Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 19 ~

• 48 769
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
                                                                                Днешния епизод беше доста хубав  Hug Hug Hug

Започна с търсенето на този, който е блъснал Сейран. Него го хванаха, понабиха го Али и Синан и той каза къде се крие шефа му. Целия екип гони шефа (включително Месут и татко Ръза), но го изтърваха. После Мурат и Зейнеп проследиха някакъв негов служител. Той щеше да се срещне с шефа си. И така де отидоха на мястото на срещата, подгониха го, но тъкмо да го хванат и мина някаква кола и го блъсна. Явно го уби, защото Месут каза на татко Ръза: Не съм и предполагал, че ще свърши така.

После Месут отиде в болницата, Сейран вече беше будна. Той се опита да я утеши, каза й: "Стига, успокой се , ти си добре, другата седмица се женим, всичко ще се оправи." Тя му се развика: "Каква сватба?? Не виждаш ли в какво състояние съм?? Как ще се женим, а детето ни?" После влезе Явуз и Месут излезе. Горкия при тези думи направо рухна.

Много ме трогнаха думите, които си размениха Мурат и Зейнеп в колата, докато той я караше към тях. З: "Представяш ли си?!? Сейран месеци наред е носила това дете. Сутрин се е събуждала с него, вечер си е лягала с него. И изведнъж се събужда без него, разбира, че го няма."  М: "Даа, това е ужасно, Месут беше съсипан. В болницата, когато бяхме двамата се опитах да му кажа нещо, да го утеша, но просто не намерих думи. Такъв мъж като скала, а как рухна за секунди." После Мурат се качи за малко в тях, целуна Йомер и погледна към Зейнеп. За малко реших, че ще я целуне. Но , уви това не стана.

После екипа се занимаваше с някакво изнудване. Някакъв е снимал как синът на богаташ се дрогира. Изпратил снимката на семейството и ги заплашил, че ако не му дадат пари, ще прати снимката в пресата и ще ги съсипе. Синът взе един пистолет и хукна след изнудвача (поне той предполагаше така). Като го подгони обаче срещна доста хора и те го пребиха. Синан и Мурат видяха пребития и Синан хукна след нападателите. Проследи ги, те се събраха в една къща, а Синан звънна на Мурат и му вика: "Мурат тука става интересно. Тъпаците се събраха на едно място. Като пилци  hahaha hahaha hahaha" Така де, хванаха ги и свърши случая

После Синан и Мурат патрулираха и им съобщиха за някакъв случай, в който мъж гони жена си да я бие. Те тръгнаха натам. Мъжът държеше нож, и заплашваше да я заколи. Тя имаше малки рани по лицето и ръцете си. Мурат хвана жената и остави мъжа на Синан. Той обаче през цялото време си припомняше как беше убита любимата му Елиф. Отиде и доста би мъжа. Накрая Мурат го разтърва и вика " Мисля че му стига толкова, Синан."

Накрая , ако имам точен спомен, даваха как Хюсню и Суат се приготвят да отидат на гости на някаква приятелка на Хюсню. А Назике вика : "Нас никой никъде не ни кани" Хюсню и отговори: "Спокойно ще ти направя една незабравима вечер" Назике "Така ли? Кога?" Хюсню:"На празника на вещиците"  Joy Joy

Иии май това беше  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хиляди благодарности за подробния разказ на епизода - било е много интересно ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts

Надявам се скоро да го качат - много е гадно като го няма никъде ...  Praynig

Това със Синан когато си спомни как намушкват Елиф и преби онзи го помня отлично. Много тъжна сцена - за пореден път Синан показа колко силно обича Елиф ...  cry txtloves

Много жалко за бебето на Сейран и Месут ...  Sad

Било е интересно с Мурат и Зейнеп и със семейство Чобан - благодаря отново ...
  love001

# 151
                                                                                Днешния епизод беше доста хубав  Hug Hug Hug

Започна с търсенето на този, който е блъснал Сейран. Него го хванаха, понабиха го Али и Синан и той каза къде се крие шефа му. Целия екип гони шефа (включително Месут и татко Ръза), но го изтърваха. После Мурат и Зейнеп проследиха някакъв негов служител. Той щеше да се срещне с шефа си. И така де отидоха на мястото на срещата, подгониха го, но тъкмо да го хванат и мина някаква кола и го блъсна. Явно го уби, защото Месут каза на татко Ръза: Не съм и предполагал, че ще свърши така.

После Месут отиде в болницата, Сейран вече беше будна. Той се опита да я утеши, каза й: "Стига, успокой се , ти си добре, другата седмица се женим, всичко ще се оправи." Тя му се развика: "Каква сватба?? Не виждаш ли в какво състояние съм?? Как ще се женим, а детето ни?" После влезе Явуз и Месут излезе. Горкия при тези думи направо рухна.

Много ме трогнаха думите, които си размениха Мурат и Зейнеп в колата, докато той я караше към тях. З: "Представяш ли си?!? Сейран месеци наред е носила това дете. Сутрин се е събуждала с него, вечер си е лягала с него. И изведнъж се събужда без него, разбира, че го няма."  М: "Даа, това е ужасно, Месут беше съсипан. В болницата, когато бяхме двамата се опитах да му кажа нещо, да го утеша, но просто не намерих думи. Такъв мъж като скала, а как рухна за секунди." После Мурат се качи за малко в тях, целуна Йомер и погледна към Зейнеп. За малко реших, че ще я целуне. Но , уви това не стана.

После екипа се занимаваше с някакво изнудване. Някакъв е снимал как синът на богаташ се дрогира. Изпратил снимката на семейството и ги заплашил, че ако не му дадат пари, ще прати снимката в пресата и ще ги съсипе. Синът взе един пистолет и хукна след изнудвача (поне той предполагаше така). Като го подгони обаче срещна доста хора и те го пребиха. Синан и Мурат видяха пребития и Синан хукна след нападателите. Проследи ги, те се събраха в една къща, а Синан звънна на Мурат и му вика: "Мурат тука става интересно. Тъпаците се събраха на едно място. Като пилци  hahaha hahaha hahaha" Така де, хванаха ги и свърши случая

После Синан и Мурат патрулираха и им съобщиха за някакъв случай, в който мъж гони жена си да я бие. Те тръгнаха натам. Мъжът държеше нож, и заплашваше да я заколи. Тя имаше малки рани по лицето и ръцете си. Мурат хвана жената и остави мъжа на Синан. Той обаче през цялото време си припомняше как беше убита любимата му Елиф. Отиде и доста би мъжа. Накрая Мурат го разтърва и вика " Мисля че му стига толкова, Синан."

Накрая , ако имам точен спомен, даваха как Хюсню и Суат се приготвят да отидат на гости на някаква приятелка на Хюсню. А Назике вика : "Нас никой никъде не ни кани" Хюсню и отговори: "Спокойно ще ти направя една незабравима вечер" Назике "Така ли? Кога?" Хюсню:"На празника на вещиците"  Joy Joy

Иии май това беше  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хиляди благодарности за подробния разказ на епизода - било е много интересно ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts

Надявам се скоро да го качат - много е гадно като го няма никъде ...  Praynig

Това със Синан когато си спомни как намушкват Елиф и преби онзи го помня отлично. Много тъжна сцена - за пореден път Синан показа колко силно обича Елиф ...  cry txtloves

Много жалко за бебето на Сейран и Месут ...  Sad

Било е интересно с Мурат и Зейнеп и със семейство Чобан - благодаря отново ...
  love001

Ми то и вчерашния епизод го нямаше, за тоя направо не се и надявам вече, никой ли го записва, преди го намирах във всички възможни сайтове, а сега..

- Между другото си беше смешно как базикаха Мурат за където набързо приспа един само Синан  вика; Не си знаеш силата..  hahaha hahaha hahaha  А Мурат; Да викнем ли линейка  Joy Joy Уникални са..  Mr. Green Накрая пак имаше СинМур , момент така да го кажа  Mr. Green Горките се оплакваха Синан за Елиф, Мурат за Зейнеп..

# 152
Добър вечер! С една не толкова добра снимка. Grinning

# 153
Добър вечер! С една не толкова добра снимка. Grinning

нали и аз я качих, какъв беше смисъла пак, само ми се гади..  Mr. Green

# 154
Познайте за кого го е писала?  Mr. Green

gamzeozcelikk
Photo by; love❤

# 155
Ми то и вчерашния епизод го нямаше, за тоя направо не се и надявам вече, никой ли го записва, преди го намирах във всички възможни сайтове, а сега..

- Между другото си беше смешно как базикаха Мурат за където набързо приспа един само Синан  вика; Не си знаеш силата..  hahaha hahaha hahaha  А Мурат; Да викнем ли линейка  Joy Joy Уникални са..  Mr. Green Накрая пак имаше СинМур , момент така да го кажа  Mr. Green Горките се оплакваха Синан за Елиф, Мурат за Зейнеп..

Било е супер. А какво са си говорили Синан и Мурат за Елиф и Зейнеп?  newsm76

За щастие днешния епизод на Опасни улици вече е качен - супер много се радвам. Благодаря от сърце на ъпа. Когато нета ми се подобри ще го изтегля. Нямам търпение да го  гледам. Ето линка ...
  newsm44 Two Hearts Two Hearts

http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-detai … c35c931064c126556

# 156

- Между другото си беше смешно как базикаха Мурат за където набързо приспа един само Синан  вика; Не си знаеш силата..  hahaha hahaha hahaha  А Мурат; Да викнем ли линейка  Joy Joy Уникални са..  Mr. Green Накрая пак имаше СинМур , момент така да го кажа  Mr. Green Горките се оплакваха Синан за Елиф, Мурат за Зейнеп..

Било е супер. А какво са си говорили Синан и Мурат за Елиф и Зейнеп?  newsm76

За щастие днешния епизод на Опасни улици вече е качен - супер много се радвам. Благодаря от сърце на ъпа. Когато нета ми се подобри ще го изтегля. Нямам търпение да го  гледам. Ето линка ...

http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-detai … c35c931064c126556

И аз така, даже го изтеглих веднага, щом го качиха..  Hug

Един мъж гонеше жена си с нож, Синан и Мурат го подгониха и естествено горкия се сети за Елиф Sad Вечерта си говориха, как тази жена е извадила късмет, за разлика от Елиф, а Мурат разказа на Синан, как на годежа им със Зейнеп и него са го наръгали.. а Синан му намекна,че все още не е късно за Зейнеп  Heart Eyes

# 157

- Между другото си беше смешно как базикаха Мурат за където набързо приспа един само Синан  вика; Не си знаеш силата..  hahaha hahaha hahaha  А Мурат; Да викнем ли линейка  Joy Joy Уникални са..  Mr. Green Накрая пак имаше СинМур , момент така да го кажа  Mr. Green Горките се оплакваха Синан за Елиф, Мурат за Зейнеп..

Било е супер. А какво са си говорили Синан и Мурат за Елиф и Зейнеп?  newsm76

За щастие днешния епизод на Опасни улици вече е качен - супер много се радвам. Благодаря от сърце на ъпа. Когато нета ми се подобри ще го изтегля. Нямам търпение да го  гледам. Ето линка ...

И аз така, даже го изтеглих веднага, щом го качиха..  Hug

Един мъж гонеше жена си с нож, Синан и Мурат го подгониха и естествено горкия се сети за Елиф Sad Вечерта си говориха, как тази жена е извадила късмет, за разлика от Елиф, а Мурат разказа на Синан, как на годежа им със Зейнеп и него са го наръгали.. а Синан му намекна,че все още не е късно за Зейнеп  Heart Eyes

Благодаря ти за разказа. Хубаво е, че Синан и Мурат са си говорили за своите любими Елиф и Зейнеп. Двамата са страхотни приятели ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts

# 158
Забелязвате ли анкетата: Зейнеп, Елиф, Мурат, Синан водят класацията..  Mr. Green

# 159
нали и аз я качих, какъв беше смисъла пак, само ми се гади..  Mr. Green
Аз на предните страници никъде не я видях, но щом си я качила ще си изтрия поста. Laughing
П.П: Всъщност май няма как да го изтрия, защото ми дава "Грешка! Нямате право да триете мнението си", но и аз не знам защо. Thinking

# 160
Аз на предните страници никъде не я видях, но щом си я качила ще си изтрия поста. Laughing
П.П: Всъщност май няма как да го изтрия, защото ми дава "Грешка! Нямате право да триете мнението си", но и аз не знам защо. Thinking
[/quote

Хайде сега, няма нищо.  Mr. Green И на мен ми е ставало така, аз все си мисля, че е от времето, което е минало от както е постнато и след известно време, не може да се трие.  Peace

# 161

Хайде сега, няма нищо.  Mr. Green И на мен ми е ставало така, аз все си мисля, че е от времето, което е минало от както е постнато и след известно време, не може да се трие.  Peace

Аз не съм видяла снимката преди това - само сега. Иначе преди пробвах да си трия пост, но не става ..Wink

# 162
Забелязвате ли анкетата: Зейнеп, Елиф, Мурат, Синан водят класацията..  Mr. Green

Да забелязах! Изглежда всички искаме да сме като тях ...  Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

# 163
Гледахте ли серията, момичета? Hug
Зейнеп Бешерлер с майка си и баща си. Според мен прилича повече на майка си. Thinking

# 164
Умирам, тези са повече от уникалните първите 10 минути съм ги проспала, както и да е събудих се на  Бонт и момичето му, смях на воля..  Joy Joy

Значи Хюсню и Суат при Мюрвет, тя разказва за преживяванията им с Хюсню и само си дават пляс ( тоест 5 )  и вече Суат, може да пукне от ревност, накрая тя започна да разказва, как са били заедно в колата, ама на нея й дошъл цикълът и щяла да замине седалката, а Хюсню включил сирените за нея и отишъл в първата аптека, Суат вече се разбесня и вика дай сега на теб едно пляс и като й заби един шамар  Joy  

По пътя Суат и Хюсню се скараха, а през това време пътна полиция гонят за наркотици, Суат казва само на Хюсню, че иска да слезе, а Хюсню да не се връща повече, както се бутат, какво стана , онея с наркотиците направиха една яка катастрофа, Хюсню започна да се извинява, ама после разбра кой е и накрая пак спечели награда.  hahaha hahaha hahaha

Междувременно Синан, Али, Енгин, Мурат и Зейнеп, бяха на дежурство вечерта, този който е трябвало да дава показания в съда, се направи на болен и извикаха линейка, Енгин влезе в нея, а Мурат и Зейнеп след тях, Синан и Али останха, линейката се оказа, фалшива, защото набързо приспаха Енгин, а малко по-късно при Синан и Али, дойде истинската линейка, междувременно Зейнеп стреляше по фалшивата, но онези се изплашиха и хвърлиха Енгин .. той пак леко се отърва и го заведоха в болница.  Peace

В болницата Явуз забиваше една от сестрите, ама и Мурат не стои кротко, той говореше с Мелек и преди да затвори й каза "целувам те" и Зейнеп чу, а той каза; тоест целуни Ширин и после Мурат; Да ми беше казал кой идва. Синан; Аз от къде да знам, че ще раздаваш целувки насам-натам..  Mr. Green Mr. Green

Майката на Мелек, преди това не беше много доволна, че Зейнеп се е върнала в екипа, ноо Ширин също беше нарисувала Мурат.  Rolling Eyes

Тъжно ми е за Сейран, дори не искаше да яде ..

Назике си намери работа като детегледачка побъркаха я и тя хвана въшки  hahaha Който е гледал целия сезон, знае утре как ще я мият в легена  Joy

Когато отиваха на операция, Зейнеп само метна жилетката на Мурат и му каза; Сложи я не се прави на тарзан  Mr. Green Mr. Green Мурат; Да ми я беше метнала на главата  Joy - Не пропускат да се заяждат, но са много сладки ♥

Явуз, имаше среща със сестрата и Мурат и Синан, набързо останаха на улицата, накрая отидоха в управлението да спят, а на сутринта едвам станаха, а Зейнеп болна, хвана ме смях само Мурат й каза да отиде на лекар, не може така щяла да го зарази, направо ме разби ..  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт