"Гара Разпределителна - Забременителна"– Бъдещи мами над 35

• 22 013
  • 701
  •   1
Отговори
# 600
Перу, честита годишнина и от мен!  Grinning
Да сте живи и здрави и много да се обичате!  Hug

# 601
Даре, аз на Марса тортите също не ги харесвам, затова ти препоръчах Захарото. На Амадеус също са много хубави. Те имам в почти всички квартали сладкарници:"Славейков", "Лазур", "Бр. Миладинови", "М. Рудник". Кажи къде ти е удобно, за да обясня къде е съответната сладкарница.

Пате, може би тази над Флората ми изглежда да е най-удобна.
Амадеуса го знам, но не ми допадат.
А има ли в Бургас сладкарница Неделя?

# 602
А най-добре си е домашна торта  Mr. Green

Перу, честита годишнина! Много любов, здраве и нови попълнения в дома  bouquet

# 603
Да, Неделя е на ул. Цар Симеон до Домът за сираци. Аз на Амадеус съм им фен, но е въпрос на вкус.

# 604
Точно това се чудя - да взема бишкоти и маскарпоне и да направя тирамису. Ама мн опустошени магазините от руснаците! Ох, след зимнината днес май нямам и сила Sad и още има да правим.

# 605
И аз напоследък съм фен на тирамисуто, става толкова бързо и вкусно! Simple Smile

# 606
Перу   

# 607
Перу, честита ви годишнина от сватбата!  bouquet Да се обичате, уважавате, цените и да сбъдвате всички желания! Hug И от сърце ви пожелавам подаръка за годишнината да си го получите утре  Heart Eyes

# 608
ох, и доматен сок в бутилки .................. край! Следващите два дни никакви консерви!
Утре щяло да има от 9 часа пред общината в Бургас светлинно шоу. Пък във вторник метеоритен дъжд. И мислим да направим едно нощно къпане на Сарафово + снимки. Които не знам как точно ще станат, ама поне всички падащи звезди мога да ги ползвам да си намисля желания Simple Smile

# 609
  • Истински се вижда само със сърцето.
Здрастиии  Simple Smile

Аз вече съм си в къщи. Резултат от така наречената отпуска - един изваден мъдрец, два кариеса и почистен зъбен камък на възпалените ми венци + антибиотик за тях  Laughing, ама пък иначе добра работа свършихме по усмивката ми  Mr. Green

Перуниче честита ви годишнина - пожелавам ви утре да видите най- големия си подарък и в тоя ред на мисли - мнооого стиснати палчета от мен  Hug

# 610
Здравейте, момичета! И аз да се престраша да се присъединя към вас след дълго четене. Надявам се, че има малко място за още една птичка на клона. Ама, птичка съм - скоро на 42.

Историята с бебеправенето започна като бях на 40  Simple Smile и скоро след това се превърна в истински сапунен сериал. С две думи - три месеца опити, кандидат за татко със самоназначена спермограма с трагичен резултат, потъване на всички гемии, яхти и други плавателни средства, отказ за каквото и да било лечение и процедури. И ето ме сега, след нива преди година на АМХ към нулата и растящ ФСХ и година опити да преглътна мисълта за донор, съм на старта. Надявам се, че ще се престраша октомври или ноември да направя нещо по въпроса.
Та, така ...
Да знаете, с готвенето хич ме няма, но пък е приятно да чета какви вкусотии правите  Grinning
Хубава седмица на всички   bouquet

# 611
Добро утро  Simple Smile

foxymoon  Добре дошла   bouquet

Перу  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Хайде и една закуска да сложа, че отдавна не съм  Mr. Green

# 612
Добро утро!

Ели, добре си се завърнала! Hug
Тъкмо се реших най-накрая да сложа закуска(че и време имам), че тука гладни "умряха" .. Mr. Green
Нищо, друг път!

foxymoon - добре дошла и от мен!Винаги има място за птички, гугутки, пиленца и т.н. на клона. Grinning

И така - от сърце Ви пожелавам:
Щастлив понеделник, хубав вторник,
вълшебна сряда, невероятен четвъртък,
весел петък, чудна събота, красива неделя.
Успешна и усмихната нова седмица! Simple Smile

Перу, очаквам те с много хубави новини! fingerscrossed
Скрит текст:
Не забравяй, че най-вече заради теб прописах отново! Heart Eyes
Ти си ни лъчът надежда .. да продължаваме ..

# 613
добро утроооооооооооооооооооооооооооо
почти от плажа

foxymoon, добре дошла! Много ти се радвам, че иначе се чувствах мн кака. Тия дни ще окръгля 40 златни годинки.

# 614
Мамче  Hug

Даре плаж а  Simple Smile и аз искам ама няма  Crossing Arms

Момичета стиснете едни палци днес да ни признаят застрахователите щетата по колата, че вчера едно камъче на магистралата ни пукна предното стъкло и ако не ни я признаят не ми се мисли от къде ще извадим пари за да го сменим.

Общи условия

Активация на акаунт