"Гара Разпределителна - Забременителна"– Бъдещи мами над 35

• 22 008
  • 701
  •   1
Отговори
# 615
foxymoon   welcome
Скрит текст:
и аз доста се четох и се чудих преди да се престраша да пиша тук Simple Smile
Добро утро на всички.
Даре,за тортите в Бургас  newsm78,колкото и да съм яла там, пак най си ми харесва Неделя.
Скрит текст:
Иначе в Меден рудник знам едно място,където тортите са много добри и на нормални цени,но не съм сигурна че ще ти е удобно
Ели  newsm10

# 616
  • Бургас
foxymoon, добре дошла! А дано скоро опитите се увенчаят с успех!
janach , на мен може да не са ми далече тез торти от "Меден рудник".
Ние прекарахме два дни на плажа в Синеморец, много хубаво беше. И още някои не разпознават, че съм бременна, а мислят, че съм само закръглена Confused Явно няма да дочакам тоз момент да ми правят място на опашката hahaha

# 617
  • На остров
foxymoon добре дошла и от мен  bouquet!

Аз съм от скоро тук но всички са мили и добри така че ще се чувстваш отлично в темата Hug!

Перу честита годишнина! Още много годишнини и пълна къща с деца пожелавам!

Аз започвам да стягам багажа и да се готвя за морски дни и нощи  Flutter!
Хубава седмица на всички!

# 618
Tintina ,въпреки че се съмнявам някой да ти направи място на опашка  даже и да си в деветия месец Rolling Eyes ,мога да ти помогна да се позакръглиш  по-бързо  Joy Joy
Скрит текст:
Там където беше Резвая,има една Била.До Билата има един нов панелен блок с кръчми,магазини за един лев и аптека.Май е номер 117 (сега го видях в гугъл-той е !)Пред него има малки павилиони със стъклени витрини-единия от тях е за торти,пасти...Доста добри са,сносни цени.Купували сме няколко пъти и мисля само веднъж не ни хареса особено.Не знам кой е производител ,но зареждат всеки ден.
One11 
Скрит текст:
grinning039luvbednewsm07    newsm10 Joy

Последна редакция: пн, 12 авг 2013, 14:13 от janach

# 619
Това е амадеуса в меден рудник. Спряхме се на неделя Simple Smile ама толкова ли сме страшни, че трудно се престрашавате да пишете? (Човече, дето се чеше по главата)

# 620
  • На остров
 janach хубаво пожелание, ама мисля няма да има възможност на морето, че ще сме в една стая с синковеца, но като се върнем Heart Eyes!

DarinaK аз не съм се страхувала Sunglasses!

# 621
foxymoon, добре дошла и от мен!
Даре, ти що си мислиш, че си мн.кака... аз съм почти колкото foxymoon,.
Перу, честита годишнина и от мен! Много щастие!  bouquet
Tintina,  радвай се, че малко наддаваш засега, че после в 8 и 9 месец най-много се качва.
Аз не съм писала отдавна. Няма с какво да се похваля, за съжаление. Иначе и аз ходя на плаж събота и неделя. Сменихме местожителството и сега трябва да търся нов доктор и се чудя  въобще да продължавам ли да дерзая? На моменти съм страшен оптимист, а в други се отчайвам как за миг си изтървах щастието, което държах до последно и ми се изплъзна. Не знам.
Mam4e, пожеланието ти за седмицата е страхотно! Благодаря!

# 622
foxymoon добре дошла,при теб само резерва ли е проблем,други изследвания правила ли си,а консултация с репродуктивен специалист.
Перу айде да ме разревеш от радост пак.

# 623
  • Истински се вижда само със сърцето.
Само надничам да видя Перу писала ли е, ама няма нищо

# 624
Само надничам да видя Перу писала ли е, ама няма нищо
аз съм изтървала!бебетата ли ще гледат днес?!! стискам палци
 alert a_tita никакво отказване 

# 625
Foxy, добре дошла и късмет
Ели, ама ти един късмет си имала на почивката, дано иначе сте изкарали добре
One, весела ти ваканция
Даре, много поздрави на Бургас от мен  Simple Smile

Ние ходихме днес да гледаме Аз, проклетника 2, много забавен  Grinning

# 626
Надничам за Перу Praynig
Ели, честита ти нова усмивка Hug Имаш палците ми.
Фокси, добре дошла Hug Дано ти е приятно в нашата компания.
Тинтина, тортичка ли ти се хапва пиле шарено Hug Бързо да ѝ кажете къде са тези торти, че е бременна Joy А, казали сте ѝ вече. Това е Амадеус, не е нужно да ходиш до Меден Рудник. И аз много ги харесвам, особено листото  261uu
One11, приятно изкарване ви пожелавам Hug
a_tita, няма да се отказваш Hug Споделяй тук, да те подкрепяме.

# 627
# 628
Днес пътуват хората

# 629
И аз за Перу надничам  Praynig (Честита годишнина и от мен със закъснение, само хубави моменти и сбъднати мечти   ura)

Фоксимун, добре дошла и успех  Hug

Момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт