Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 19 ~

• 48 440
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Гамзе, днес в колата с Мерт.. много е сладка

Гамзе е толкова сладка...

# 617
Този момент винаги ме скъсва от смях - Синан се обажда на Елиф по време на акция, за да я пита къде му е сложила черните тениски. Обожавам ги - няма такива сладури ...  smile3532 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts

Ще ги купя нови...  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Да, Елиф бързаше за акция и се чудеше какво да му каже, ама и Синан намери кога да се обади за тениските си ... rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Той е проклетия "най-удобните" моменти намира за да си отвори голямата уста..  hahaha
Наистина е голяма проклетия

# 618

Месут и Мелек не се женят. Поне в епизодите, които са излъчени до сега. Веднъж имаха тайна мисия и се правеха на женени, но не са. Иначе ще имат връзка по натам в сериала ...  newsm10
Ахам, значи "сватбените снимки" са мисия! Няма толкоз лесно да се даде Месут!

Да сватбените снимки са от мисия, на която Мелек и Месут се правеха на женени. Това е в първи епизод от 7-ми сезон.  newsm10

Но иначе още 6-ти сезон Мелек и Месут ще започнат връзка ...
Heart Eyes
Дано Зейнеб Бешерлер остане в серила и да имаме и истинска сватба между Месут и Мелек а и за  да има малко щастие след смъртта на Зейнеб.

И аз се надявам Зейнеп Бешерлер да остане в сериала. Знам, че каза че няма да участва в 8-ми сезон, но дано да размисли и да остане. Ще е хубаво ако развият още повече връзката на Мелек и Месут ... Praynig
И аз се надявам Зейнеп Б. да остане и 8 сезон, но ще видим.

Да така е.. една двойка поне да има щастлив край..  Heart Eyes Между другото снимките , които си видяла, може да са били от съня на Месут и Мелек, вече не помня кой сънува, но помня , че имаше нещо такова, в някой епизод, ако Роси се сеща, защото смътни спомени около мен ..  newsm78

# 619
Говорят за новия сериал на Гамзе - видяхте ли познати хора?  Mr. Green Между другото, как се усмихва, толкова обичам тази усмивка...  Joy ♥♥♥

http://www.youtube.com/watch?v=wtlQ-OfGLSU&feature=youtu.be

# 620
  • София
Момичета защо сменят Айля сега гледах епизода с прострелването на Али и актрисата е друга?

# 621
Говорят за новия сериал на Гамзе - видяхте ли познати хора?  Mr. Green Между другото, как се усмихва, толкова обичам тази усмивка...  Joy ♥♥♥

Аз видях познати хора- Ефе от Мечтатели. И актьора, който ще играе Фатих султан Мехмет ми заприлича на Тибет от нашия сериал

# 622
Момичета защо сменят Айля сега гледах епизода с прострелването на Али и актрисата е друга?
Ми аз лично не знам, но може би Роси знае.........

# 623

Аз видях познати хора- Ефе от Мечтатели. И актьора, който ще играе Фатих султан Мехмет ми заприлича на Тибет от нашия сериал

Благодаря ти за клипа Рени! В главните роли ще са Гамзе Йозчелик и Мехмет Акиф Алакурт (той е играл в редица други сериали - няма общо с Тибет). Другите действащи лица в сериала ще бъдат именно Даахан Кюлегеч/Ефе от Мечтатели и Ханде Сорал/Арми от Малки жени, която играеше и в сериала Алев Алев с Берк и Илкер. Тук доколкото разбрах тя ще е двойка с Даахан. Споменават се също и имената на Аслъ Тандоан/Ламия от Мелодия на Сърцето и Дилян от Щастливи заедно и съпругът й Теоман Кумбарджъбашъ/Дживан от Щастливи заедно. Доколкото разбрах сериала ще е исторически ... newsm10

# 624
Ми аз лично не знам, но може би Роси знае.........

Филиз Тачбаш/Айля играе в сериала до края на 6-ти сезон, след което решава да напусне, защото иска да се занимава с театър и с други неща. Затова в 7-ми сезон друга актриса поема ролята на Айля ... Peace

# 625

Месут и Мелек не се женят. Поне в епизодите, които са излъчени до сега. Веднъж имаха тайна мисия и се правеха на женени, но не са. Иначе ще имат връзка по натам в сериала ...  newsm10
Ахам, значи "сватбените снимки" са мисия! Няма толкоз лесно да се даде Месут!

Да сватбените снимки са от мисия, на която Мелек и Месут се правеха на женени. Това е в първи епизод от 7-ми сезон.  newsm10

Но иначе още 6-ти сезон Мелек и Месут ще започнат връзка ...
Heart Eyes
Дано Зейнеб Бешерлер остане в серила и да имаме и истинска сватба между Месут и Мелек а и за  да има малко щастие след смъртта на Зейнеб.

И аз се надявам Зейнеп Бешерлер да остане в сериала. Знам, че каза че няма да участва в 8-ми сезон, но дано да размисли и да остане. Ще е хубаво ако развият още повече връзката на Мелек и Месут ... Praynig
И аз се надявам Зейнеп Б. да остане и 8 сезон, но ще видим.

Да така е.. една двойка поне да има щастлив край..  Heart Eyes Между другото снимките , които си видяла, може да са били от съня на Месут и Мелек, вече не помня кой сънува, но помня , че имаше нещо такова, в някой епизод, ако Роси се сеща, защото смътни спомени около мен ..  newsm78

Да, може и от там да са. Мисля, че Месут сънува, но не съм сигурна. Това стана малко преди края на 6-ти сезон. Ако не се лъжа в 246 епизод от турската номерация. Тогава бяха пуснали снимки, които се оказаха от техен сън. А в началото на 7-ми сезон Месут и Мелек бяха на тайна мисия, на която се правеха на женени и бяха облепили навсякъде сватбени снимки. Тогава самите те така се вживяха, че дълго ги гледаха. Все се надявам Зейнеп Бешерлер да размисли и да остане и в 8-ми сезон, но ще видим ...  newsm51

# 626
Муратхан, с гаджето, още на миналата почивка на Гамзе се бяха хванали за ръце, сега и сладолед, романтици ...  hahaha Joy ♥♥

# 627

Благодаря ти за клипа Рени! В главните роли ще са Гамзе Йозчелик и Мехмет Акиф Алакурт (той е играл в редица други сериали - няма общо с Тибет). Другите действащи лица в сериала ще бъдат именно Даахан Кюлегеч/Ефе от Мечтатели и Ханде Сорал/Арми от Малки жени, която играеше и в сериала Алев Алев с Берк и Илкер. Тук доколкото разбрах тя ще е двойка с Даахан. Споменават се също и имената на Аслъ Тандоан/Ламия от Мелодия на Сърцето и Дилян от Щастливи заедно и съпругът й Теоман Кумбарджъбашъ/Дживан от Щастливи заедно. Доколкото разбрах сериала ще е исторически ... newsm10
Объркала съм се значи...
А знае ли кой-кой ще е във филма ли още не се знае?Ще има ли отделна тема за него или...
Логично е да е исторически. Все пак Мехмет Акиф Алакурт ще играе султан от 15 век.
Не знаех, че Аслъ Тандоган и Теоман Кумбарджъбашъ са женени вече. Знаех, че са двойка, но не и за сватба

# 628
Муратхан, с гаджето, още на миналата почивка на Гамзе се бяха хванали за ръце, сега и сладолед, романтици ...  hahaha Joy ♥♥

Не му ли е рано за гаджета? Иначе са толкова сладки...

# 629

Объркала съм се значи...
А знае ли кой-кой ще е във филма ли още не се знае?Ще има ли отделна тема за него или...
Логично е да е исторически. Все пак Мехмет Акиф Алакурт ще играе султан от 15 век.
Не знаех, че Аслъ Тандоган и Теоман Кумбарджъбашъ са женени вече. Знаех, че са двойка, но не и за сватба

Ами май не са правили сватба, но от години живеят заедно на семейни начала - затова така се изразих. Иначе нямам представа за тема, нито за имената на персонажите на всеки. Малко по малко ще излезе инфо ... Peace

Общи условия

Активация на акаунт