"Гара Разпределителна - Забременителна"– Бъдещи мами над 35

• 21 986
  • 701
  •   1
Отговори
# 660
  • Истински се вижда само със сърцето.
Баклавичка а - да пратиш малко ей   Laughing

п.п. Новата тема е готова да знаете - така че имате 5 страници от старата в които някой да ме зарадва с нещо и да променя списъците, ако не в новата Simple Smile

# 661
Перу, стискам палци и вярвам, че нещата ще се наредят  както трябва! Hug
А за баклавата и аз се нареждам!

# 662
Перу що не цапна едно ЧХГ,да видиш как е хавата.Как така си 2 седмици назад,нали в малинов си знаят що да те викат по-рано  newsm78
Отчет ТСХ 1,05 ,покачило се е  малко,продължавам на 0,25 още 40-45 дни и после може да го обсъдя с док.Сега аз беся и коля  Mr. Green
Скрит текст:
Вчера една колежка на ММ му се е похвалила,че са одобрени от ФАР(обадили им се) и ,че 6 год са пропиляли в Варна и сега са при най-добрия/надежда ММ вика направо ме застреля,блокирах как ми сподели.Викала имам повод да почерпя.Ама явно това не я претиснява след като предната вечер един от колегите им" сподели",колко години ,при кой е проблема те другите хора нали всичко знаят,разбират,и им е работа да го обсъждат ooooh! с моя само се спогледахме....искаше ми се да си поговорим,все пак на един огън се печем,но нямам доверие,че ще е дискретна.

# 663
Перу, продължавай силно да вярваш мила Hug Praynig Praynig Praynig А ние ще те подкрепяме с много позитивни мисли и положителна енергия Hug Според мен отиди на някой хубав ехограф някъде наблизо, за да се успокоиш.
Даре в Поморие Захарото е срещу манастира Свети Георги. Ако не го знаете, мога да обясня.
One, даваш ни кураж с разказа за етърва ти.

# 664
Забравих да се ожаля...днес след почти 2 месеца затишие откъм страсти,намерихме време и в най-важния момент комшията като засуркал едни патъци по терасата(тя е обща) ееееееее  Whistling егати тъпака 200 градуса беше,що диреше на майчината си.То .... Mr. Green

# 665
Перу, дано всичко е наред, важното е че гледаш позитивно на нещата  Praynig искам и аз баклавичка  Simple Smile
One, честито на етървата ти
Даре, много хубав подарък сте избрали, аз все се каня да си взема и за нас

Звезде, браво за резултата от ТСХ-то, ама тоз съсед що така е развалил момента  Mr. Green

# 666
Ооо Звезде, ние от миналото посещение на село имаме тренинг за интимности Simple Smile абсолятно безшумен режим!

# 667
Перу  Hug, вярвам и се моля  Praynig всичко да е наред и другия вторник да чуете сърчице  Hug Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 668
4 броя звезди! Първата за Перу, с надежда й да се случи най-доброто!

# 669
Добро утро Simple Smile

Даре супер е че си видяла падащи звезди- пожелавам ти всички желания които си отправила да ти се сбъднат  Hug

Хайде една закусчица да не прегладнявате  Mr. Green

# 670
Добро утро и от мен!
Ели, ние с теб се варим тия дни .. мерси за кафенцето! Heart Eyes

Мамче, щом си се върнала в темата заради моя милост, се надявам да не я зарежеш пак  Hug
Няма, няма, ама като зачезна да си знаеш, аз пак се връщам ...рано или късно ... Whistling Hug

И знам също, че ще бъдеш щастлива, заслужаваш го!(както и всички тук, разбира се) Peace

Даре, чакаме по-сериозна почерпка за свеки! Tada newsm67

# 671
  • В градината...
Даре, трогната съм, първата звездичка  Heart Eyes Heart Eyes
Давай отчет за свекито, зарадвахте ли я  Thinking

Мамче, всички ние заслужаваме да бъдем щастливи, разбира се  Peace

# 672
  • В градината...
Ели, много си нечленоразделна   Flutter

# 673
 Laughing пробвах нещо за шрифта и го пубилкувах за да видя как ще изглежда  Mr. Green

п.п как беше баклавичката  Rolling Eyes

# 674
  • В градината...
Мъъъничко си опитах,че много не си позволявам таквиз чудеса  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт