помагаха. Прибрах се, полежах си 2 дена удома и сега са по малко. Явно при натоварване се получават повечко. Моя доктор ми каза, че от сега нататък по - лошо ще става...ще ми се стяга повече и други неразположения ще ме погнат.
Е, да не каже и той нещо и от както съм минала последната консултация (понеделник) краката и ръцете ми изглеждат ужасно, че и ме болят и тежат. Ужасия направо. И на цялата работа не слушах ММ като ми повтаряше да махам пръстените. Е сега се моля да не се стига до там да ходя да ги режа. Немога да ги помръдна.
Да ви се оплача....направо ми писна вече от тоз ремонт из дома. Няма свършване това чудо. Вече си мисля, че беболина ще се появи преди да сме свършили. Голямо боядисване, голямо лепене на тапети.....а кога ще се реди ламинат, сглабят мебели, багажи да се пренасят....леле не ми се мисли.
Сега отивам да  newsm28  1ironing  wash  1dishes , че мене чака а на вас лек ден за сега

# 393
Пфу Локресия сигурно е от това, надявам се събота и неделя да ме отпусне (не че се спираме и тогава  Whistling ) чакам вече с нетърпение да си остана в къщи и да си почивам..
За ремонта - много добре те разбирам, особено като е основен - няма край и винаги излиза по нещо - никога не приключва по предварителен план.  ooooh! Дано скоро му се види края на вашия и да имаш малко време да си починеш и порадваш преди да се е появи новия член на семейството.  Hug

# 394
Честита рожба на мама Танище! Да наддава бързо и да си е при мама и при тати!   bouquet
Пуфи,честит рожден ден,само усмивки и щастие!  Hug

# 395
  • София
Привет от морето, престраших се все пак и дойдохме Simple Smile За момента се чувствам добре, надявам се така да съм си до края!
Честито и тук на Танище, вчера прочетох във фейсбук и доста се изнанадах! Сигурна съм, че скоро Ясен ще е добре и ще радва мама и татко!
И мен почна да ме стряска това течение, все си ходя леко подмокрена. Почнах да се стряскам да не би да не разбера ако водите ми започнат да изтичат, доколкото знам не е задължително да изтекат на куп всички и това най-много ме притеснява. Възможно ли е да пропусна този момент ( сори за тъпия въпрос ) Embarassed

# 396
Здравейте мамчета!!!
Танище, да ти е живо и здраво съкровището! Пожелавам ти всичко най-хубаво!  Hug
Пуфи, Честит Празник! Празнувайте сега двама, а след месец-два -трима   bouquet
Аз вече за никъде не съм.  Cry Цяла нощ не мога да си намеря място- боли ме кръста  и кокаляците. С възглавница, с две-три... незнам къде вече да си ги мушна...Няма спане. На всичкото отгоре пикам през час  #Cussing out И за капак сутрешно гадене  Sick Еееее нямам думи. А не съм напазарувала всичко...а искам аз да си го взема  Confused Голямо съм мрънкало, но това е от хормонките!
 Пожелавам на всички ден без болежки, стягания и лоши мисли   bouquet

# 397
Привет ,аз вчера на плажа се излежавам и изтървах  Laughing
Танище честито   bouquet бързо да се въстановявате и гуш в къщи  newsm07
Пуфи Честит рожден  ден   bouquet Желая ти много любов ,късмет и най хубавия подарък  smile3541
lokresiq пробвай с препарат за съдове  като преди това си охладиш ръцете . Аз мойте ги свалих отдавна ,но проблем са краката не толкова ръцете Crazy
Толкова от мен че доста задачки имам  след вчерашния мързел  Mr. Green      grinning039

# 398
Машина, машина, ама нещи има проблем в софтуера hahaha
Браво на Стелка, че се грижи за мама, прави и маска с банан, той е много полезен и освобождава и хормона н ащастието Mr. Green
Днес само спя, сега станах да ям и продължавам да се потя, незнам кво ми става, като чешма тече всичко от мен, сутрин съм мокра като след баня #Crazy
Даже котката ме сабуди да й сложа храна и пак си легнах, днес ще се мре от жега, пускам климатика и май нищо няма да правя Crossing Arms

# 399
Здравейте момичета,
Честита радост на Танище, дано скоро са си у дома Hug
Пуфи честит рожден ден nbirthday

# 400
  • велико търново
пуфи 4рд и от мен  newsm51  party023  party023  party023  party023  party023 newsm18
 аз да ви питам слу4вало ли ви се е да ви рита толкова ниско долу 4е все едно е на входа на влагалището после ме ритне по високо и после пак ниско долу....да си призная малко се притесних newsm78 newsm78 newsm78 newsm78вярно 4е е седалищно малката ама такива ритници а после си викам...по4ти влизам в деветия и е пораснала нормално да са по силни ритни4етата....оффффффффффф нз много се шашкам някой път Rolling Eyes

