На море в Гърция 2013 - VII

• 69 380
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Има ли читав път до    Lemos beach, или може самоо със джип да се стигне до там?
Някакви мнения за самия плаж ще са ми от полза.

# 526
  • София
Тодоричка, благодаря ти  Hug

Значи все пак е по-далече от сто метра до плажа, така ли  Thinking Кастел Хриза ги знам само като сайт, не съм ходила до самия хотел.

Ще почакам още малко за отговори от други места на които съм писала, и ако продължават да ми оферират само 40 и нагоре евро за студио за септември, май ще се хакнем в Никити  Crazy

В крайна сметка ми се вижда леко смешно през септември да даваме повече пари за студио, отколкото платихме сега в началото на юли  hahaha

# 527
  • София
 Звънче, благодаря за споделената информация и хубавите снимки. Дали случайно си обърнала внимание на тези студия http://www.halkidiki.com/alikes/ , в близост до плажа, който сте посещавали- има ли достатъчно място на плажа,защото сме с  куче и трябва да се съобразяваме и с това.

# 528
  • София
Има ли читав път до    Lemos beach, или може самоо със джип да се стигне до там?
Някакви мнения за самия плаж ще са ми от полза.

Не няма читав път към Lemos beach, черен, с ниска кола е опасно. Плажа не е нищо особено, постижението е че си на връхчето на Ситония.

# 529
Мерси,   Bled.

# 530
  • София
Благодаря много. Резервацията е за Вила Калиопи, тя уж имала излаз директно на плажа, но аз въобще не се ориентирам. има хубави отзиви за нея в Букинг, само малко ме притесняма, че май обзважденито е доста похабено, а аз доста държа да ми е чисто и по-ново. А градчето голямо ли, има ли къде да се разахождаме?

Извинявам се, че толкова късно отговарям, но на работа не ми е възможно.
Да, спомням си тази вила Simple Smile На нас много ни хареса отвън - много хубава градина имаше и много чисто изглеждаше, но отвътре не знам как е. Беше пълна с български коли и наистина има излаз на плажа. Намира се до хотел Мистрал, който е от по-изветсните в градчето. Плажът там не е централния плаж на Геракини, а е на следващия залив в посока Никити. По мои спомени имаше чадъри само за гостите на хотел Мистрал, така че си носете чадъри. Иначе самото градче не е нищо особено, спокойно е и няма много посетители. Има няколко магазина в централната част - за хранителни стоки (малко скъпичък), за цигари, за сувенири и за кожени якета Simple Smile Има няколко таверни, няколко барчета, една пицария, в която сервиат готвено за обяд, и заведение за гироси като на нас най-много ни хареса тази таверна. Мисля, че имаше и някакви въртележки, електронни игри и разни други дребни забавления за малчугани. За жалост вилата ви е малко отдалечена от централната част на Геракини и ще трябва да се разхождате около километър, за да стигнете до всички тези неща, а има и едно баирче по средата на пътя. На нас много ни харесваше тази разходка, но може на дечицата да им дойде в повече.
Намерих една снимка с не много добро качество на вашия плаж (къщата не се вижда, защото е в долната част на снимката), дано да придобиеш представа Hug

# 531
доня КОПРИВА,може ли линк към тези студиа Миностракис?

# 532
  • София
Тодоричка, благодаря ти  Hug

Значи все пак е по-далече от сто метра до плажа, така ли  Thinking Кастел Хриза ги знам само като сайт, не съм ходила до самия хотел.

Ще почакам още малко за отговори от други места на които съм писала, и ако продължават да ми оферират само 40 и нагоре евро за студио за септември, май ще се хакнем в Никити  Crazy

В крайна сметка ми се вижда леко смешно през септември да даваме повече пари за студио, отколкото платихме сега в началото на юли  hahaha

Според мен са повече от 100 метра да. Ние бяхме в Кастел Хриса миналата година и за това сравнявам с тяхното местополжение гледайки картата. Хриса са на повече от 100 метра, може би са около 300-400 (по права линия може и да са по-малко, но няма как да прецепиш). Ние обаче понеже сме все с колата, изобщо не гледаме разстояния до плажа при избор на място.

# 533
               Току що разбрах,че на 2/08/2013г. режат лентата на ГКПП Маказа,а от 05/08 вече ще пътуват и автомобили. Разтоянието  Кърджали-Комотини е 78 км и се взима за около час.
Ами това е,мисля,че ще е от полза за някои от вас.  Simple Smile

# 534
  • софия
Звънче, благодаря за споделената информация и хубавите снимки. Дали случайно си обърнала внимание на тези студия http://www.halkidiki.com/alikes/ , в близост до плажа, който сте посещавали- има ли достатъчно място на плажа,защото сме с  куче и трябва да се съобразяваме и с това.
Честно казано не съм обръщала внимание на къщите около плажа Embarassed
А на самия плаж, щом сте с куче, ще заставате по в страни. Място има достатъчно. Докато бяхме имаше българи с голямо куче. Хората се съобразяваха и ходеха по в страни, не пускаха кучето и не се разбра, че го има.

btw Този път откровено се отвратих от братята сърби. Няма такова квакане и несъобразяване с околните ooooh!

# 535
  • София
Спокойна, благодаря за споделеното. Отказа ме, бях на кантар. Simple Smile
 Другото място, за което говориш при Анна, не мен ми го оферираха като хотел "Golden sands", там още го мисля. Притеснява ме това, че отдолу има кръчма и вероятността да има шумни пиещи компании до среднощ е голяма. Аз търся спокойствие и тишина. С 2 деца сме и искам да избягам от лудницата. Като сте били там, шумно ли е било?

Бяхме миналият юни в хотел "Golden sands". Анна е собственичката. Отдолу това не е точно кръчма, по-скоро може да пиеш едно фрапе или бира....Когато бяхме ние, основно почиващите бяхме българи и румънци, все семейства, никога след 22 не е имало купони...Терасите са големи, има масички и хората обикновено си хапваха и почиваха на тях. И ние сме с две деца, които заспиват към 22 часа. За кога си питала и каква цена ти дадоха?

# 536
  • София
Звънче, благодаря за споделената информация и хубавите снимки. Дали случайно си обърнала внимание на тези студия http://www.halkidiki.com/alikes/ , в близост до плажа, който сте посещавали- има ли достатъчно място на плажа,защото сме с  куче и трябва да се съобразяваме и с това.
Ние миналата година бяхме в тези студиа. Писала съм отзиви миналата година. На мен лично ми беше тясно, защото сме с 2 деца. Банята също е адски малка. Дворът не става много за игра, защото е наклонен. Иначе местоположението им е идеално, точно до плажа. До града се ходи с кола.

# 537
  • софия
Я вижте на какво се казва плаж Mr. Green

# 538
zvanche,на този плаж и вързана няма да стоя  Joy

# 539
Здравейте,

Интересува ме някой отсядал ли е в Еленас апартмънтс в Сарти.
Моля ви за мения ако сте били там, тъй като смятам да резервирам за края на Август.

Благодаря ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт