"Гара Разпределителна - Забременителна"– Бъдещи мами над 35

• 22 058
  • 701
  •   1
Отговори
# 585
Ей, сега научих нов лаф, от другата "веселата" към момента тема "Бременна ли съм?"

Цитат
На кривата ракета космосът й бил крив...

Joy

Перу, теб пък кое дете те развълнува - твоето, или онова набор '92? Thinking

# 586
  • В градината...
Е, как - 92  Whistling

# 587
Mr. Green

За да не спамя там повече ... реших тук да пиша.

И щом предпочиташ солено - мъжко ще е(поне при мен беше така).

# 588
  • В градината...
каквото е - няма да го върнем  Heart Eyes
/онази тема стана култова  Mr. Green/.

# 589
Да .. стана за 18+ с червена точка.

Онази е писала и в сайта на "Зачатие". ooooh!

Да видим дали ще си позволи такива волни програми и там! ban

# 590
Надникнах и аз да видя какво е това дете 92. Голяма простотия.

# 591
Бургазлийки, от къде да взема торта, че във вторник свеки има РД?

# 592
  • В градината...
Maцки, и тук да кажа, че вчера се изложих и забравих почерпката, сега да компенсирам /1г.правим с ММ/.

# 593
Перу, живи и здрави, ръка до ръка! Да си помагате, да се обичате, да се уважавате и чакам се натърпение утрешния ти преглед в София и после да те видим вече с лентичка. И после ще залагам аз дали ще е момиче или момче ......

Ние сме се емнали днес да правим зимнина. "Десятката" на Джема и кетчупа на Пепчо. Голям е купон на село Simple Smile Никога няма да свикна, че за тях е нормално да си викат  Joy

# 594
Перу и тук да ти пожелая много здраве, любовта ви винаги да е жива и догодина да сте най-щастливите и горди родители Hug
Даре
Скрит текст:
За Марса на Кирил и Методий бяхте писали, знаеш къде е. Аз много харесвам тортите на Захаро. Намират се малко над Флората.

# 595
  • В градината...
Мерси, момичета, да ви се връща тъпкано  Mr. Green

Даре, аз тази "десятка" мисля, че сме я правили преди години - нещо като манджа от патладжан, моркови, лук, домати, чушки, чесън. В началото я харесвах, но после нещо  newsm78 Струваше ми се мазна и някак си с този варен патладжан /защото той нали не се пече, а се слага директно/ не му пасваше много. Мое мнение. На мен много ми се ще друго да направя - пържен /или печен на фурна с олио/ и залят със сгъстени домати  Peace А и печени чушки да се сложат.

# 596
Maцки, и тук да кажа, че вчера се изложих и забравих почерпката, сега да компенсирам /1г.правим с ММ/.
Простено ти е, то от толкоз емоции с онова дете!! Sunglasses

Честита годишнина, Перу!Още дълги години да се обичате, уважавате и подкрепяте!Бъдете здрави и много сплотени!
Нека имате само поводи за положителни емоции, и постигнете всичко, което сте си пожелали! Hug
Скрит текст:

p.s. А, почерпката е нямам думи ... Чувствам, че ще се ходи до сладкарницата. Mr. Green

# 597
Пате, на Марса тортите не ми харесват. Заради това питам. За именния ден в сряда ще вземем от там толулби. Ама на жената й се иска торта за РД. А на нас с ММ не ни се яде от селския магазин.

Перу, захванали сме я десятката. Все ще различно от стандартните консерви на свеки. Пържен патланджан не мисля бих затваряла в буркани. Като преседи пърженото и после не ми е вкусно.

Отивам да беля домати ....................

# 598
Даре, аз на Марса тортите също не ги харесвам, затова ти препоръчах Захарото. На Амадеус също са много хубави. Те имам в почти всички квартали сладкарници:"Славейков", "Лазур", "Бр. Миладинови", "М. Рудник". Кажи къде ти е удобно, за да обясня къде е съответната сладкарница.

# 599
Перуника, честита годишнина! Да сте живи, да сте здрави, винаги ръка за ръка, винаги гледащи в една посока. А догодина на празника да сте поне трима.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт