До септември не остана, но пък първо ще опустошим бостана! Тема № 20

• 32 102
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
Ужас, тия са за убиване! Никой ли не им е казал, че трябва да са под карантина???

# 541
  • До морето :)
Баси и хората, дано не сте се заразили. Как може да има такива идиоти, не знам. Такъв скандал ще им вдигна. Дано всичко да е наред.
Сега четох, че скарлатината е зарази докато не се появят първите признаци, дано когато детето си е играло с вашето да е минал вече инкубационния период.  Praynig

# 542
Ени-тка (Милена Ив) много неприятно, но за жалост хората са такива, не се интересуват от състоянието на другите. Дано вие сте добре.

# 543
Е няма такъв егоизъм. Тея хора са дебили. Най- малкото можеше да се замислят, че си бременна  #Cussing out и тя като жена и майка да съчувства. Съжалявам, дано всичко е наред с вас! Praynig Hug

# 544
  • Пловдив
Най-лошото е, че си е вирусно и не е като шарката. Не се изработва имунитет и може да те повтори. Те пъпките са като обрив и стои зачервено, може да не сте го видяли. Не знам какви са тези хора. Дори и обикновен вирус да е, ми дръж си го вкъщи. Не го водят на градина например, ама го метнат пред блока или в парка да играе. Очите му светят на детето от температура, едвам си стои на краката, ама на майката и е скучно у тях.  Confused Не ги разбирам тези родители. На село пък не стига, че винаги имаше някоя баба под ръка в семействата, ми и болното дете на градина  си го карат. Е, добре де-какво са виновни чуждите деца? ooooh!

# 545
Отново филма се повтаря, тъкмо щяхме да излизаме, а то навън гърми и всеки момент ще завали. Аз за какво си почивах цял ден, нали заради тази разходка  smile3511

# 546
Ехе, кви са тия хора, направо ще се гръмна от простотия #2gunfire
Моята майка никога не ни пускаше болни навън, на училище или където и да е, да не говорим за гостита Crossing Arms
Умирам от жега, направо ще се задуша Crazy

# 547
Ени-тка нямам думи мила такива направо  #Cussing out не знам какво да ги направиш идиоти  #2gunfire
Аз така ги наблюдавам тук в парка извеждат ги с шарка , с вируси и си мълчат аз като забележа пъпки и кашлица леко ставам и си тръгвам с детето колкото и грозно да изглежда Mr. Green
Така онзи ден на моя мъж брат му само си довежда детето при нас, а то хремаво с вирус висока температура и "ми по добре да го изведа на вън с тази температура , че в нас какво да прави " #Cussing out ами тъпанар заведете го при педиатъра  #2gunfire примерно , защо го водиш при здрави деца и при бременната жена на брат ти  #2gunfire нямам думи ...................
Относно цикъла след раждането значително намаля болката иначе беше ужасно придружено с повръщане  иначе от началото е малко по обилен, но пак си е 4/5 дни .
Лохите ми бяха само 12 дни и дори не бяха обилни .

# 548
Привет пупита Simple Smile Вече сме в София само с ММ, а малкия до септември ще е в Троян с бабини си. Пропътувахме едни 1000 км за 2 седмици . Като изключим по - дългите разходки от които съответно ме наболяваше, корема  вс беше окей. На море изкарахме 7 дни аз под чадъра. по - принцип обожавам да се печа,  но тази година слънцето хич не ми понасяше,  та чадъра ми беше голям приятел Simple Smile бебка адски много ме рита и постоянно подскача,  но вече я усещам обърната ( дано) . На лекар съм чак в четвъртък,  а последно съм била на 18.06.и вече ми липсва и искам да я видя,  но поне съм спокойна след толкова шута,  който отнасям всеки ден Simple Smile сега да оправям къщата,  че утре съм на работа - имам още 2 седмици.
Хубава вечер сладурки   bouquet
Честити празници на всички празнуващи,  които съм пропуснала Hug

Последна редакция: нд, 21 юли 2013, 18:41 от _Ninka

# 549
Ей Нинка , отдавна не си писала  Hug  радвам се че сте добре  Hug

# 550
Привет,

Енитка, дано не сте прихванали, не ги е срам тези хора...

Аз пък се чувствам подозрително добре, не се залежавам, няма тежест в шийката, даже доста работа посвърших. Бе даже се притесних, че много хубаво не е на хубаво. Утре съм на преглед, да видим док какви ще ни ги нареди  Mr. Green

Мойта я усещам да мърда леко-леко около пъпа, дано се е обърнала. И по-малко шава, сигурнозащото аз не се спирам, та я лЮлея  Joy

Много играхме с дребния, той се освини, аз също, лях му разни бутилки вода в жегата и той квичеше от кеф, хранихме котки, че и чистих на ММ "офиса", че беше в ужасно състояние. Сега се прибрахме, приготвих ядене, душ и даже и краката не са ми се подули  Thinking

# 551
Аз днес се пуснах на покупки, без конкретна идея, но си викам, да взема поне едно ново боди за бебето, че всичко нагласено му е втора употреба...въртях се в "Сердика", ами да ви кажа, дали аз не съм у ред, ама всичко ми се вижда ужасно скъпо,бре!
В магазините с намаления нямаше нищо за новородено момиченце , а в секторите с ненамалени стоки цените ме стреснаха. Как може една рокля за Ива да е 14,90лв, а едно семпло бебешко боди да е 12,90лв в един и същ магазин  ooooh!
Та, както се досещате, от намаленията направих няколко покупки за Ива, агейн  Laughing и едни супер готини жълти дънки си взех за себе си от НМ за 10лв - нормални,не за бременни, но аз сега си влизам в обичайния размер, затова си мисля,че колкото и да надебелея в деветия месец, все ще успея да ги сваля тези килограми и да си нося обичайните  дрехи.

За бебето взех една хавлия от бамбук от Home Studio, където също имаше намаление. Имам две нови хавлийки, но се изкуших, защото за пръв път виждам и пипам бамбук и адски ми хареса. Цената е 24лв. Имаше халати на Дисни и Бенетон - детски, различни размери, всичките по 30лв.
Там изпаднах в много смешна ситуация, защото след като избрах хавлийката, продавачката ме пита " да я опаковам ли за подарък?", а аз "Не,няма нужда, за нас е" и тя  newsm78 , и аз си погладих демонстративно корема, а дамата откровено се опули и каза "Ау, ако не бяхте ми обърнали внимание, въобще нямаше да забележа". Викам си,браво на мен, ще взема да си родя без да ми е проличало като хората  ooooh! А на мен ми се струва,че в последните две седмици доста ми се изпъчи корема.

В "Панагюрище" също има добро намаление на доста артикули, специално бебешките хавлии отново загледах - по 9,80лв са. И бебешки спални комплекти имаше, но не обърнах внимание на цената.

Другите ми планове за деня се провалиха и лекинко се ядосах, но като хванах парцала и измих хубаво цялата къща, вкл. и банята,ми премина  Laughing

Ени-тка, няма какво да коментирам!  Shocked Дано не ви прихване, в нашата градина също има скарлатина и уж ми казаха, че за мен не е опасно...

# 552
Ени-тка , егати хората  ooooh! Просто нямам думи.  Shocked Стискам палци вие да не сте се заразили Peace

Amelly, и на мен цените в почти всички магазини ми се струват необосновано надути. При положение, че в един магазин боди с хубав памук е 5-6 лв как в друг са по 15-20 лв  #Crazy
Купих си вафлен плат, от който ще си ушия(поръбя краищата +апликаця някаква) две одеалца за общо 12 лв. Същите такива одеалца и то в евтиния Джъмбо са 26 лв/бр  #Crazy Дори да платиш на шивачка да ти ги поръби, пак ти излиза в пъти по-евтино.

Едно съобщение за варненските мами - На 04.08.2013 (неделя) в следобедните часове ще си правим обща фотосесия с коремите като ще има няколко общи кадъра и няколко индивидуални на всяка мама. Като цена идва по 1 лв/кадър. Моля всички, които искат да се включат, да ми пишат на ЛС или да се отбележат във ФБ.

# 553
Енитка, и аз преди време така бях подпалила моторетката от бяс - точно за скарлатина. Четох,
четох по въпроса, момичетата тук също ме успокоиха - за бебето няма страшно. А ти може да разбереш дали си заразена с гърлен секрет. Амели, ти си си "у ред", търговците не са. С бамбуковата хавлийка много ме изкушаваш! Аз пък днес молих ММ два пъти да ми мери кръвното, че не ми беше добре. Явно комбинацията запек/спане на чуждо място / натоварено движение не ми се отрази добре. Дори се замислих в коя болница биха ме приели по спешност. Слава Богу, засега всичко се оправи. Хубава вечер!

# 554
http://www.dianatal.eu/uk/professionals.html   а за това някой нещо знае ли  newsm78 за първи път го чувам, но явно в БГ сме винаги назад  #2gunfire
Не съм виждала такова нещо, но ми се струва глупост. По родовите канали течове и"смазки" да искаш, докато се роди бебето Mr. Green Освен това болката при раждане е от разкритието, а не от придвижването на бебето. И трето, това си е нещо чисто медицинско, не виждам как раждащата жена ще вземе да си впръсква гелове, ако лекарят не е решил това.

Моят списък за пазаруване и той стои един непопълнен. Точно в момента и финансово не съм се засилила към големи покупки, но да благодаря на Лече за споделеното, и аз ще го имам предвид.
Бяхме уикенда до Севлиево, където съм складирала бебешките неща на Боил. Домъкнах обаче само два чувала с дрехи, матрачето на количката и един много лек преносим повивалник от чантата на количката. Оставих там активна гимнастика, шезлонг и бънджи, струва ми се раничко за тях. newsm78

За запасяване с памперси също определено ми е безкрайно рано. Ще видя дали във Вита искат да се носят, ако не няма и да купувам преди да се е родил. Точно пък памперси има във всяка аптека на всеки ъгъл, ще видим колко е голям и какво му понася и тогава - промоции има постоянно.

Малкият има един батко, с когото си играят като отидем та вилата - леле, само като ги чуя каква лудница правят... Какво ли ще е с две? Shocked

Kotkincho, как е Стела?
Енитща, стискам палци всичко да е наред. Щом пък по детето няма никакви видими обриви, вероятно е минало заразната фаза...

Последна редакция: нд, 21 юли 2013, 21:10 от Lulu25

Общи условия

Активация на акаунт