# 401
  • Пловдив
Здравейте, тумбачета. Вчера само четох, че нищо нямаше за писане. Мисля днес да ида да си дам картона за болничния, че ми изтича утре. За първи път ми се случва да се пада през уикенда и реших да го дам днес. Вероятно ще ми го издадат и на мен със задна дата.
Честита рожба на Танище и тук. Много бързо да се оправят и двамата. Честно казано аз много се притесних. Мислех, че е хукнала на някъде из страната и за това не пише. Тя е писала последно, че я тревожи, че бебчо не се движи както обикновено, ама... Въобще не съм очаквала, че точно тя ще е от първите обебили се.
Аз пък надвечер готвих едни чушки и тръгнах да ги обръщам, но имаше течност в тавата и едната като я изтървах си опарих бая корема. Първо се притесних, после размислих, че няма как да навреди на бебо. Намазах се веднага с мас с невен и тетра и днес вече не ме боли. Иначе се разкарвах по нощница до одеве, че да не ми драскат изгореното дрехите, ама и сутиен не бях сложила и като взеха да капят тези ми ти цици. Сложих сутиен. Дано и после така да текат. Mr. Green
За обръщането на бебето също се шашкам вече. Тясно му е и не знам как ще стане. С големия имам епизиотомия, 1 месец седях на едно джоланче, с малкия ми е ниско долу белега и сега с това остава да ме клъцнат напреки и вече... Crazy Почвам да лазя аз. Видяло се е.
ММ чака вече с нетърпение да родя, че да излезе в отпуск. Той ще ми е помощника. За майка му ще е първо внуче и има мерак да помага, но аз искам в домакинството помощ. Бебето мога да си го гледам сама. Къпането не е страшно. Слагайте малко вода в коритото. Като за първо бебе  и ако ви е страх, на чешмата не знам дали ще е удачно. Сменя се температурата на водата сама понякога, понякога може без да искаш да бутнеш кранчето. Иначе всеки си знае роднините и си преценява иска ли ги или не. Аз лично с най-големия ги изгоних, въпреки че ми беше първо дете. Свекито имаше мерак да спяла на походно легло.  Crazy С малкия пък щеше да е в отпуск/вече живеехме при тях/, ама не ѝ видях много очите. Не ме разбирайте погрешно- аз си я обичам жената, ама не се сещаше какво да прави. Иначе съм свикнала сама да се справям и сега даже ми е странно, че ММ ще си е вкъщи.
Puffy1988 , честит рожден ден! Много здраве, късмет, любов, леко раждане и сладко бебе на термин ти желая!  smile3510
Другото след малко, че го забравих. Blush
dobreva.t, заповядай и ти на срещата на Пловдивските мами. На 23.07. от 17:30 в "Мистрал", кв. Тракия, с/у кино "Фейсис". Hug

# 402
  • До морето :)
Пуфи, честит рожден ден!  newsm59 Да си жива и здрава, а след месец - два и подаръка.

За ритането - моето уж е гавично (поне преди месец беше така и се надявам да не се е преместило), да ниско долу усещам много леки движения, сигурно от ръчичките. Но горе.... все като струна трябва да седя опъната. Да не се наведе човек. Рита, блъска, скача... пуууу

Аз от утре съм в 45-дневния, но в понеделник ще ходя да си го взимам. Утре най-накрая ще ходим да пазарим (да не ни мине котка път). А в сряда мисля за 2-3 дни да отскоча до Приморско с малката при сестра ми и майка ми, да си почина и разнообразя, че това ще ми е.  Laughing

# 403
Лече, тъкмо се загледах в лентичките ти и се замислих, че по закон се предполага, че за два месеца си се върнала на работа между майчинството на Елена и новото мйчинство. Всъщност какво направи, в болничен ли беше? (чисто любопитство).

Аз се обадих на мойта АГ най-накрая за моите болежки - тя каза, че щом са толкова високо около пъпа, значи не са притеснителни. Аз не понасям да съм такъв инвалид - малко движение и напрежение и хоп- пак трябва да сядам/лягам. Но явно почивката наистина си има значение вече в този период на бремеността. Сега малкият пак ми заспа в колата, но вече не смея да си правя експерименти да го нося. Стоим си паркирани пред нас като будали и това е. Добре, че поне си хващам интернета  Mr. Green

Пуфи, честит рожден ден!

Последна редакция: пт, 19 юли 2013, 14:08 от Lulu25

# 404
Pufi, честит рожден ден! Много здраве и късмет Hug

45-дневния болничен се изплаща на 90 %

За бебчо сме решили да се грижим двамата със съпруга ми. Мисля, че така и връзката между тях ще се изгради по-бързо и ще бъде по-силна.

Ние тръгваме за София. В понеделник, живот и здраве, най-накрая ще се дипломирам Mr. Green Стиснете по едно палче Wink

Общи условия

Активация на акаунт