Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 19 ~

• 48 468
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Много е красива, Роси, не мога да и се нагледам  txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts  love001 Тези панталонки посмъртно не бих ги забравила-имам абсолютно същите. Мама беше в Турция и ги купила от някакъв магазин, веднага се сетих за Чаала, какъв късмет просто.  Mr. Green Преди това я бях видяла с Берк със тези панталонки. Сладурите ми те... Ето я и снимката, за която говоря:

Обожавам ги просто, уникални са...    bouquet

Уау, наистина си с голям късмет, щом имаш същите панталонки като на Чаала. Супер е, че майка ти е била в Турция и ти е купила - много са готини. И аз не бих ги сбъркала. Още от момента, в който Берк отиде на гости на Чаала в академията миналото лято и пуснаха общи снимки от там. Двамата са толкова сладка двойка - обожавам ги ...  newsm51 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts

Оо, колко сладко и какъв късмет ..  Mr. Green Много се радвам за теб и така е много са сладки, спомням си миналата година как се радва Роси на тази снимка ..  hahaha newsm76 newsm76 newsm76

Налиии, как няма да се радвам - направо бях на седмото небе, когато видях тези снимки на Берк и Чаала. Толкова много ги обичам - моля се скоро да ни зарадват с още някоя обща снимка. Знаем, че Чаала покани Берк в академията - може и да е ходи, ама да не са казали. Но дано да иде да се видят и да пуснат някоя снимка за нас техните верни фенове ...  newsm44 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts  Praynig Heart Eyes

# 526
Роси, Рени благодаря ви за подробния разказ на днешния епизод. Наистина беше много интересен ...  Hug Hug Hug

Аз също много се смях на семейство Чобан. Магаретата видяха Тибет да мери един костюм и веднага помислиха, че е за сватбата. Накрая се оказа, че братовчеда на Тибет ще се жени и той му е помогнал за пръстена. Хюсню така се зарадва и започна да прегръща Тибет, а Зелиха направо побесня и го изгони ... hahaha hahaha hahaha

Много се забавлявах и с Али! Горкия как си сецна кръста. Явуз му каза, че трябва да си почива 2 дни. А Али вика - само 2 дни ли, мислех, че ще е повече. Mr. Green

После Пънар и Али решиха да заминат на почивка на минералните бани - толкова бяха щастливи и изведнъж татко Ръза се появяна на вратата с някакъв здравеняк - бил физиотерапевт. Когато Али го видя вика - ама този ще ме смачка ...  Mr. Green

По едно време Али така пищеше от болка заради този, а Пънар каза на татко Ръза, че заради него щяла да остане вдовица. После двете с Айля отидоха да помогнат на Али ...  Joy Joy Joy

Мурат и Зейнеп бяха много сладки. Толкова беше хубаво как той помнеше годишнината от сватбата им. Зейнеп беше я забравила, но на другия ден я отпразнуваха на патерици. Много ми хареса как Мурат я заведе на тяхното място и после извади вино. Бяха много сладки - той искаше да й каже, че още я обича, но тя му каза да спре. Въпреки всичко той така я притисна към себе си. Много са сладки ...  newsm51 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves

Най-любимите ми моменти от епизода бяха със Синан и телефона му. Няма такъв сладур - взели, че му свили телефона.   Two Hearts Heart Eyes Flushed

Той си мислеше, че го е забравил и реши да звънне и да провери. Хюсню излезе с номера, че няма пари в телефона си, Мелек даде своя и Синан се обади. От другата страна крадците му философстват. Били му свили телефона - бил скъп и имал важни номера. Ако си го иска трябвало да плати за него, но без полиция.  tooth

Тогава Синан така чаровно и сладко се усмихна. Разби ме като им каза: "Естествено, каква полиция приятелче. Къде да дойда"   rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Синан отиде на срещата с крадците и си плати телефона. Онези глупаци почнаха да се хвалят, че имали и друга техника - телевизори, плазми, лаптопи. Синан вика - така ли, аз ще откривам бар. Трябват ми 2-3 плазми. И те - няма проблем. Ела ще ти покажем склада ни ...  smile3533

Когато пристигнаха Синан така доволно си подсвиркваше. Вика: "Вие сте страшни. Колко ли къщи сте изтарашили", а глупаците почнаха - магазини, офиси, доста се потрудихме. Дори шефа им се появи и им се скара, че са довели Синан тук - вика да купува каквото ще купува и да си ходи ...  newsm62

Най-забавно ми стана, когато Синан каза: "Това ли са плазмите", а после направи една сладка физиономия и започна да брой: 3 и още 1 - 4, 5. Ето обърках се - 5 години за това и още 2 за другото без право на гаранция. И хванати на местопрестъплението - загазихте го да знаете" ... smile3532 smile3532 smile3532

Шефа им пита какво говори. А Синан: "Шефе, смятам на колко ще ви осъдят" - и като извади значката такава усмивка пусна, че се разтопих. Обожавам го ...    grinning039 ppp  Hands Clap  Flushed lovekiss

От там се появиха Али, Хюсню и Мелек и ги арестуваха ...
sohappy
Да със Синан беше много смешно, днеска си беше смешно с всички, Синан , амма каква полиция?  rotfImao rotfImao И тея простаци го и заведоха в склада ..  hahaha hahaha Той буквално им се подиграва в лицата, големи тъпнари ..  Joy

На Али му се искаше още почивка, ама сега сигурно са го счупили на две и са го зашивали, големи актьори са ...  hahaha

Порпинцип мъжете забравят годишнината, но Зейнеп този път, Мурат едно,че й се ядоса, че ще ходи на рожден ден на приятел, друго,че забрави годишнината, но все пак така я притисна към нея вечерта, че тя нищо не можа да каже, освен да го гледа, замечтано и влюбено ..  hahaha

Така си е! Тези крадци с телефона се оказаха големи глупаци - Синан ги направи на нищо. А и другите казаха, ча ако всички са толкова глупави е щяло да бъде супер ...  hahaha hahaha hahaha

Али горкия съвсем го изтормозиха, а беше запланувал почивка с Пънар ...  Mr. Green

За Зейнеп и Мурат няма 2 мнения по въпроса - много бяха сладки и как се гледаха. Особено, когато той я притисна ...
  Two Hearts

# 527
Честит Рожден Ден на Зейнеп Б. Много щастие здраве и успехи ..  Two Hearts  loveuuu Two Hearts newsm76

Уау, наистина на 01 август е рождения ден на Зейнеп Бешерлер. Вече мина 0 часа така че: Честит рожден ден и от мен на Зейнеп. Пожелавам й всичко най-хубаво. Много здраве, щастие, любов и успехи. Надявам се да размисли и поне тя да остане в сериала ...  smile3525 Two Hearts newsm76 Two Hearts nbirthday

# 528
Като стана дума за рожден ден - вчера 31 юли е бил рождения ден на Ипек/Пънар. Съвсем забравихме. Пожелавам и на нея всичко най-хубаво. Много здраве, щастие и късмет в живота. Много любов с годеника й и нека да продължава да ни радва с ролята на Пънар в сериала ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 nbirthday

# 529
Като стана дума за рожден ден - вчера 31 юли е бил рождения ден на Ипек/Пънар. Съвсем забравихме. Пожелавам и на нея всичко най-хубаво. Много здраве, щастие и късмет в живота. Много любов с годеника й и нека да продължава да ни радва с ролята на Пънар в сериала ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 nbirthday

Аз честно казано се чудих дали е на 30-ти или на 31-ви и не публикувах нищо ..  hahaha Но все пак честит рожден ден на патерици, тя е невероятна актриса и красавица, радваше ни в ролята си в Опасни улици и Мечтатели, а за напред може в други сериали ..   bouquet  loveuuu  Kissing Heart newsm76

# 530

Аз честно казано се чудих дали е на 30-ти или на 31-ви и не публикувах нищо ..  hahaha Но все пак честит рожден ден на патерици, тя е невероятна актриса и красавица, радваше ни в ролята си в Опасни улици и Мечтатели, а за напред може в други сериали ..   bouquet  loveuuu  Kissing Heart newsm76

Така е! Ипек е много красива и талантлива. Одеве видях, че е благодарила в twitter за пожеланията и тогава се сетих и проверих. На 31 юли е - може да й пишем и там, макар и със закъснение ... newsm10

# 531
Гамзе,направо ми усвободи пътя .. само 20 години разлика нищо не са .  Joy

# 532
Гамзе,направо ми усвободи пътя .. само 20 години разлика нищо не са .  Joy

Така си е! Направо тръгвай - я виж колко секси и готин мъж е Уур. Сега ти е паднало ...  rotfImbo Two Hearts  love001

# 533
Гамзе,направо ми усвободи пътя .. само 20 години разлика нищо не са .  Joy

Така си е! Направо тръгвай - я виж колко секси и готин мъж е Уур. Сега ти е паднало ...  rotfImbo Two Hearts  love001

Направо ..  Joy Намеря ли го - мятам се .. Joy

# 534

Така си е! Направо тръгвай - я виж колко секси и готин мъж е Уур. Сега ти е паднало ...  rotfImbo Two Hearts  love001

Аз се мятам на Берк, ти на Уур ...  Joy Joy Joy

# 535

Те и без това постоянно са заедно,главно във филма толкова СинМур сцени, нищо чудно и заедно да ги намерим ..  hahaha

# 536

Те и без това постоянно са заедно,главно във филма толкова СинМур сцени, нищо чудно и заедно да ги намерим ..  hahaha

Съмнявам се! В сериала Синан и Мурат имат доста сцени, но сега Берк снима едно, Уур друго - но пък ние ще ги издирим ...  Mr. Green

# 537

Съмнявам се! В сериала Синан и Мурат имат доста сцени, но сега Берк снима едно, Уур друго - но пък ние ще ги издирим ...  Mr. Green

На рождения му ден Берк,беше зарязал Мерве на страни, а Уур -Гамзе на страни и се бяха прегърнали двамата, да не говорим, че Берк в следващия сериал след Опсани улици прие ролята на капитан Мурат ..  Joy Joy Joy

# 538

На рождения му ден Берк,беше зарязал Мерве на страни, а Уур -Гамзе на страни и се бяха прегърнали двамата, да не говорим, че Берк в следващия сериал след Опсани улици прие ролята на капитан Мурат ..  Joy Joy Joy

Така си е ... hahaha hahaha hahaha

# 539

Общи условия

Активация на акаунт