До септември не остана, но пък първо ще опустошим бостана! Тема № 20

• 31 354
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Бърз отчет от прегледа, бебка е добре, обърнала се е с главата на долу, но не е в поза за раждане newsm78, плацентата ми е супер, околоплодните води също, отговаряме си до милиметър с термина 7 септември и нашата пъпна врър е окло главата, ама тя така е от самото начало, продължавам с хапчетата за оросяване на плацентата и в сряда болничен, пълни изследвания и листчето за нещата за болницата, а и ме зарадваха че правят основен ремонт в отделението и бебка ще е от първите бебета в новото отделение на чистичко Flutter изчезвам, че ще ходя до село а закъснявам Embarassed

# 631
Здравейте и от мен бубици сладки   bouquet
Аз днес излизах малко че от няколко дни не бях излизала  Crazy
Ох аз да ви кажа нещо пак май превъртам ,  Mr. Greenнощес кошмар ,сега легнах на обяд пак  ooooh! взех да се притеснявам вече  Confused
Връщам се да ви чета, Ани браво на бебка  Hug, ох аз чак на 01.08 съм на преглед  ooooh!

# 632
Amelly моите съболезнования, аз се чувствам по същия начин като теб...
Момичета, може и да е коментирано, но вие каква козметика мислите да използвате за себе си за след раждането и по принцип може ли да се използва? Имам предвид стягащи, антицелулитни кремове и т.н.

# 633
Лигла, дано всичко да е наред и много скоро да си вкъщи Hug

Благодаря ви момичета за подкрепата Hug Hug Hug. Още гледам да не се шашкам много и се моля да резултатите от урината да са добри Praynig
 А се тормозя, че почти нищо за бебчо нямам. Сама не мога да пазарувам, трябва ММ да е свободен, а той все не  е, и толкова други неща трябва да се свършат а все няма време...но най-важно е бебчо да е ОК.

Отново  Hug Hug Hug Hug коремчета

# 634
Здравейте мамчета!
Включвам се, за да кажа че и аз съм съпричастна с Танище и стискам палци за тях двамата!!!
С толкова позитивна енергия съм сигурна, че малкият ще събере сили!
На Лигла пожелавам много кураж! Стискам палци всичко да е наред
Козметиката - спряла съм се на Веледа и Тьопфер - и двете са био. Инъче много ми хвалят Уриаж. Крем за подсичане - Судокрем - много мами просто го препоръчват нон стоп!
Матрак - в крайна сметка се спряхме на Магнифлекс - още не съм го видяла на живо, за да дам категорична препоръка. Доверих се на консултантите в магазина
Възглавница - малко ми е Х има ли нужда бебето от възглавница или не в крайна сметка
Спално бельо - днес си взех един комплект на Лорели, като изпера ще видя колко ще омекне преди поръчката на втория сет.
Прах за пране - заложих на Сано, по препоръки на мамите тук. Още не съм го тествала, но скоро ще докладвам и за него
Рапорт даден, рапорт приет - отчетох ви се и аз подобаващо
Желая на всички мами да държат фронта, малко остана!

# 635
Привет и от мен, мили мамчета!

Искам да пожелая на всички Ви лека бременност и раждане естествено, както и здраво бебенце!

Аз съм с планирано раждане и си избрах 7-ми Септември. Вече се спи трудничко - често будене по сред нощите, защото бебко явно обича нощните часове. Нямам избор и трябва да му правя компания!  Party

# 636
Браво за хубавите новини от прегледите
Дано само така да продължаваме  Praynig
 Hug

# 637
  • велико търново
аз шампоан,олио и крем за подси4ане заложих на Бо4ко а пудрата е на белла,пове4ето неща ина4е са на бертони 4увала съм 4е са много доволни от тази марка Rolling Eyes днес се разходих малко пове4е и усетих мускулна болка в корема високо даже бих казала до пъп4ето newsm78 но сега като съм си легнала и си по4ивам нямам такава болка newsm68 но много гадно ми изтръпва дясната ръка краката яко се подуват от жегите като ги дигна за 10 мин на стената се оправят но отида ли да сготвя или да простра и пак се подуват Sad ина4е вс др ни е добре рита се по силно мойта дива4ка да ми е жива и здрава като мом4е рита Simple Smile

# 638
Аз ходих до магазина, който е на 10 мин. от нас да се разкарам и едвам се прибрах, първо ме натискаше все едно ще излезе от корема, навръщане кръста ме заболя, абе като инвалид съм. Сега си почивам.

Аз пудра няма да купувам, мисля че няма нужда.

# 639
  • велико търново
така е за съжеление ве4е сме трудно подвижни  Sad добре 4е остана само 1 месец 4е и утре и вдругиден го давали 40 градуса с тези корем4ета как ще издържим нз  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511  нз за вас мам4ета аз си пускам вентилатора и цял ден бръм4и за сега спасява полужението  Rolling Eyes а за памперси какви сте взели или какви мислите да земете и защо newsm78

# 640
shirina аз съм по цял ден на климатик, иначе ще пукна. Памперси ще взема като ме изпишат/ защото за клиниката не ми искат /, под блока имаме бебешки магазин, така че няма смисъл да се презапасявам. Чудя се какви, сигурно ще взема Памперс  newsm78

# 641
Много сме отчитащите се от прегледа днес Wink важното е че и новините са добри. При нас също всичко е нард, младеЖът около 2 кг, бяхме с баткото и таткото, те обаче много не успяха да го видят, че вече е голям, а беше заспал с крачета пред лицето. Горе-долу се видя бузанчо, лекарката каза, че коремчето му върви малко по-дебеличко. За един месец аз съм качила 2кг, а бебчо 1кг, което ме звучи добре  Grinning

# 642
Супер , много се радвам , че днес само хубави новини се чуват .Мен ме викат следващият път на 5-ти август , но чак сега зацепих , че всъщност това е само след две седмици, и се чудя сега вече на две седмици ли ще трябва да ходя  Thinking  Ох , и следващият път ще правим всякакви изследвания , секрети от всички дупчици ще трябва да давам  Blush 
Ширина , в предната тема сме посветили поне 5 страници на памперсите , върни се назад и виж кой какво споделя  Peace
Един съвет , кйто ми даде днес акушерката е да спя на ляво , така бебчето ще се обърне с гръбчето на дясно , а това била по хубавата поза за по-лесно раждане. Обаче истината е , че на мен никак не ми е приятно да спя на ляв заради притискането на сърцето  Whistling

# 643
Добър вечер маминки,

включвам се най-после Simple Smile

Благодаря на всички, които бяха загрижени за моята маймунка. Прекрасни сте момичета!  Hug Сега е по-добре, но не желае да се храни. Определено е на настроения от вчера, на моменти унила и поспалива, на моменти - игрива, както обикновено. Повръщането приключи с онова, което беше събота вечер, все още нямам обяснение какво е. Зъб нов има, температура не е вдигала, разстройство също няма, но не иска да яде и това е. Нашия вуйчо педиатър предполага, че е вирусче. Дано се оправи по-бързо, защото съм под голямо напрежение, притеснено ми е.
Иначе ние сменихме морето с планина и сега сме в Родопите при бабата на мъжа ми Simple Smile По-добре се чувствам на хлад. Честно казано ми се прибира вкъщи, но още седмица и тогава.

Фоша, аз продъних ушите на всички с този препарат, само до теб явно не съм стигнала Simple Smile)) Даже във Фейсбук съм качила снимка, ако не знаеш как изглежда - виж го. С него пера и до ден днешен, даже мисля да минавам изцяло на него, имат и небебешки вариант, който също е изпробван от мен и то за дрехите на малката.  Peace

Лигла, стискам палци.  Praynig

Слипинг бюти, явно вече започваш да натежаваш и ти се отразява. Важното е бъбреците сега да не създават проблеми.  Hug

Ох, момичета на много от вас искам да кажа куп неща, но нещо не смогвам. Като се пооправи малката ще съм повече в час!

Прегъдки на всички!

# 644
Много четох, но малко запомних  Mr. Green

И ние бяхме на преглед  Mr. Green Бебка е 1700 гр,обърнала се е главично, слава Богу, шийката е тип-топ и си държи фронта, а малката маймуна отново не си показа личицето. Аз не съм мръднала на кг, вече месец и съм много доволна... Дано така си и остана до края. По този повод док си отмени нареждането за изледването за диабет, но пък ме прати за хемоглобин, където една вампирка така ме намушка, че страшно ме заболя. Нерв уцелила...

Да не забравя да ви благодаря на всички за милите думи за моя син - голям шемет ми е  Hug

Танище, и тук да пожелая скорошно прибиране на Ясен  Hug

Лигла, пази леглото. Аз два месеца го пазих и сега, да чукам на дърво, съм добре. Ходя напред-назад, активна съм и добре се чувствам, но гледам и да полегна на канапенцето все пак  Mr. Green

Сейловър, мен си ме викат от сума време на 2 седмици, заради шийката, а сега ми казаха, че от следващата седмица съм една седмица на тонове, следващата на док... И така докато се зачести. Не остана и туйто  Mr. Green

Днес 3 жени ме питаха дали е за съвсем скоро раждането. А на мен си ми остават два месеца до термин. Да видим кога ще се роди това инатливото  Mr. Green ММ е решил, че с нашия късмет след цялото лежане за задържане, накрая ще пренося  Joy

Сохо дол, ако не се лъжа, ти спомена, че не вярваш на упойките. Като изпитала епидурална упойка, ти гарантирам, че както си усещаш контракциите, така изведнъж след поставянето на упойката, няма и помен и има само сладост и светлина. Ние си приказвахме и клЮкарехме с бившия тогава, докато чакаме разкритие. Но и напъните не се много усещат, ако както е в моя случай, не се таймира добре поставянето на упойка. Аз лично ще пробвам отново нормално без упойка, а док този път ми каза, че упойка до 5-6 см, след това кой се упоил - упоил, който не - ще трае и риве  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт