До септември не остана, но пък първо ще опустошим бостана! Тема № 20

• 32 147
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
  • велико търново
добро утро ,на мен понеже ще ми е първо дете и съм голяма шаш паника искам поне една седмица мама да ми помага а и тя и да не искам няма да ме остави сама,ММ вика като сжърши мамината отпуска да дойде свекърва ми от село да ми помага ама аз му каза"леля,баба са в квартала мама е срещу нашя блок,ще викам майка ти да мине 60км да ми помага" на мен ми трябва малко колкото да видя как става най ме е страх за къпането Rolling Eyes нз защо newsm78 newsm78 newsm78 а и то в на4алото какво да ми помагат то ще спи и ще яде после ще е зора с коликите после зъб4етата но ве4е предполаагам няма да се шашкам толкова

# 376
Добро утро, не съм ви изчела  Peace Лулу - аз съм работеща на пълен работен ден .... но хубавото е, че не ми е тежка работата Simple Smile
Стискам силно палци и  Praynig за малкия Ясен, дано бързо да наддаде и да се приберат в къщи всички.
Снощи разбрах, че моя позната, с която се видях преди три - четири дни е контактна с детенце болно от варицела. (а не ми е казала) ядосах се малко, но аз съм я карала тази шарка и сега се чудя дали да се обадя на док дали има място за притеснение...
Ох при мен продължава със стягането на корема .... до вчера започваха от обяд та до вечерта, а тази сутрин вече ги усещам стяганията (безболезнени са) но е дискомфорт....

# 377
  • София
Добро утро!

Честито бебенце на мама Танище!!!Да е жив и здрав малкият Ясен, бързо да трупа грамчета и скоро да е при мама и тате!!!
На мама пожелавам бързо възстановяване  bouquet

Изненадах се от новината, понеже нямам фейсбук Simple Smile

# 378
   Добро утро, мамчета,   bouquet  от мнооооого време не съм писала, но пък всеки ден ви чета. почти не остана... аз се чувствам що годе добре с нормалните оплаквания (кръст, крака, болки от ритници и натискания по органите  Laughing )
   Имаме още страшно много неща за купуваме, но мисля да се мобилизираме като влезна в 9тия месец, ако не ни изненада малчо (казаха ни момченце и даже имаме и няколко снимки на мъжкото му достойнство  rotfImbo Simple Smile , ако ни изненада снаха ми ще ходи да купува  Simple Smile

DianaR аз също съм при доктор Ямаков и съм много доволна от него, от отношението и държанието му и мисля да раждам при него на Пещерско.
   С бебчо всичко е наред още в седмия месец се беше обърнал и сега чака да му дойде времето, за да се "изстреля" навън  Joy
  сещам се още доста неща да пиша, но ще стане много дълго за това за сега ще се спра лек ден милички и дано не е много топло днес, че жегата много ме мори!  Ill

Честито малко слънчице на  Танище!!! Да е наддава бързо Ясен и съвсем скоро да се гушкат вкъщи  baby

Последна редакция: пт, 19 юли 2013, 09:41 от dobreva.t

# 379
  • София
Добро утро момичета   bouquet
Първо нека и тука да честитя на Tanishte рожбата!Нека да е жив и здрав малкия юнак Ясен и колкото се може по бързо да поеме сам дъх и да се прибере в къщи при мама и тати  Heart Eyes Нека Бог да е с тях и да са живи и здрави всички  Praynig

Аз писах в фейса,но и тука да напиша днес имам рожден ден  и ставам на скромните 25 години  Embarassed
Почерпете се за мое здраве   party023
Аз не работя от много одавна и сега на 22 трябва да ми издадат 45-дневния болничен.А някъде бях чела или може би тук някой беше казал че този болничен се изплаща на 90% от заплатата,а не както досегашните на 80% така ли е наистина?

# 380
Еха, каква новина като за добро утро ....Първата ни родила мама ...
Честито на Танище   bouquet
Аз си мисля , че трябва към новината на първа страничка да се добавя и кога е бил очакваният термин  Thinking
Аз още не съм си избрала вестителка/ки , все се услушвам нещо , ама явно трябва вече .  Mr. Green

А среща във Варна ще има ли като за последно ??? Аз така и не можах да присъствам до сега на нито една , че все нещо имаше , но ако сега ще има ще се радвам най-накрая да се запознаем лично

# 381
Честито бебенце на мама Танище! Да е жив и здрав, да наддава бързо малкият Ясен!
Нямам Фейсбук и Диана по много заобиколен начин съобщи новината.
Пуфи, честит рожден ден! Да си жива и здрава!

# 382
Е, тва си е гавра, пиша и се изррива само Joy
Да пожелаем на Ясен бързо да наддаде и диша съмичък и до термин да се прибере вкъщи, а на Танище много щастие   bouquet стискаме палци всичко дае наред Praynig

# 383
Добро утро

И тук да честитя на Танище! Стискам палци малкият Ясен скоро да е у дома   Praynig

Откакто ми казаха да лежа се чувствам като болна, не става само да се лежи  Tired
Тази сутрин така се уплаших, че ми идеше да си забия 1-2 шамара. Сънувам, че раждам (то откакто бях в болница, само това сънувам) и ми казват да напъвам. Е, в просъница усещам как съм легнала по гръб и напъвам ли напъвам  Shocked Когато се осъзнах направо сърцето ми щеше да спре, а коремът ми беше твърд . Поревах си, ама като се разходих по стаите бебчо си шава както обикновено. Дали нямаше да си докарам някоя беля , не знам.  Cry

Гледам коментирате за помощта в началото. Аз имам уговорка с мама да си вземе отпуск и да  дойде за 2-3 седмици да ми помага. С майка ми сме много близки и тя е единствения човек, който може да ме успокои , ако имам нужда  Heart Eyes По-скоро ще ми трябва помощ с домакинската работа, решила съм да се опитам сама да  си се грижа за бебчо. Но определено с майка ми ще ми е много спокойно, тя е много добър и разбран човек. Свекървата живее под нас, знам че мога да разчитам и на нея, но аз няма да мога да се отпусна , както бих могла пред майка ми. А и свеки работи от тъмно до тъмно , но така или иначе ми е казвала , че ако имам нужда от нещо да казвам.На ММ също мога да разчитам на 100%, но той трябва да работи. Иначе не се съмнявам, че ще се справим само двамата без никаква помощ.

Течение и аз имам. Преди беше воднисто и прозрачно, а сега е бледо жълто. Няма мирис, но последните пъти толкова се занимавахме с доки с моето състояние, че забравих да я питам Sad Но като гледам, че и вие имате малко се успокоявам.

Pukanka_, стискам палци това стягане да е безобидно!

sealover и аз получавам леки киселини от пъпеш. Мислех, че си внушавам, но явно наистина е възможно.

RAQSVETLINA стискам палци! Обади се на доктора си, няма смисъл да стоиш в къщи и да те боли.

Puffy1988 , ЧРД и тук!!! Да си жива и здрава и здраво бебече през септември !  nbirthday

# 384
Здравейте и от мен  Hug
Аз в сряда бях на преглед моят мъж вече е станал 2100 гр  newsm30 всичко е наред с него и с мен дано да бъде така до края. Аз съм в 45 дневен болничен от 30,07.
Аз честитих на Танище още вчера във фейса  bouquet дано всичко е наред и скоро да си го гушка вкъщи  baby_neutral
Относно помощниците аз съм предупредила майка ми, че я искам при мен поне за 2-3 дни. С нея мога да споделя с нея мога да се посъветвам а и не на последно място мога и да се скарам и да не се съобразявам  Mr. Green Аз искам да ми помогне с кърменето ако имам затруднения защото тя казва, че много лесно и се е получавало и дано и при мен така стане относно къпането все ще се оправим някакси.  Иначе аз живея със свекъра и свекървата , но мъж ми ги е научил да не се бъркат и дано да не ми се меси мисля, че няма да посмее, но ако все пак започне някакви нежелани съвети да дава не ми е проблем да и направя забележка. Иначе не мисля, че ако спазва дистанция ще ми е лошо да има кой да ми сготви изчисти или най-малкото да наглежда детото за да се изкъпя на спокойствие например. Иначе мъж ми работи до много късно и в дните когато е на работа няма да мога да разчитам на него за нищо.

# 385
Пуфи честит рожден ден!!!!  nbirthday

# 386
Привет-мривет, мамита!

grinning039 Аз продължавам успешно да се гъзурча по плажа (буквално, щото с това шкембе трудно се обръщам като легна)  Laughing

Милата Танище, изневиделица я изненада малкия Ясен. Бързо да се възстановява мъничето и да си отива вкъщи с мама и тати! Вярвам, че всичко ще е наред.

Пуфи, честит ти празник и тук!

Ненимира, задължително е да се мерят тоновете в деветия, дори някои лекари преценяват, че е нужно и по-рано. Повечето АГ нямат апарати за тонове и затова обикновено те пращат там, където си решила да раждаш. По принцип може да си ходиш, където си пожелаеш. Ето ако аз сега реша мога да ида и в Бургас на тонове. Затова не се притеснявай, лекарят ще ти каже кога да започнеш.
Дианка, това което пуска лекаря на апарата по време на прегледа са сърдечните тонове, но само за малко - при записа се проследява в продължение на 20 минути за установяване на някакви аномалии в ритъма, а освен това се мерят и контракции. Другото, което пускат на прегледа е как се влива кръвта през пъпната връв, но то няма общо с тоновете.

Ани, горе главата, ти си машина, така че се стягай! Ще ставаш мама и депресиите си ги остави за друг път  Wink   Hug

Със сигурност изпускам нещо, но малко на крак пиша, докато Стела се увива с кабел от зарядно и ми маже банан по крака, докато се въргаля по мръсния под...
Бягам!  Hug

# 387
Здравейте коремчета!

Puffy1988     nbirthday и тук!

И тук да честитя на Танище малкият Ясен  newsm30 ! Вярвам, че всичко ще е наред, защото Господ е с Вас, просто трябва време. От както разбрах само Ви мисля. Пиши, когато ти е удобно как сте. Hug

Мен много ме болят краката, дали е от тежестта  newsm78

Момичета някой чувал ли е, че в 9-ти месец магнезия се спира / но постепенно / ?

# 388
  • Gone with the wind
Магнезият се пие до 36гс, защото едно от нещата, заради които се пие е, че предотвратява контракциите

Честито и тук на Танище   bouquet
Стискам палчета Ясен да започне да диша самичък скоро и да наддаде бързо, за да се гушкат скоро с мама и тате  fingerscrossed

# 389
Пуфи, ЧРД и от мен!   bouquet Четвърт век си е добър повод за поливане! Laughing

Момичета, и тези, които сте на балкона, пускайте по един ред тук поне през ден-два, че играта от тук нататък ще "загрубява"както се казва. Да не се мислим едни други, кой къде е зачезнал. Ето сега, ми е притеснено какво стана с dddidka. Hug Писа, че ще й вливат желязо и нямаме повече новини. Както още много други майчета. Peace Дано всички сме здрави и безпроблемно да финализираме в поставените срокове този прекрасен проект, по който работим в последните 8 месеца. Hug

Общи условия

Активация на акаунт