До септември не остана, но пък първо ще опустошим бостана! Тема № 20

• 32 089
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
Хм, евтино е българското и на джонсън не са толкова скъпи newsm78

# 571
Аз взех някои неща на Бейбилов , марката на ДМ . Шампоана вече го изпробвах и е много хубав.Пудрата е не само нишесте от царевица ,но има и съдържание на цинк .Само аромата не ми хересва много . Сапунът ще го изпробвам и него скоро. Мисля , че е доста качествена козметика за цените на които се предлага. От българските уж харесвах " Здраве " , но нещо май взех да си променям мнението за тях.
С малката бяхме на Джонсънс в началото , и също съм доволна .
Болката в корема ми мина , но пък сега имам чувството , че бебчо е застанал направо напречно в корема ми , много ми опъва на някои места .
Дария, надявам се да не се установи прееклампсия  Praynig  Етърва ми имаше този проблем и и предизвикаха раждане през осмият месец . Не помня точно кога , но зная , че бебчето беше към 2кг , и не ги държаха много в болницата а ги изписаха .
Ще почета малко сега , това винаги ми помага да заспя по-лесно . А утре съм на ЖК и ще ходя с диването , да видим как ще се справим .  Mr. Green  Интересно ми е каква ли ще и е реакцията като види бебето на 4д-то ...Възможно ли е да се стресне нещо  Thinking 

# 572
Ще почета малко сега , това винаги ми помага да заспя по-лесно . А утре съм на ЖК и ще ходя с диването , да видим как ще се справим .  Mr. Green  Интересно ми е каква ли ще и е реакцията като види бебето на 4д-то ...Възможно ли е да се стресне нещо  Thinking 

Моят синковец никак даже не се стресна, ама гледаше благоговейно, после взе да разпитва док това какво е  Mr. Green Добре че видя, защото дотогава си мислел бедният, че на всеки преглед бебето излиза, док го преглежда със слушалките и то се прибира  Joy Много смешно ми стана като разбрах, за кенгурче ни взема явно  Mr. Green

# 573
Моят синковец никак даже не се стресна, ама гледаше благоговейно, после взе да разпитва док това какво е  Mr. Green Добре че видя, защото дотогава си мислел бедният, че на всеки преглед бебето излиза, док го преглежда със слушалките и то се прибира  Joy Много смешно ми стана като разбрах, за кенгурче ни взема явно  Mr. Green

Много сладко  Heart Eyes Аз на моя син пък му казах, че бебето ще излезе през пъпчето и той се чуди как така, пъпчето било много малко  Mr. Green

Аз няколко пъти съм казвала, но ще повторя, че ще сме на Бюбхен. За мен качеството е много добро, а цената приемлива. С баткото ползвах измиващ гел от главата до петите, 400 мл. за 10 лв. Млякото и олиото са им по 7-8 лв. Не съм пестила като количество и ми е отивало 2-3 месеца, така че за мен не е много.

Андреа, на мен това ми звучи като гъбички на краката. Консултирай се с АГ-то, за да не стане по-сериозно.

Дария, стискам палци!

И аз нямам търпение вече да пера и подреждам дрешки, но ще изчакам още малко.

# 574
Еййй, успях да поспя цял час и 40 минути, единият път се събудих от киселини и се давичках 2 часа, втория път ме събуди ужасно досадна муха. Поне я утрепах де, ама станах окончателно.

# 575
Еййй, успях да поспя цял час и 40 минути, единият път се събудих от киселини и се давичках 2 часа, втория път ме събуди ужасно досадна муха. Поне я утрепах де, ама станах окончателно.
И аз почти не съм спала тази нощ, няколко пъти се събуждах от киселини. И отделно няколко пъти малкия се събуди и каза, че го боли ухо, май му е влязла вода след банята снощи  Tired  Сега нищо му няма, и Т не е вдигал...

# 576
  • Gone with the wind
Моят синковец никак даже не се стресна, ама гледаше благоговейно, после взе да разпитва док това какво е  Mr. Green Добре че видя, защото дотогава си мислел бедният, че на всеки преглед бебето излиза, док го преглежда със слушалките и то се прибира  Joy Много смешно ми стана като разбрах, за кенгурче ни взема явно  Mr. Green

Ааа, Шамс - аз на твоя син отдавна съм му фен  Heart Eyes

# 577
 newsm46 аз изглеждам по същия начин Mr. Green
Тоз ММ като слон в стъкларски магазин докато не ме субуди не може да живее, пък аз заспах в 2 Crossing Arms и ми се спи сега ама съм и гладна Embarassed
Андреа, отивай на доктор, кожните проблеми не са за подценяване Hug
От всичко ли получавате киселини, newsm78 аз като гледам кво ям и нямам, особено аз като готвя, не че ми се получава, ама като някой друг е отвил имам киселини незнайно защо newsm78

# 578
  • велико търново
добро утро Simple Smile аз през деня нямам мн киселинисамо от определени храни и от 3в1-то но тук от 2 3 седмици ве4ер е нещо ужасно така ми ври  Confused имам едно шише с вода до леглото но не помага сега заради киселините пия газирано ина4е преди да забременеяне близвах Rolling Eyes

# 579
Добро утро и от мен
След малко отиваме на преглед,стискайте палчета всичко да е наред  Praynig
От вчера и аз започнах да се подувам.Ръцете и краката са ми като наденички,изпитвам лека болка като се опитам да си свия ръцете в юмрук.
Като се прибера ще мина да се отчета чао за сега  Hug

# 580
Добро утро !
Шамс голям сладур е синът ти  Heart Eyes
Андреа имам подобни балончета по дланите ,но не и м/у пръстите нито по краката ,както е писала Бюти може да са гъбички ,най добре да те види дерматолог . За сърбежа ако направиш баня с оцет и вода може и да облекчи  newsm78
Нинка голям път ,голямо нещо  Hug
Ени тия са за убиване  #2gunfire
Козметиката по скъпа от мойта ,дори и специалните комплекти с отстъпка  Crazy
Взех среден клас ,ако не им понесе да не ме е яд ,кучето ще къпя с нея  Laughing
Ани всеки ползва различни подправки ,а аз ако не са пресни продуктите също получавам киселини  Sick ама вечер нищо не ме спасява ,а дори не ям  Crazy
sweetynel newsm10

# 581
Добро утро !
Шамс голям сладур е синът ти  Heart Eyes
Андреа имам подобни балончета по дланите ,но не и м/у пръстите нито по краката ,както е писала Бюти може да са гъбички ,най добре да те види дерматолог . За сърбежа ако направиш баня с оцет и вода може и да облекчи  newsm78
Нинка голям път ,голямо нещо  Hug
Ени тия са за убиване  #2gunfire
Козметиката по скъпа от мойта ,дори и специалните комплекти с отстъпка  Crazy
Взех среден клас ,ако не им понесе да не ме е яд ,кучето ще къпя с нея  Laughing
Ани всеки ползва различни подправки ,а аз ако не са пресни продуктите също получавам киселини  Sick ама вечер нищо не ме спасява ,а дори не ям  Crazy
sweetynel newsm10

Е сега пък какво стана  newsm78  и не мога да го изтрия   #Cussing out

# 582
  • София
Добро утро!

sweetynel, Анни, успех днес на прегледите.

Андреа, и на мен ми звучи като гъбички, щом е между пръстите и сърби.

Вчера точно козметика на СебаМед видях на промоция. Беше комплект от три продукта /за измиване, олио и още нещо, което забравих какво беше + рамка за снимка и отпечатък за ръчичка. Не помня точно цената, беше нещо в порядъка на 40лв.  Thinking

# 583
Успешна нова седмица, мами! С повечко приятни мисли и емоции и с по-малко болежки и оплаквания!

Шамс, за пореден път ще кажа какъв сладур е сина ти  Mr. Green Записвай му бисерите някъде за спомен, защото са уникални.
Аз от сега водя дневник на бременността и после мисля да направя на детето един - с първите му неща и после с бисерите, които прави и казва. Crazy

Аз като се помотая още малко из нас, отивам да поръчам скрина. Дано да стане бързо, за да започна и аз да пера и да прибирам. Не, че много имам какво, но поне малкото налични неща (показала съм ги в снимката за тези, които не са във ФБ). Чакам финансите в края на месеца, за да си подготвя чантата за родилното поне.

Купих си тензуха и снощи нарязах част от него и тръгнах да го поръбвам и хоп....машината даде проблем. Горния конец се захваща долу някъде при калерчето и не иска да прави гладък оборот, а се събира на топче там долу. Мъчих се до 1 часа, но не стана.  Tired Стискайте палци да се оправи и да си довърша днес тензухените кърпички. А който разбира от машини, моля да даде съвет.

За мамите от Варна - днес в радио Варна от 18:30 часа е откриването на една много хубава книга за раждането. Ако има желаещи да заповядат. Ако ли не - утре ще дам подробности  Mr. Green

Козметиката - аз си купих единствено душ гел и лосион за тяло изцяло био от един чужд сайт. Тествах ги в-у себе си и съм много доволна.

Както ви бях писала, купих си за първите дни еднократни памперси. Отворих ги да ги сравня по размери с многократните и направи ми призля колко зле миришат. Аз ще се отровя от миризмата, какво остава за детенце. Sick Добре, че ще ги позлваме само в началото. Нa Pampers са и то някаква премиум грижа, памучни и с индикатор за влага.  ooooh!

# 584
Добро утро мамчетаа!
Ние се завърнахме от почивка. Направихме си хубава екскурзия. Много съм доволна и заредена.
Вчера направихме първата голяма покупка за бебо. Купихме дървената кошара и съм много хепи. Simple Smile
Днес или утре ще поръчвам количката. Остава да избера тази седмица матрак за леглото, че още не съм се спряла. Остава ни ваничката и другите неща ги броя за дреболии. Даже и да не съм ги купила, ще ги набавя после.
Soho doll къде видя промоцията на Себамед?
А тази промоция на Памперс....Да питам хубави ли са хавлията и кутията. Някой може ли да ги снима? Simple Smile
Ени, аз ако съм на теб ще потърся отговорност от родителите на детето. Вече е все е едно след свършен факт, но ей така да им дам урок.

Честито на патерица, на всички празнуващи, които съм изпуснала предходната седмица. Да сте живи, здрави, усмихнати и винаги в добро настроение!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт